Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά έχει κάνεις άλλος πρόβλημα με αυτή τη βλακεία ?? Βάζω τους κωδικούς taxisnet και όταν πατάω "Επιβεβαίωση" δεν κάνει τίποτα απολύτως. Έχω στείλει πόσες φορές μήνυμα στο support που έχει και είναι μιλάμε ανίκανοι. 3 φορές τα ίδια πράγματα ζήτησαν και τους έστειλα και λύση ακόμη δεν βρήκα 😡😡😡

Επεξ/σία από xakerofxanthi
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Κυκλοφορούσα για χρόνια νόμιμα στο δακτύλιο. Δεν με σταμάτησε ποτέ κανείς ούτε είδα κανένα έλεγχο.Τσαμπα έφτιαξαν την εφαρμογή.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, dhmhtrhs79 είπε

Μολις το περασα σε iphone. Δεν βρίσκεις την εφαρμογή ή δεν βρίσκεις πως να το βαλεις;

Την εφαρμογή την έχω με περασμένο δίπλωμα και ταυτότητα. Όταν πατάω προσθήκη εγγράφου μου βγάζει τα άλλα 2 έγγραφα αναπηρική ταυτό - οπα τώρα που το ξαναπάτησα το έβγαλε

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, melkiades είπε

Την εφαρμογή την έχω με περασμένο δίπλωμα και ταυτότητα. Όταν πατάω προσθήκη εγγράφου μου βγάζει τα άλλα 2 έγγραφα αναπηρική ταυτό - οπα τώρα που το ξαναπάτησα το έβγαλε

Υπάρχει κανονικά αλλά θέλει αναβάθμιση η εφαρμογή από app store

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, xakerofxanthi said:

Ρε παιδιά έχει κάνεις άλλος πρόβλημα με αυτή τη βλακεία ?? Βάζω τους κωδικούς taxisnet και όταν πατάω "Επιβεβαίωση" δεν κάνει τίποτα απολύτως. Έχω στείλει πόσες φορές μήνυμα στο support που έχει και είναι μιλάμε ανίκανοι. 3 φορές τα ίδια πράγματα ζήτησαν και τους έστειλα και λύση ακόμη δεν βρήκα 😡😡😡

Πήγαινε στην ταυτότητα κάτω κάτω, κάνε αντιγραφή τον κωδικό εγγράφου και κάνε το επικόλληση στον browser σου. Αν δε δουλέψει (θα σου βγάλει σχετικό μήνυμα ότι το έγγραφο έχει ανακληθεί), πρέπει να κάνεις ανάκληση ψηφιακού εγγράφου (αν σε αφήνει), όπως και ανάκληση συσκευής (από το https://www.gov.gr/upourgeia/upourgeio-psephiakes-diakuberneses/psephiakes-diakuberneses/anaklese-psephiakon-eggraphon-tou-gov-gr-wallet)

Στη θέση σου θα εβγαζα και την εφαρμογή και θα έκανα νέα εγκατάσταση και όλη τη διαδικασία από την αρχή για την ταυτότητα/δίπλωμα κτλ.

Επεξ/σία από thodoris1985
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, nchatz είπε

Αυτό εκδίδεται εφόσον το όχημα ανήκει σε μια από τις παρακάτω κατηγορίες:

• εκ κατασκευής φυσικού αερίου ή υγραερίου
  • υβριδικό

και εφόσον βρεθεί κάποιος στο υπουργείο να καταλάβει

• τι είναι εργοστασιακό και τι μετατροπή (για τα φυσικού αερίου)
  • και οτι τα mild hybrid δεν είναι υβριδικά
Δημοσ.

εμενα ενω ειναι εκ κατασκευης φυσικο αεριο το vw caddy (2014)δεν μου βγαζει την καρτα γιατι λεει εχει ΜΑΜΦΟ πανω απο 2200...

Δημοσ.
1 hour ago, Agioutos said:

Καλησπέρα σας,

Ξέρει κανείς τι ισχύει για μηχανάκια?

Κάτοχος σκούτερ 300 κυβικών.

Ευχαριστώ.

Μα, ισχυει ο δακτυλιος για τα μηχανακια ; Μονο για τα αμαξια δεν ειναι ; 

Δημοσ.

Πήγα πέρυσι να βγάλω την κάρτα και μου ζητήσανε από το δήμο να ανεβάσω ολόκληρη τη φορολογική δήλωση (είχα στείλει μόνο την πρώτη σελίδα, νομίζω είναι για να ταυτοποιούνται στοιχεία διαμονής σου).

Δεν την έστειλα, δεν το επιθυμώ/αποδέχομαι. Πώς καταρρίπτεται το φορολογικό απόρρητο για να σου δώσουν είσοδο σε δακτύλιο ως ΟΤΑ δεν καταλαβαίνω...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, thodoris1985 είπε

Πήγαινε στην ταυτότητα κάτω κάτω, κάνε αντιγραφή τον κωδικό εγγράφου και κάνε το επικόλληση στον browser σου. Αν δε δουλέψει (θα σου βγάλει σχετικό μήνυμα ότι το έγγραφο έχει ανακληθεί), πρέπει να κάνεις ανάκληση ψηφιακού εγγράφου (αν σε αφήνει), όπως και ανάκληση συσκευής (από το https://www.gov.gr/upourgeia/upourgeio-psephiakes-diakuberneses/psephiakes-diakuberneses/anaklese-psephiakon-eggraphon-tou-gov-gr-wallet)

Στη θέση σου θα εβγαζα και την εφαρμογή και θα έκανα νέα εγκατάσταση και όλη τη διαδικασία από την αρχή για την ταυτότητα/δίπλωμα κτλ.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και τον χρόνο σας. Την ανάκληση της συσκευής το έχω κάνει. Κάποτε είχε μπει, πριν την ανάκληση, αλλά κάθε φορά που το έκλεινα και το ξανά άνοιγα ήθελε κωδικούς taxis από την αρχή για αυτό το είχα κάνει και ανάκληση μπας και ξεκολλήσει και από τότε έχω κολλήσει. Απεγκατάσταση και εγκατάσταση το έχω κάνει πολλές φορές. Τώρα για το έγγραφο λογικά πρέπει να είμαι ήδη μέσα για να το κάνω. Με έχει κολλήσει εδώ
image.png.b69eac0d0469ab8ac7dd64176126a5c9.png

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Doubt είπε

Το δικό μου είναι Euro 5, χάσαμε για ένα πόντο διαφορά.

Εγώ το έχασα γιατί είναι μεν euro 6 αλλά έχει εκπομπή 146 και το όριο είναι … 145 

• Sad 1
Δημοσ.

Τελικά μόνο το μέτρο αξίζει διότι απλά η κυκλοφορία και οι ρύποι στο κέντρο της πόλης θυμίζει κάτι από το νέφος της δεκαετίας του 80

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Κυκλοφορούσα για χρόνια νόμιμα στο δακτύλιο. Δεν με σταμάτησε ποτέ κανείς ούτε είδα κανένα έλεγχο.Τσαμπα έφτιαξαν την εφαρμογή.

Οταν μπουν οι καμερες, θα σου ερχετε ο λογαριασμος στο σπιτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...