gokuthelegend Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Χαιρετώ την παρέα, Είχα καταχωρήσει κάποιες επιχειρήσεις παλιότερα στο Google Maps και μετά από ένα χρονικό διάστημα, σχετικά σύντομο, ερχόταν ένας φάκελος με ταχυδρομείο από την Google, ο οποίος φάκελος έχει έναν κωδικό επιβεβαίωσης σε έντυπη μορφή, και καλά για επιβεβαίωση της διεύθυνσης του καταστήματος. Όσες φορές είχα καταχωρήσει κάποια επιχείρηση όλα κυλούσαν ομαλά, και ο φάκελος ερχόταν σχετικά σύντομα. Η τελευταία φορά που το έκανα ήταν προ Covid, δηλαδή πριν 3+ χρόνια. Υπήρχε ένα κενό διάστημα περίπου 3 χρόνων κυρίως λόγω Covid αλλά και για άλλους λόγους που δεν ξανά ασχολήθηκα και δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι από τότε (μένω και σε χωριό, δεν ανοίγουν και πολλά καταστήματα). Τελικά πριν 2 μήνες με φώναξε μια φίλη μου να της κάνω μια καταχώρηση στο Google Maps. Την καταχώρηση την έκανα και ολοκληρώθηκε κανονικά, και φεύγοντας της είπα να περιμένει να έρθει ο φάκελος, και να με ειδοποιήσει όταν έρθει. Το θέμα είναι ότι έχουν περάσει 2 ολόκληροι μήνες και ακόμη δεν έχει έρθει τίποτα. Έχει αλλάξει κάτι τα τελευταία χρόνια και καθυστερεί τόσο πολύ να έρθει ο φάκελος; Εγώ από όσο θυμάμαι συνήθως έκανε λίγοτερο από 1 μήνα για να έρθει. Έχει κάποιος υπόψη για το τι θα μπορούσα να κάνω; Το θέμα είναι ότι η καταχώρηση δεν εμφανίζεται στο Google Maps αν δεν καταχωρήσουμε τον κωδικό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα