andreaspA Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 55 λεπτά πριν, liakinen είπε Ναι. Δεν τρώω φρένα γρήγορα οπότε όταν θα φαγωθούν τα τακάκια θα έχουν περάσει κάποια χρόνια (3 περίπου ας πούμε). Οπότε στην αλλαγή σωστή εξαέρωση με αλλαγή υγρών. Δεν ξερω γιατι πετατε τα λεφτα σας σε τετοιες υπερβολες. Ειναι αδυνατον να εχουν παθει το παραμικρο τα υγρα φρενων. σε μια αλλαγη τακακια. Ειναι κυριολεκτικα καινουργια. Δεν πα να εχουν περασει 10 χρονια. Ενα ζευγαρι τακακια, σημαινει μαζεμενη οδηγηση, χωρις φρενα, συνεπως χωρις θερμοκρασιες στα υγρα φρένων. Κυριολεκτικα πεταμένα λεφτά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τα υγρα φρενων τα αλλάζουμε γιατι μαζευουν υγρασια και δημιουργουν οξείδωση στο κυκλωμα.Εχω δει πολλα κυλινδρακια που ειναι φαγωμενα απο σκουρια....Υπαρχει μηχανημα κανονικα που μετραει την υγρασια.. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2023 από filipprin 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyberguy Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, andreaspA είπε Δεν ξερω γιατι πετατε τα λεφτα σας σε τετοιες υπερβολες. Ειναι αδυνατον να εχουν παθει το παραμικρο τα υγρα φρενων. σε μια αλλαγη τακακια. Ειναι κυριολεκτικα καινουργια. Δεν πα να εχουν περασει 10 χρονια. Ενα ζευγαρι τακακια, σημαινει μαζεμενη οδηγηση, χωρις φρενα, συνεπως χωρις θερμοκρασιες στα υγρα φρένων. Κυριολεκτικα πεταμένα λεφτά! Τα υγρα χαλάνε λόγο υγρασίας με το σημειο βρασμού τους να πέφτει σημαντικά με αποτέλεσμα εαν κατεβεις καποιο βουνο απο ενα σημειο και μετα να πατας φρενο και το πηδαλι να φτανει στο πατωμα χωρις να φρεναρεις. ακου εκει πεταμενα λεφτα τα υγρα φρενων... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihanobios Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Εμένα μου φαίνεται Troll όλο αυτό! Αδύνατον να έριξες κάποιος 4 λίτρα λάδι ενώ είχε μέσα π.χ αλλά 3. Δεν νομίζω να χωράει τόσο λάδια. Επίσης την βέργα δεν την κοίταξε; είναι troll 100% 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 5 ώρες πριν, liakinen είπε Εγώ το ρίχνω στην αποχέτευση του δρόμου. ζαμέ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihanobios Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 25 minutes ago, filipprin said: Τα υγρα φρενων τα αλλάζουμε γιατι μαζευουν υγρασια και δημιουργουν οξείδωση στο κυκλωμα.Εχω δει πολλα κυλινδρακια που ειναι φαγωμενα απο σκουρια....Υπαρχει μηχανημα κανονικα που μετραει την υγρασια.. Πολύ σωστά Και κάνει 5€ στο ebay! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, cyberguy είπε Τα υγρα χαλάνε λόγο υγρασίας με το σημειο βρασμού τους να πέφτει σημαντικά με αποτέλεσμα εαν κατεβεις καποιο βουνο απο ενα σημειο και μετα να πατας φρενο και το πηδαλι να φτανει στο πατωμα χωρις να φρεναρεις. Οστοσο χρειαζεται μια αλλαγη καθε δυο με τρια χρονια μονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 55 λεπτά πριν, filipprin είπε Τα υγρα φρενων τα αλλάζουμε γιατι μαζευουν υγρασια και δημιουργουν οξείδωση στο κυκλωμα.Εχω δει πολλα κυλινδρακια που ειναι φαγωμενα απο σκουρια....Υπαρχει μηχανημα κανονικα που μετραει την υγρασια.. Κυλινδράκια πάει στο καλό ειναι φτηνά.Οι μονάδες ABS όμως που χαλάνε είναι ακριβές. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 58 λεπτά πριν, filipprin είπε Τα υγρα φρενων τα αλλάζουμε γιατι μαζευουν υγρασια και δημιουργουν οξείδωση στο κυκλωμα.Εχω δει πολλα κυλινδρακια που ειναι φαγωμενα απο σκουρια....Υπαρχει μηχανημα κανονικα που μετραει την υγρασια.. Τα υγρα φρενων γνωριζω πολυ καλα γιατι τα αλλαζουμε. Αλλα δεν "μαζευουν υγρασια" ετσι γενικα και αόριστα. Μια αλλαγη τακακια σε 3 χρονια κανει ο ανθρωπος. Αυτο σημαινει οτι δεν κανει χιλιομετρα και οταν κανει δεν παταει φρενο πουθενα. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ δεν εχουν τα υγρα φρενων σε 3 χρονια με μια αλλαγη τακακια. Αν ετυχε σε αυτα τα λιγα χιλιομετρα να εκανε καμια καταβαση βουνου με τα μπουνια, θα το ήξερε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Σε αυτοκίνητο 10 ετών που δεν είχε αλλάξει ποτέ υγρά φρένων είχαν αλλοιωθεί τόσο πολύ που άρχισαν να τρώνε τα μαρκούτσια από μέσα, είχε φύγει ολόκληρη φλούδα η οποία το είχε φράξει (το μαρκούτσι) με αποτέλεσμα ο ένας πίσω τροχός να μην φρενάρει σχεδόν καθόλου. Μην ακούτε τον κάθε άσχετο ξερόλα που λέει ότι τα υγρά φρένων την ακούνε μόνο από τα διανυθέντα χλμ και όχι από το χρόνο, κάτι παραπάνω ξέρουν οι κατασκευαστές που ορίζουν να αλλάζονται κάθε 2 3 ή 4 έτη ανεξαρτήτως χιλιομέτρων. 5 minutes ago, Ukforthemoment said: Κυλινδράκια πάει στο καλό ειναι φτηνά.Οι μονάδες ABS όμως που χαλάνε είναι ακριβές. Όλα αυτά δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με ατύχημα που μπορεί να συμβεί λόγω αστοχίας φρένων που την προκάλεσε η ελλιπής συντήρηση. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 40 λεπτά πριν, Maurikycli είπε ζαμέ! Γιατί της αποχέτευσης τα νερά που καταλήγουν; @andreaspA Απλά όπως έγραψα είναι κόστος μικρό για να κάθομαι να κοιτάω χρώμα κτλ σε όλα τα υγρά που ανέφερα παραπάνω. ATE υγρά πχ που είναι "σοβαρά" τα βρίσκεις 11€ - 13€ το λίτρο. Στα 3 χρόνια το θεωρείς σοβαρό ποσό για να μην τα αλλάξω; το ότι μπορεί να μην έχουν τίποτα το γνωρίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, liakinen είπε Γιατί της αποχέτευσης τα νερά που καταλήγουν; Ούτε αυτό είναι ιδανικό αλλά είναι κάπως καλύτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 minutes ago, liakinen said: Γιατί της αποχέτευσης τα νερά που καταλήγουν; Αν εννοείς τα λύματα τότε αυτά καταλήγουν στις επεξεργασίες λυμάτων, αν εννοείς τα όμβρια τότε στο περιβάλλον. Πάντως ακόμα και τα λύματα δεν έχουν καμία σχέση με τα αντιψυκτικά αυτοκινήτων που είναι ιδιαίτερα τοξικά και θεωρούνται επικίνδυνα απόβλητα. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2023 από Joshua21 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, andreaspA είπε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ δεν εχουν τα υγρα φρενων σε 3 χρονια με μια αλλαγη τακακια. Δεν εχει καμια σχεση το ποτε αλλάζεις τακακια με τα υγρα των φρενων.Καθε δυο με τρια χρονια θελει μια αλλαγη οποτε πεφτει το σερβισε.Στα τρια ειναι μια χαρα.Η υγρασια δεν μαζεύεται απο το φρεναρισμα Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2023 από filipprin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, mihanobios είπε Εμένα μου φαίνεται Troll όλο αυτό! Αδύνατον να έριξες κάποιος 4 λίτρα λάδι ενώ είχε μέσα π.χ αλλά 3. Δεν νομίζω να χωράει τόσο λάδια. Επίσης την βέργα δεν την κοίταξε; είναι troll 100% και εγώ αυτό πιστεύω , που να κατέληξε 7+ λίτρα λάδι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις