chios Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 30 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Γιατι ηταν βραδυ. Εκεί που έχει φτάσει η τιμή του λαδιού και αυτή η παροιμία θα αλλάξει σε "Βάλε σπορέλαιο να κάνουμε ευχέλαιο". 2
Δημοφιλής ανάρτηση Jungleyes Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Καλημέρα! Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! Κάποιες με πλήγωσαν εφόσον αρχίσατε να κοροϊδεύετε ασυστολα, κάποιοι άλλοι απαντήσατε συνετα και χωρίς να προσβαλετε! Ξέρω ότι εκανα μ@λ@κι@ για αυτό και αμέσως ξεκίνησα για συνεργείο! Το πάθημα έγινε μάθημα! Τουλάχιστον μπήκατε σε κόπο να απαντήσετε αρκετοί! Δεν πειραχτηκε τιποτα σοβαρό στο αμάξι! 120 ευρώ τα εργατικά μόνο θα πληρώσω! Η αλήθεια είναι ότι πολλοί με αγχωσατε αλλά τελικά αυτά τα εφτά χιλιόμετρα φαίνεται δεν ήταν αρκετά να μου διαλύσουν το αμάξι! Υ. Γ. Μάλλον όπως έγραψε και ένας φίλος ο εγκέφαλος κατάλαβε αμέσως ότι έχει πολύ λάδι και το έσβησε! Τεσπα όλα καλά! Ευχαριστώ άπαντες για την ανταποκριση σας! Ξέρω μάγκες ήταν πολύ χοντρό αυτό που έκανα τουλάχιστον θα μείνει στο forum ως παράδειγμα προς αποφυγή από άλλους οδηγούς!😉 37
Ntinaras Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 34 λεπτά πριν, chios είπε Εκεί που έχει φτάσει η τιμή του λαδιού και αυτή η παροιμία θα αλλάξει σε "Βάλε σπορέλαιο να κάνουμε ευχέλαιο". Βαλε βιταμ και ελα για μαμ.
gakost Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 1 hour ago, Joshua21 said: αλλά το να θες να συμπληρώσεις λάδι παρόλο που δεν έχει ανάψει λαμπάκι (άρα δεν χρειάζεται) και να ρίξεις μέσα ολόκληρο τετράκιλο παραείναι χοντρό. Ελάχιστα αυτοκίνητα έχουν ένδειξη στάθμης λαδιού. Ελπίζω να μην εννοείς αυτό. Δεν είναι ένδειξη στάθμης αλλά επικίνδυνα χαμηλή πίεση λαδιού. Διαφορετικά πράγματα. Μπορεί να προέρχεται από χαμηλή στάθμη αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι δεδομένο ότι είναι από στάθμη. Αν δεις αυτό και χωρίς να ελέγξεις στάθμη συμπληρώσεις λάδια το έχεις χάσει το παιχνίδι. 4
Haldol Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Καλά την έβγαλες με 120€. Έχε βέβαια το νου σου και στο μέλλον, μη τυχόν π.χ. πέρασε και στον καταλύτη λάδι και τον κλαις σε κάνα 3-μηνο. Τι εργασίες σου έκανε;
tounion Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 2 hours ago, phanispal said: Δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει κάποιο σκεπτικό πίσω από μία χαζομάρα, πολλοί απλά τις κάνουμε χωρίς να σκεφτόμαστε γιατί τις κάνουμε. Οι σκεπτόμενοι χρησιμοποιούν τους εγκεφάλους τους για να πετύχουν τους στόχους τους και να καλύψουν τις ανάγκες τους στο πλαίσιο του σύνθετου και μεταβαλλόμενου περιβάλλοντος. Πρέπει να υπάρχει και λίγο μυαλό για να μπορεί να δημιουργηθεί εγκεφαλική δραστηριότητα ....
Joshua21 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 3 minutes ago, gakost said: Ελάχιστα αυτοκίνητα έχουν ένδειξη στάθμης λαδιού. Ελπίζω να μην εννοείς αυτό. Δεν είναι ένδειξη στάθμης αλλά επικίνδυνα χαμηλή πίεση λαδιού. Διαφορετικά πράγματα. Μπορεί να προέρχεται από χαμηλή στάθμη αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι δεδομένο ότι είναι από στάθμη. Όχι, δεν εννοώ το κόκκινο λαμπάκι, εννοώ το κίτρινο, στα 9N τουλάχιστον το ίδιο λαμπάκι γίνεται κίτρινο όταν είναι χαμηλή η στάθμη. 13 minutes ago, gakost said: Αν δεις αυτό και χωρίς να ελέγξεις στάθμη συμπληρώσεις λάδια το έχεις χάσει το παιχνίδι. Πόσο μάλλον αν ρίξεις μέσα ένα τετράκιλο χωρίς να σου έχει ανάψει τίποτα.
JSD Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, tounion είπε Οι σκεπτόμενοι χρησιμοποιούν τους εγκεφάλους τους για να πετύχουν τους στόχους τους και να καλύψουν τις ανάγκες τους στο πλαίσιο του σύνθετου και μεταβαλλόμενου περιβάλλοντος. Πρέπει να υπάρχει και λίγο μυαλό για να μπορεί να δημιουργηθεί εγκεφαλική δραστηριότητα .... Μην είσαι τόσο αυστηρός, υπάρχουν και τα λάθη αφηρημάδας, υπάρχουν και στιγμές αδυναμίας, υπάρχουν πολλά στη ζωή. Κανείς δεν είναι άσφαλτος όπως έλεγε και μια Αγγελικούλα 1
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δεν είναι ένα το λάθος.Αφού το γέμισε λάδι το καβάλησε να το πάει σε συνεργείο.Ενώ θα μπορούσε να τον πάρει τηλέφωνο τον μαστορα ή κάποιον που ξέρει,να το ψάξει στο ίντερνετ ή να ανοίξει θέμα να ρωτήσει όπως και έκανε μετά απο όλο αυτό. Ναι γίνονται λάθη αλλά η αντιμετώπιση και επιλυση τους είναι το σημαντικό. 1
Jungleyes Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 13 λεπτά πριν, Haldol είπε Καλά την έβγαλες με 120€. Έχε βέβαια το νου σου και στο μέλλον, μη τυχόν π.χ. πέρασε και στον καταλύτη λάδι και τον κλαις σε κάνα 3-μηνο. Τι εργασίες σου έκανε; Ναι μου είπε για το μέλλον να έχω το νου μου αλλά δεν πιστεύω μέσα σε εφτά χιλιόμετρα να έγινε αυτό! Τεσπα από εδώ και πέρα προσοχή! Τώρα όσον αφορά τι εργασίες έκανε όσο ήμουν εκεί αρχικά έβγαλε το παραπάνω λάδι από κάτω από το δοχείο λαδιών επίσης είδα άνοιξε τα μπουζια τα έβγαλε, έβαζε μπρος τη μηχανή και έβγαινε λάδι μέσα από τα μπουζια, μην φανταστείτε πολύ, πιτσιλιες φάση! Μετά έφυγα, αλλά από όσο κατάλαβα έκανε έλεγχο μέσα σε ποια μέρη είχε περάσει λάδι, άρα ίσως καθάρισε κάποια μέρη εκεί μέσα! Αύριο που θα πάω να το πάρω θα τον ρωτήσω ακριβώς που ήταν η αστοχία και δεν έπαιρνε μπροστά! 1
Pwpwpw Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Jungleyes είπε Αύριο που θα πάω να το πάρω θα τον ρωτήσω ακριβώς που ήταν η αστοχία και δεν έπαιρνε μπροστά! E αμα φουλαρε μεχρι πανω με λαδι και λαδωσαν τα μπουζι τι μπρος να παρει. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Jungleyes είπε Ναι μου είπε για το μέλλον να έχω το νου μου αλλά δεν πιστεύω μέσα σε εφτά χιλιόμετρα να έγινε αυτό! Τεσπα από εδώ και πέρα προσοχή! Τώρα όσον αφορά τι εργασίες έκανε όσο ήμουν εκεί αρχικά έβγαλε το παραπάνω λάδι από κάτω από το δοχείο λαδιών επίσης είδα άνοιξε τα μπουζια τα έβγαλε, έβαζε μπρος τη μηχανή και έβγαινε λάδι μέσα από τα μπουζια, μην φανταστείτε πολύ, πιτσιλιες φάση! Μετά έφυγα, αλλά από όσο κατάλαβα έκανε έλεγχο μέσα σε ποια μέρη είχε περάσει λάδι, άρα ίσως καθάρισε κάποια μέρη εκεί μέσα! Αύριο που θα πάω να το πάρω θα τον ρωτήσω ακριβώς που ήταν η αστοχία και δεν έπαιρνε μπροστά! Ουτε καν ένα μέτρο δεν έκανε
Jungleyes Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν είναι ένα το λάθος.Αφού το γέμισε λάδι το καβάλησε να το πάει σε συνεργείο.Ενώ θα μπορούσε να τον πάρει τηλέφωνο τον μαστορα ή κάποιον που ξέρει,να το ψάξει στο ίντερνετ ή να ανοίξει θέμα να ρωτήσει όπως και έκανε μετά απο όλο αυτό. Ναι γίνονται λάθη αλλά η αντιμετώπιση και επιλυση τους είναι το σημαντικό. Σε αυτό που λες έχεις δίκιο, απλά από άγνοια δεν ήξερα ότι το παραπάνω λάδι δημιουργεί προβλήματα! Ξεκίνησα για το συνεργείο εφόσον έψαξα λίγο στο ίντερνετ ότι και το παραπανω είναι λάθος! Είχα μια λανθασμένη εντύπωση ότι στα λάδια μετράς μόνο το μίνιμουμ και όχι το μάξιμουμ! Μέγα λάθος! Ευτυχώς υπάρχει και το Google! 3
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Jungleyes είπε Σε αυτό που λες έχεις δίκιο, απλά από άγνοια δεν ήξερα ότι το παραπάνω λάδι δημιουργεί προβλήματα! Ξεκίνησα για το συνεργείο εφόσον έψαξα λίγο στο ίντερνετ ότι και το παραπανω είναι λάθος! Είχα μια λανθασμένη εντύπωση ότι στα λάδια μετράς μόνο το μίνιμουμ και όχι το μάξιμουμ! Μέγα λάθος! Ευτυχώς υπάρχει και το Google! O δείκτης απο min σε max συνήθως είναι ένα λίτρο,γράφει το βιβλιαράκι . Αλλά και να μην ξέρεις βάζεις λίγο ελέγχεις την βεργα και ξανά . Τεσπα, ελπίζω να την γλύτωσες όσο φτηνά λες.
vamvakoolas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 πριν κλειδωσει: εδω η ξαδελφη μου (λογιστρια) σε golf σχεδον εκαψε κινητηρα γιατι δεν ηξερε οτι το αμαξι θελει συμπληρωμα ψυκτικο (ή εστω νερο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις