Προς το περιεχόμενο

Παραπάνω λάδι στο αυτοκινητο έβγαλε προβλημα

Jungleyes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

25 λεπτά πριν, 1comment είπε

Εγώ έχω κάνει το αντίθετο και μάλιστα 2 φορές. Το είχα αφήσει και άδειασε εντελώς (corsa c) και προφανώς με άφησε στο δρόμο. Δεν θυμάμαι τι ζημιά είχε πάθει. Φυσικά πλέον το τσεκάρω ανά 150 χλμ και συμπληρώνω.

Καίει περισσότερο λαδι παρά βενζίνη;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Καίει περισσότερο λαδι παρά βενζίνη;

Χαχα! Δεν είπα ότι αδειάζει ανά 150 χιλ., είπα το τσεκάρω μήπως έχει κατέβει γραμμή. Μια γραμμή ναι μπορεί να κατέβει στα 150-300 χιλ. Γενικά καίει παραπάνω λάδι από όσο πρέπει παρόλο που είχαμε κάνει σερβις μηχανής το 18.

Επεξ/σία από 1comment
  • Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι απεγινε το αμάξι  του TS? Βρήκε τον δημιουργό; :) Αυτο να το παιζετε μηχανικοι σε παλια αμαξια και να τα διαλυετε τελικα ειναι old time classics. 
δωσε 700€ και παρε αλλο, τοσο δεν εχουν αυτα απο το 2000?

Επεξ/σία από Vault13

10 minutes ago, Vault13 said:

Τι απεγινε το αμάξι  του TS? Βρήκε τον δημιουργό; :)

Έχει ήδη γράψει τι απέγινε, μάλλον σου ξέφυγε:

On 18/10/2023 at 11:38, Jungleyes said:

Καλημέρα! 

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! Κάποιες με πλήγωσαν εφόσον αρχίσατε να κοροϊδεύετε ασυστολα, κάποιοι άλλοι απαντήσατε συνετα και χωρίς να προσβαλετε! Ξέρω ότι εκανα μ@λ@κι@ για αυτό και αμέσως ξεκίνησα για συνεργείο! Το πάθημα έγινε μάθημα! Τουλάχιστον μπήκατε σε κόπο να απαντήσετε αρκετοί! Δεν πειραχτηκε τιποτα σοβαρό στο αμάξι! 120 ευρώ τα εργατικά μόνο θα πληρώσω! Η αλήθεια είναι ότι πολλοί με αγχωσατε αλλά τελικά αυτά τα εφτά χιλιόμετρα φαίνεται δεν ήταν αρκετά να μου διαλύσουν το αμάξι! 

Υ. Γ. Μάλλον όπως έγραψε και ένας φίλος ο εγκέφαλος κατάλαβε αμέσως ότι έχει πολύ λάδι και το έσβησε! Τεσπα όλα καλά! 

Ευχαριστώ άπαντες για την ανταποκριση σας! Ξέρω μάγκες ήταν πολύ χοντρό αυτό που έκανα τουλάχιστον θα μείνει στο forum ως παράδειγμα προς αποφυγή από άλλους οδηγούς!😉

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...