HipHopHooligan Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Είμαι 22 χρόνων και ήδη έχω δίπλωμα για αμάξι και τώρα τρέχω για το δίπλωμα 400cc μηχανής .Απλά έτυχε να βρω μια ευκαιρία για ενα jet x στα 2000€ και έχω τα λεφτά αλλα σίγουρα θέλω μηνα για να βγει το δίπλωμα . Επιτρέπεται η μεταβίβαση; Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2023 από HipHopHooligan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Ναι, το δίπλωμα είναι προϋπόθεση για την οδήγηση του οχήματος, και όχι για την αγορά του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, HipHopHooligan είπε Καλησπέρα Είμαι 22 χρόνων και ήδη έχω δίπλωμα για αμάξι και τώρα τρέχω για το δίπλωμα 400cc μηχανής .Απλά έτυχε να βρω μια ευκαιρία για ενα jet x στα 2000€ και έχω τα λεφτά αλλα σίγουρα θέλω μηνα για να βγει το δίπλωμα . Επιτρέπεται η μεταβίβαση; Η ιδιοκτησία οχήματος δεν έχει σχέση με το δίπλωμα οδήγησης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα