123spyros Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Καλημερα, κανω την θητεια μου στο πολεμικο ναυτικο, ομως παραλληλα θελω και πρεπει να δουλεψω για οικονομικους λογους. Ειμαι σε μια υπηρεσια που δεν εχει βαρδιες και ειναι στανταρ ωρες. Για να μπορεσουν να με δηλωσουν στην δουλεια πρεπει να παρω ενα χαρτι απο τον διοικητη της υπηρεσιας μου που να λεει οτι η υπηρεσια μου δεν εχει βαρδιες. Μου ειπαν να του παω οσα πιο πολλα χαρτια απο νομους κλπ, ωστε να μου το εγκρινει πιο ευκολα. Δηλαδη το προβλημα δεν ειναι οτι δεν γινεται, ειναι απλα στο χερι του διοικητη αν θελει ή όχι να στο εγκρίνει. Επομενως υπαρχει καποιος μήπως που να γνωριζει καποια διαταξη ή νομο που να λεει για το συγκεκριμενο θεμα? Οπως πχ οτι οι στρατευσιμοι μπορουν να εργαζονται νομιμα εκτός υπηρεσιας ή κατι τετοιο?
SB_1957 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 3 hours ago, 123spyros said: Καλημερα, κανω την θητεια μου στο πολεμικο ναυτικο, ομως παραλληλα θελω και πρεπει να δουλεψω για οικονομικους λογους. Ειμαι σε μια υπηρεσια που δεν εχει βαρδιες και ειναι στανταρ ωρες. Για να μπορεσουν να με δηλωσουν στην δουλεια πρεπει να παρω ενα χαρτι απο τον διοικητη της υπηρεσιας μου που να λεει οτι η υπηρεσια μου δεν εχει βαρδιες. Μου ειπαν να του παω οσα πιο πολλα χαρτια απο νομους κλπ, ωστε να μου το εγκρινει πιο ευκολα. Δηλαδη το προβλημα δεν ειναι οτι δεν γινεται, ειναι απλα στο χερι του διοικητη αν θελει ή όχι να στο εγκρίνει. Επομενως υπαρχει καποιος μήπως που να γνωριζει καποια διαταξη ή νομο που να λεει για το συγκεκριμενο θεμα? Οπως πχ οτι οι στρατευσιμοι μπορουν να εργαζονται νομιμα εκτός υπηρεσιας ή κατι τετοιο? Σύμφωνα με τον στρατιωτικό κανονισμό 20-1 άρθρο 25 παράγραφος 6, οι κληρωτοί οπλίτες μπορούν κατά τον εκτός υπηρεσίας χρόνο να ασκούν το επάγγελμά τους. https://docplayer.gr/176451-Stratiotikos-kanonismos-20-1-genikos-kanonismos-ypiresias-sto-strato.html 1 1
123spyros Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Στις 18/10/2023 στις 2:05 ΜΜ, SB_1957 είπε Σύμφωνα με τον στρατιωτικό κανονισμό 20-1 άρθρο 25 παράγραφος 6, οι κληρωτοί οπλίτες μπορούν κατά τον εκτός υπηρεσίας χρόνο να ασκούν το επάγγελμά τους. https://docplayer.gr/176451-Stratiotikos-kanonismos-20-1-genikos-kanonismos-ypiresias-sto-strato.html Χιλια ευχαριστω ειχα ψαξει παντου και δεν εβρισκα κατι. 1
johnieXoX Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, 123spyros είπε Χιλια ευχαριστω ειχα ψαξει παντου και δεν εβρισκα κατι. άρα δεν είχες ψάξει παντού
Προτεινόμενες αναρτήσεις