Gogotsa Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αν υπαρχει ενδιαφερον, να γραφουμε εδω τις χειροτερες ταινιες, σε προτροπη των μελων για τη μη θεαση τους. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2023 από Gogotsa
Nabuko Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, Gogotsa είπε σε προτροπη των μελων για τη μη θεαση τους. Γιατί εγώ πιστεύω ότι θα συμβεί το αντίθετο? 😁 Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2023 από Nabuko 2
Gogotsa Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Γιατί εγώ πιστεύω ότι θα συμβεί το αντίθετο? 😁 Μα αυτο ζηταμε, να κανουμε και λιγο τη πλακα μας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Οι πιο υπερτιμημένες ταινίες - Κινηματογράφος - Insomnia.gr Χειρότερη Ταινία - Κινηματογράφος - Insomnia.gr Ταινίες που μετανιώσατε που είδατε ή δεν είδατε - Κινηματογράφος - Insomnia.gr Δύσκολα πράγματα για sticky, νεκρά topics. Και το μεγαλύτερο πρόβλημα, trolling. 2 1
mike299 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δύσκολο θέμα με τάσεις για ανούσιες διαφωνίες καθώς είναι καθαρά υποκειμενικό. Θα βάλω όμως το λιθαράκι μου και θα αναφέρω μια ταινία που είδα πρόσφατα και έκανε μεγάλες εισπράξεις, το Barbie. Και πριν πει κανείς ότι φταιει το ότι είμαι άνδρας, δεν άρεσε ούτε στην γυναίκα μου Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2023 από mike299
Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Yπάρχει νήμα, επισημασμένο (Ποια ταινία μόλις είδατε) όπου μπορείτε να γράψετε για κάθε ταινία που είδατε, είτε σας άρεσε, είτε όχι. Είναι νήμα εδραιωμένο, με καλό περιεχόμενο και ευνοεί την αναλυτικότερη διατύπωση μιας άποψης. Δεν χρειάζεται να σας αρέσει μια ταινία που είδατε (κι εγώ έχω γράψει αρνητικές κριτικές για ταινίες που έχω δει) αλλά ένα ξερό "μη δείτε αυτή" δεν λέει τίποτε απολύτως και, σαφέστατα, δεν δικαιολογείται να έχει διαρκή παρουσία (pinned) στην αρχή της ενότητας. Συνεχίζουμε εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις