Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, phanispal είπε

Δεν ξέρω αν επαρκεί το πέρασμα με ατμοκαθαριστή πάντως για τον καναπέ, νομίζω η μόνη λύση είναι ο βιολογικός.

εγώ νομίζω δεν είναι το πρόβλημα τυχών μυρωδιές , αλλά όσο κατάλαβα έχει σκιστεί το ύφασμα ή έχουν γρατσουνιές οι ξύλινες επιφάνειες (εννοείται όλα διορθώνονται και είναι πολύ απλό)

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Επίσης όποιος κερδίζει το δικαστήριο του επιδικάζεται όλη η δικαστική του δαπάνη αλλά σε λογικά πλαίσια, αν πχ βάλεις τον Κούγια κανένα δικαστήριο δεν πρόκειται να σου δώσει αυτά που χρεώνει.

Επειδή είμαι χρόνια δικηγόρος δεν ξέρεις καν τι σημαίνει δικαστική δαπάνη και τι αμοιβή δικηγόρου.

Επίσης όποιος κερδίζει το δικαστήριο του επιδικάζεται όλη η δικαστική του δαπάνη αλλά σε λογικά πλαίσια, αν πχ βάλεις τον Κούγια κανένα δικαστήριο δεν πρόκειται να σου δώσει αυτά που χρεώνει.

Επειδή είμαι χρόνια δικηγόρος δεν ξέρεις καν τι σημαίνει δικαστική δαπάνη και τι αμοιβή δικηγόρου. Επίσης το ότι κερδίζεις δεν σημαίνει ότι ντε και καλά παίρνεις και δικαστική δαπάνη. Αλλά και να την πάρεις σε καμία περίπτωση δεν καλύπτει τα έξοδα των παραβολών. Άστο

Επειδή είμαι χρόνια δικηγόρος δεν ξέρεις καν τι σημαίνει δικαστική δαπάνη και τι αμοιβή δικηγόρου. Επίσης το ότι κερδίζεις δεν σημαίνει ότι ντε και καλά παίρνεις και δικαστική δαπάνη. Αλλά και να την πάρεις σε καμία περίπτωση δεν καλύπτει τα έξοδα των παραβολών. Άστο

Δημοσ.
7 hours ago, korakios said:

όχι σιχασιάρης , απλά δεν γνωρίζεις κάποια βασικά για κατοικίδια (για γάτες συγκεκριμένα)

Δεν μπορούμε να απαιτούμε από κάποιον να μην θέλει να έχει να κάνει με ζώα συντροφιάς, είναι δικαίωμα τους. Αν ήταν να έρθει σπίτι μας μπορούμε να του πούμε δεν τον θέλουμε, αλλά εδώ μιλάμε για ένα σπίτι που θα το νοικιάσει, είναι δικαίωμα του να μην θέλει να υπάρχει μυρωδιά γατας ή σκύλου πάνω στα έπιπλα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, sdikr είπε

Δεν μπορούμε να απαιτούμε από κάποιον να μην θέλει να έχει να κάνει με ζώα συντροφιάς, είναι δικαίωμα τους. Αν ήταν να έρθει σπίτι μας μπορούμε να του πούμε δεν τον θέλουμε, αλλά εδώ μιλάμε για ένα σπίτι που θα το νοικιάσει, είναι δικαίωμα του να μην θέλει να υπάρχει μυρωδιά γατας ή σκύλου πάνω στα έπιπλα.

μάλλον κατα λάθος έκανες παράθεση

Δημοσ.
15 ώρες πριν, JakeKaufman είπε

Και με σκέτο f5 γίνεται. Αυτό δεν αλλάζει το ότι είσαι σιχασιάρης. 

Υπάρχουν δυο ειδών γονείς κατοικιδίων (σκυλιών και γατιών κυρίω):

1) Αυτοί που δεν τους ενοχλούν οι τρίχες και τα σάλια των κατοικιδίων στο σπίτι τους, αλλά παρολαυτά καθαρίζουν συχνά το σπίτι για να μην είναι λες και βρίσκεσαι σε χοιροστάσιο.

2) Και υπάρχουν αυτοί που δεν τους ενοχλούν οι τρίχες και τα σάλια των κατοικιδίων στο σπίτι τους, δεν καθαρίζουν συχνά γιατί δεν είναι "σιχασιάρηδες" και απαιτούν και από τους υπόλοιπους να μην έιναι "σιχασιάρηδες" και το σπίτι παραμένει χοιροστάσιο.

Θα σε αφήσω να μαντέψεις σε ποιά κατηγορία πίστευω ότι ανήκεις.

Υ.Γ. Σου γράφει κάποιος ο οποίος έχει σκύλο στο διαμέρισμα του.

• Like 2
Δημοσ.
16 minutes ago, stef157 said:

Υπάρχουν δυο ειδών γονείς κατοικιδίων (σκυλιών και γατιών κυρίω):

1) Αυτοί που δεν τους ενοχλούν οι τρίχες και τα σάλια των κατοικιδίων στο σπίτι τους, αλλά παρολαυτά καθαρίζουν συχνά το σπίτι για να μην είναι λες και βρίσκεσαι σε χοιροστάσιο.

2) Και υπάρχουν αυτοί που δεν τους ενοχλούν οι τρίχες και τα σάλια των κατοικιδίων στο σπίτι τους, δεν καθαρίζουν συχνά γιατί δεν είναι "σιχασιάρηδες" και απαιτούν και από τους υπόλοιπους να μην έιναι "σιχασιάρηδες" και το σπίτι παραμένει χοιροστάσιο.

Θα σε αφήσω να μαντέψεις σε ποιά κατηγορία πίστευω ότι ανήκεις.

Υ.Γ. Σου γράφει κάποιος ο οποίος έχει σκύλο στο διαμέρισμα του.

Όποτε θέλεις έρχεσαι σπίτι να δεις πώς το έχω. ούτε καν την άμμο της γάτας δεν έχω εντός του διαμερίσματος.

Δεν απαίτησα τίποτα από κανέναν. Είπα ότι ο συνομιλητής είναι σιχαριαρης γιατί θεωρεί άχρηστο και για πέταμα (!) τον καναπέ επειδή πάτησε μια γάτα πάνω. Συμφωνείς σε αυτό; 

Δημοσ.
18 hours ago, ideal09 said:

...μόνο που κυκλοφορούσε ένα ζώο πάνω στον καναπέ τον καθιστά θεωρητικά άχρηστο...

Εδώ είναι η υπερβολή που ξεκίνησε την όλη συζήτηση. όλα τα αλλά περί βιολογικού/ατμοκαθαρισμου/τι κάνω εγώ σπίτι μου έπονται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί δεν ανεβάζεις φωτογραφίες του πριν και του μετα να αποφασίσουμε οι άυπνοι δικαστικοί λειτουργοί;

Επεξ/σία από Titanik
Τυπογραφικό λάθος
  • Like 2
Δημοσ.

Αν πάρετε ένα οποιοδήποτε θέμα και διαβάσετε το πρώτο post και το post νο50 πχ, μπορείτε εύκολα να βγάλετε άκρη αν και πως συνδέονται;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...