Haldol Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 35 minutes ago, csontheline said: Πάντως, αν είναι να δώσεις 300€+ για στικ, γιατί δεν παίρνεις αυτόματη; Και στις 2 περιπτώσεις θα χρειαστεί να βάλεις κανονική κάποια στιγμή, αρκεί η ρομποτική να έχει άνεση να βολτάρει. Ίσως επειδή λέει χωρίς κατοικίδιο (προς το παρόν)! Θα με 'ψηνε κι εμένα μία ρομποτική να σκουπίζει, σφουγγαρίζει, απ' όλα, αλλά στην καλή περίπτωση θα γίνει γατο-ταξί. Στην κακή, θα τη δουν σαν εχθρό και θα την εκτελέσουν εν ψυχρώ!
dbrillis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 26 minutes ago, Haldol said: Ίσως επειδή λέει χωρίς κατοικίδιο (προς το παρόν)! Θα με 'ψηνε κι εμένα μία ρομποτική να σκουπίζει, σφουγγαρίζει, απ' όλα, αλλά στην καλή περίπτωση θα γίνει γατο-ταξί. Στην κακή, θα τη δουν σαν εχθρό και θα την εκτελέσουν εν ψυχρώ! Στο υπογραφω οτι οι γατες σου απλα θα την περιφρονουν την παλιο σκουπα ρομποτ που ηρθε στο σπιτι τους. Εκτος αν εχει κανενα κοκκινο λαμπακι ή κανενα "λεηζερ" εκει αλλαζουν τα πραγματα. Υ.Γ. Η γατα η χοντρη που αραζει στο σκουπί
csontheline Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Υπάρχει και η λύση της καθαρίστριας. Μία μέση καθαρίστρια παίρνει 6€ την ώρα. Για σκούπισμα + σφουγγάρισμα σε 100τμ θέλει 2 ώρες (πες 3 να είσαι χουβαρντάς). Με 1 φορά την εβδομάδα, απαιτούνται 18€ (πες 20€). Στον μήνα 80€. Στον χρόνο 960€. ... Γμσ το. Δεν βγαίνει. Πάρε ρομποτική καλύτερα. Υ.Γ. την κοιτάζει σαν ποντίκι που χρωστάει ένα νοίκι Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2023 από csontheline 1
margaritagr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Θέλω και μια σκούπα ρομπότ απλά θεωρώ πως ενα σπίτι δε μπορεί να έχει αποκλειστικά τέτοια όποτε λέω να παρω τωρα τη στικ και αργότερα να παρω κι ενα ρομπότ Οσο τα ψάχνω φαίνεται να καταλήγω στη Miele την pro γιατί ειναι η μόνη που συνδυάζει και το μοτέρ κάτω για να μην ειναι τοσο βαριά στο χέρι + 2η μπαταρία με 2ο φορτιστή
d_gkal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Έχω σκούπα ρομποτ(xiaomi) και κλασική ρεύματος (rowenta) Κάθε μία κάνει τη δουλειά της όπως πρέπει όμως θεωρώ ότι πρέπει να πάρω και μια στικ(Jimmy jv85 pro) Αξίζει σα σκούπα; σφουγγαριζει κιόλας;
antonl Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 38 λεπτά πριν, d_gkal είπε Έχω σκούπα ρομποτ(xiaomi) και κλασική ρεύματος (rowenta) Κάθε μία κάνει τη δουλειά της όπως πρέπει όμως θεωρώ ότι πρέπει να πάρω και μια στικ(Jimmy jv85 pro) Αξίζει σα σκούπα; σφουγγαριζει κιόλας; Την πήραμε πριν κανα 6μηνο στα ~250€ κι από τότε είναι η μοναδική ηλεκτρική σκούπα του σπιτιού (+1 ρομποτική xiaomi 6ετιας). Σπίτι 110τμ, συν καναπέδες/καρέκλες (δεν έχουμε χαλιά) το βγάζει οριακά στη μεσαία σκάλα. Βέβαια η γυναίκα λέει πως είναι άβολη και δε θα την επέλεγε ξανά λόγω βάρους, οπότε...
d_gkal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Σφουγγαριζει η jimmy; Την θέλω κυρίως για ένα γρήγορο σκούπισμα (κυρίως όταν πέφτουν ψιχουλα/φαγητά από τα παιδιά)
antonl Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 17 λεπτά πριν, d_gkal είπε Σφουγγαριζει η jimmy; Την θέλω κυρίως για ένα γρήγορο σκούπισμα (κυρίως όταν πέφτουν ψιχουλα/φαγητά από τα παιδιά) Από ό,τι βλέπω υπάρχει και mopping έκδοση που σφουγγαριζει. Εμείς έχουμε την απλή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα