Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 minutes ago, ideal09 said:

Αα πέσαμε σε έφηβο. Αγοράκι μου καλό, μόλις το ανέβασα, το συμπλήρωσα. Απλά κατευθείαν απάντησες γιατί ήθελες να πεις την εξυπνάδα σου. Ένα refresh δεν χάλασε κανέναν. Δεν πειράζει. Την επόμενη φορά! CTRL-F5  για να σε διευκολύνω.

Και με σκέτο f5 γίνεται. Αυτό δεν αλλάζει το ότι είσαι σιχασιάρης. 

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
16 ώρες πριν, G.K90 είπε

Σε περίπτωση διαφωνίας υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω και να αξίζει τον κόπο; Ευχαριστω 

Διάβασε το συμβόλαιο και δες αν οι όροι της εγγύησης συμπεριλαμβάνουν και φθορές στα έπιπλα, εκτός από φθορές/ζημιές στην οικία, απλήρωτους λογαριασμούς, κοινόχρηστα κλπ.

Δημοσ.
8 minutes ago, Vault13 said:

Πλενονται, επισκευαζονται κτλ… ποιος τα πληρωνει αυτα;

περα απο τα χρηματα και τα μικροβια και η αηδία οτι καθεσαι πανω στην γατα του αλλου.

Προφανώς τα πληρώνει ο ενοικιαστής

Άλλο όμως το πλύσιμο και άλλο ο καινούργιος καναπές που κάποιοι θέλουν επειδή πάτησε πάνω γατούλα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε

Και με σκέτο f5 γίνεται. Αυτό δεν αλλάζει το ότι είσαι σιχασιάρης. 

Σιχασιάρης επειδή αναγνωρίζω το γεγονός ότι η γάτα πατάω πάνω στα σκατά και τα κατουρλιά της και ανεβαίνει μετά στον καναπέ; Εντάξει το καταλαβαίνω, όπως έχει μεγαλώσει ο καθένας. Και η βρωμιά συνηθίζεται.

* Σώπα, και μόνο με F5, τι μαθαίνει κανείς.

Επεξ/σία από ideal09
  • Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 minute ago, ideal09 said:

Σιχασιάρης επειδή αναγνωρίζω το γεγονός ότι η γάτα πατάω πάνω στα σκατά και τα κατουρλιά της και ανεβαίνει μετά στον καναπέ; Εντάξει το καταλαβαίνω, όπως έχει μεγαλώσει ο καθένας. Και η βρωμιά συνηθίζεται.

* Σώπα, και μόνο με F5, τι μαθαίνει κανείς.

Συμφωνούμε και σε κάτι. Όπως μεγαλώνει ο καθένας. Προσωπικά τα παιδιά μου μέχρι και στο ίδιο κρεβάτι με τη γάτα τα κοιμίζω, ακριβώς γιατί δεν θέλω να βγουν αποστειρωμένα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετα καποια στιγμη μεγαλωνεις και μαθαινεις οτι μπορει να αρρωστησουν πολυ ασχημα και εσυ θα τραβας τα μαλλια σου * Και οι κουρτίνες θα εχουν γινει σερπαντινες μονες τους :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, JakeKaufman είπε

Συμφωνούμε και σε κάτι. Όπως μεγαλώνει ο καθένας. Προσωπικά τα παιδιά μου μέχρι και στο ίδιο κρεβάτι με τη γάτα τα κοιμίζω, ακριβώς γιατί δεν θέλω να βγουν αποστειρωμένα 

Έχω ζήσει στην φύση και κάνει camping σε άπειρα μέρη και κατά κύριο λόγο ετσί επιλέγω να περνάω τον χρόνο μου χωρίς να είναι τίποτα "αποστειρωμένο". Απλά όταν είμαι σε σπίτι, επιλέγω να είναι όλα καθαρά εφόσον το βιωτικό επίπεδο το έχουμε φτάσει σ' ένα επίπεδο που διαφέρει απ' αυτό των ζώων. Αλλά το να καλύπτει κάποιος την ανεπάρκεια του βάζοντας τα παιδιάς στο ίδιο κρεβάτι μ' ένα ζώο που έχει γυρίσει όλες τις σκονισμένες επιφάνειες του σπιτιού και κατα κόρον πατάει εκει που χέζει και κατουράσει, το καταλαβαίνω επίσης. Όπως νομίζει ο καθένας. Ότι και να λέμε, το deposit κάνει φτερά.

• Like 1
Δημοσ.
Just now, ideal09 said:

Έχω ζήσει στην φύση και κάνει camping σε άπειρα μέρη και κατά κύριο λόγο ετσί επιλέγω να περνάω τον χρόνο μου χωρίς να είναι τίποτα "αποστειρωμένο". Απλά όταν είμαι σε σπίτι, επιλέγω να είναι όλα καθαρά εφόσον το βιωτικό επίπεδο το έχουμε φτάσει σ' ένα επίπεδο που διαφέρει απ' αυτό των ζώων. Αλλά το να καλύπτει κάποιος την ανεπάρκεια του βάζοντας τα παιδιάς στο ίδιο κρεβάτι μ' ένα ζώο που έχει γυρίσει όλες τις σκονισμένες επιφάνειες του σπιτιού και κατα κόρον πατάει εκει που χέζει και κατουράσει, το καταλαβαίνω επίσης. Όπως νομίζει ο καθένας. Ότι και να λέμε, το deposit κάνει φτερά.

Ποια ανεπάρκεια θεωρείς ότι καλύπτω;

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, ideal09 είπε

Σιχασιάρης επειδή αναγνωρίζω το γεγονός ότι η γάτα πατάω πάνω στα σκατά και τα κατουρλιά της και ανεβαίνει μετά στον καναπέ;

όχι σιχασιάρης , απλά δεν γνωρίζεις κάποια βασικά για κατοικίδια (για γάτες συγκεκριμένα)

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, korakios είπε

όχι σιχασιάρης , απλά δεν γνωρίζεις κάποια βασικά για κατοικίδια (για γάτες συγκεκριμένα)

Ειχα γατες. Με αμμο μεΣα στο σπιτι μου για χρονια. Και σου λεω, οτι μια χαρα τα λεει ο φιλος. Πολλες φορες εβρισκα κομματια απο την αμμο χεσιματος πανω στον καναπε. Κολλουσε μεσα στα νυχια της γατας.

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vault13 είπε

Ειχα γατες. Με αμμο μεΣα στο σπιτι για χρονια. Και σου λεω, οτι μια χαρα τα λεει ο φιλος. Πολλες φορες εβρισκα κομματια απο την αμμο χεσιματος πανω στον καναπε. Κολλουσε μεσα στα νυχια της γατας.

δεν της έκανες πεντικιούρ ? 😂

• Like 1
Δημοσ.

Εάν όντως η φθορά οφείλεται στο κατοικίδιο οφείλεις είτε να πληρώσεις για την επισκευή του καναπέ είτε αν αυτή είναι πρακτικά αδύνατη ή κοστοβόρα, να του αποκαταστήσεις την αξία του καναπέ. Η αξία του καναπέ που αποκαθιστάς δεν είναι η αξία του να τον αγοράσει καινούριο, αλλά η αξία του να αγοράσει έναν αντίστοιχης παλαιότητας καναπέ (και ποιότητας και design κλπ) με αυτόν που είχε στο σπίτι. 

Εάν ήταν ένα καναπές ακριβός, ακόμη και μεταχειρισμένος 20 ετών μπορεί η αξία του να φτάνει και τα 1000 ευρώ ή και παραπάνω (λίγο δύσκολο - μάλλον απίθανο αλλά δεν αποκλείεται). 

Εάν ήταν ένας καναπές της σειράς, η αξία του είναι σαφώς λιγότερη.

Εάν υπάρχουν φωτογραφίες θα βοηθούσε. Σε κάθε περίπτωση η υπόθεση είναι πιάστο αυγό και κούρευτο κι από τις δύο πλευρές. Εάν ο ιδιοκτήτης δεν έχει φωτογραφίες του καναπέ όταν στον παρέδιδε (και των κουρτινών, αν ήταν καλές έστω και παλιές, έχουν μια κάποια αξία) θα είναι δύσκολο να αποδείξει την κατάσταση του, όπως επίσης θα είναι δύσκολο να αποδείξει ότι τις φθορές τις έκανες εσύ κι όχι πχ προηγούμενος ενοικιαστής ή αυτός ο ίδιος αφότου έφυγες.  

Τέλος, πάντων, ως δικηγόρος θα σου έλεγα ότι για διαφορές κάτω των 1000 ευρώ δεν αξίζει να ασχοληθείς δικαστικά. Τουλάχιστον κατά την προσωπική μου γνώμη. 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, spikou23 είπε

Τέλος, πάντων, ως δικηγόρος θα σου έλεγα ότι για διαφορές κάτω των 1000 ευρώ δεν αξίζει να ασχοληθείς δικαστικά. Τουλάχιστον κατά την προσωπική μου γνώμη. 

Να συμπαρασύρεις καποιον αλλον σε δικη για εκδίκηση; Να χρεωθειτε και οι 2 δηλαδη. Τι λες για αυτο; 

Δημοσ.

Εντάξει αυτό μπορεί να γίνει. Αλλά δεν είναι λογική απόφαση. Εϊναι απόφαση πάθους και τα πάθη πληρώνονται. 

Εγώ δεν το συνιστώ. Αρκετές εκκρεμότητες έχει η Δικαιοσύνη, ας μην την απασχολούμε χωρίς σοβαρό λόγο. 

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...