Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημερα στο app του κινητου δεν ειδα τις πρωτες απαντησεις. Περιεργο.

Τωρα στο PC τις βλεπω ολες.

Μαλλον στον φλαμιατο θα το παω. ΕΙναι σχετικα κοντα, εξειδικευση toyota, και εχει πολλες κριτικες στον γοογλη.

Ευχαριστω.

Επεξ/σία από AndVal
  • Like 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, AndVal είπε

Μαλλον στον φλαμιατο θα το παω. ΕΙναι σχετικα κοντα, εξειδικευση toyota, και εχει πολλες κριτικες στον γοογλη.

Ευχαριστω.

Κάνε έναν κόπο και ενημέρωσε εδώ με εντυπώσεις, είτε πας σε αυτόν είτε σε κάποιον άλλο εν τέλη.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, AndVal είπε

Σημερα στο app του κινητου δεν ειδα τις πρωτες απαντησεις. Περιεργο.

Τωρα στο PC τις βλεπω ολες.

Ευχαριστω.

Στις 19/10/2023 στις 2:08 ΜΜ, AndVal είπε

Corolla του 2003.

Περιεργο που σε ολόκληρο insomnia δεν πήρα 3-4 απαντήσεις ως τώρα. 

Την Ε12 θα την πας στον Φλαμιατο? Δεν σε συμφερει ειναι ακριβος!

Παρε και εδω https://www.polispages.gr/guide/26262/aplicar-service-|-synergeio-aytokinitoy-|-ilioypoli- .  Εχω παει αυτοκινητα. Ξερουν.. αλλα και αυτους τους θεωρω ακριβους σε καποιες επισκευες..

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε

Την Ε12 θα την πας στον Φλαμιατο? Δεν σε συμφερει ειναι ακριβος!

Παρε και εδω https://www.polispages.gr/guide/26262/aplicar-service-|-synergeio-aytokinitoy-|-ilioypoli- .  Εχω παει αυτοκινητα. Ξερουν.. αλλα και αυτους τους θεωρω ακριβους σε καποιες επισκευες..

E12 λεγεται αυτο το μοντελο;

Το' ακριβος' ειναι σχετικο.

Αν το φτιαξει μια φορα ολοσωστα τοτε δεν τον θεωρω ακριβο.

Η κυρια βλαβη του αμαξιου ειναι απο κακη δουλεια 'φτηνου' μαστορα και τωρα πρεπει να το ξαναπαω για φτιαξιμο.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, AndVal είπε

E12 λεγεται αυτο το μοντελο;

Το' ακριβος' ειναι σχετικο.

Αν το φτιαξει μια φορα ολοσωστα τοτε δεν τον θεωρω ακριβο.

Η κυρια βλαβη του αμαξιου ειναι απο κακη δουλεια 'φτηνου' μαστορα και τωρα πρεπει να το ξαναπαω για φτιαξιμο.

Πανω σε τι? Σου εχει βγαλει θεμα το σασμαν?

Δημοσ.
19 ώρες πριν, AndVal είπε

2 βασεις μηχανης που ειχα αλλαξει παλιοτερα προκαλουν χτυπημα στη μηχανη οταν ξεκινας με 1η.

Προφανως δεν ηταν οι γνησιες.  Πρεπει να ξερεις μαρκα after market για αξιοπιστια..

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, foniki_melitzana είπε

toyota είναι, ξεκίνα το με δευτέρα :lol:

Αν το ξεκιναω με μεγαλο ελεγχο δεν χτυπαει.

2 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε

Προφανως δεν ηταν οι γνησιες.  Πρεπει να ξερεις μαρκα after market για αξιοπιστια..

ναι οι γνησιες εχουν 300ε η μια και εβαλα με 50ε την μια.

Δεν με ενημερωσε για το αν υπηρχε καποια καλυτερη ημιτασιον μαρκα...

Δημοσ.
16 ώρες πριν, AndVal είπε

Αν το ξεκιναω με μεγαλο ελεγχο δεν χτυπαει.

ναι οι γνησιες εχουν 300ε η μια και εβαλα με 50ε την μια.

Δεν με ενημερωσε για το αν υπηρχε καποια καλυτερη ημιτασιον μαρκα...

Στα ημιτασιον δεν υπαρχει ακριβο ή φθηνο αλλα το δοκιμασμενο! Τα μαστορια γνωριζουν βαση εμπειριας ποιες μαρκες ειναι απροβληματιστες για το συγκεκριμενο ανταλλακτικο. Τωρα αυτος αν πηρε με βαση την τιμη για να εχει και καλυτερο κερδος εισαι πιο κοντα σε αυτο το αποτελεσμα που βλεπεις τωρα! 

Παντως σκεφτεσαι λαθος για αξιοπιστο συνεργειο..

Να σου πω στειλε πμ.

Δημοσ.
21 hours ago, johnieXoX said:

Άσχετο με το θέμα, αλλά μιας και μιλάμε για toyota, έχετε ιδέα πόσο χρεώνει την μπαταρία για auris του 2009?

Δεν υπαρχει λογος να πας στη toyota για να αλλαξεις μπαταρια.... Θα σου προτεινα να κοιταξεις στο skroutz για μπαταρια και για καποιο μαγαζι που ειναι κοντα σου. Θα σου αλλαξουν δωρεαν την μπαταρια και θα σου κανουν εκπτωση 5 ευρω αν κρατησουν την παλια. (Τουλαχιστον αυτη ειναι η δικη μου εμπειρια... βεβαια μπορεις να παρεις ενα τηλεφωνο για επιβεβεωση)

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, iageogr είπε

Δεν υπαρχει λογος να πας στη toyota για να αλλαξεις μπαταρια.... Θα σου προτεινα να κοιταξεις στο skroutz για μπαταρια και για καποιο μαγαζι που ειναι κοντα σου. Θα σου αλλαξουν δωρεαν την μπαταρια και θα σου κανουν εκπτωση 5 ευρω αν κρατησουν την παλια. (Τουλαχιστον αυτη ειναι η δικη μου εμπειρια... βεβαια μπορεις να παρεις ενα τηλεφωνο για επιβεβεωση)

Η toyota δίνει 3 χρόνια εγγύηση στην μπαταρία.

Παίρνεις τώρα, πας μετά από 2,5 χρόνια, στην μετράνε, την βρίσκουν πεσμένη, και σου δίνουν άλλη.

Το έχω κάνει μια φορά, απλά δε θυμάμαι πόσα είχα δώσει τότε. Εντωμεταξύ, πήρα στο νέο κηφισό να ρωτήσω και με γράψαν στα παλαιότερα.. 

Δημοσ.
Στις 17/10/2023 στις 5:12 ΜΜ, AndVal είπε

Γειά χαρά. 

Που μπορώ να πάω το Toyota corolla μου στην Αθήνα για αξιόπιστο σέρβις; θέλω ένα σοβαρό και γνωστό συνεργείο που να γνωρίζει την εν λόγο μάρκα ώστε να μου φτιάξουν μερικές βλάβες μια και καλή. 

Ευχαριστώ. 

Εύκολη ερώτηση. ΚΟΜΜΑΤΙΔΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ 2104256663 Κύπρου 32, 18450 Νίκαια Αττικής

https://maps.app.goo.gl/HZM9pJjPBGbM6EV68

Στις 21/10/2023 στις 9:02 ΜΜ, AndVal είπε

2 βασεις μηχανης που ειχα αλλαξει παλιοτερα προκαλουν χτυπημα στη μηχανη οταν ξεκινας με 1η.

Ειναι σκληρες και ίσως πιο γεμισμένες για να μην κοπούν ξανά. Και εγω τέτοιες έχω βάλει για να μην τις αλλάζω κάθε λίγο.

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, johnieXoX said:

Η toyota δίνει 3 χρόνια εγγύηση στην μπαταρία.

Παίρνεις τώρα, πας μετά από 2,5 χρόνια, στην μετράνε, την βρίσκουν πεσμένη, και σου δίνουν άλλη.

Το έχω κάνει μια φορά, απλά δε θυμάμαι πόσα είχα δώσει τότε. Εντωμεταξύ, πήρα στο νέο κηφισό να ρωτήσω και με γράψαν στα παλαιότερα.. 

Δηλαδή για ένα χρόνο εγγύηση επιπλέον αξίζει να πληρώσεις διπλάσια τιμή; 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...