Justelene235 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Θα ηθελα να αγορασω ενα smartphone αντοχης γιατι ασχολειται ο πατερας μου με αγροτικα και θελω να αντεχει σκονη, πτώσεις. Εχετε καποιο να μου προτεινετε?
4four Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Πήραμε στον πατέρα μου αφού μετά από 4 χρόνια κατάφερε να χαλάσει το παλιό του και για να μιλάει με τα εγγόνια https://www.skroutz.gr/s/24452002/CAT-S62-Pro-Dual-SIM-6GB-128GB-Mayro.html αυτο! Έκλεισε 2 χρονια χρήσης και ακόμα είναι σκυλί μαύρο, οικοδομή δουλεύει ο πατέρας μου το μόνο που κατάφερε είναι (εννοείται άπειρες γρατσουνιές) να σπάσει την τάπα φορτησης και το τζαμάκι της μιας κάμερας πίστεψε με για να έπαθε smartphone μόνο τόσα είναι σκύλος! να φανταστείς ακόμα καο τώρα κλείνει με το δάχτυλο την θύρα φορτησης και το πλένει με νερό (μερικές φορές κ σαπούνι) όταν γυρνάει Και το προηγούμενο CAT ήταν με κουμπιά , σαν Τανκ με σιλικόνη στις γωνίες για αντικραδασμικο και μελακιξο στα πλαγιά βιδωμενο με κανονικες βίδες στο σασί.. Εε κατάφερε κ το έσπασε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα