archer100 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Θα ξεκινησεις απο τη συμβαση. Ολα τα αλλα ειναι τυπικα. Αυτο που πρεπει να πληρωθεις αναφερεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΟΥ 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 21 λεπτά πριν, elgol είπε Λοιπον τελικα ειχε δικιο οποιος ειπε για 6 και 40 αντι 8 γιατι τα υπολογιζουν με την παλια εξαημερη εργασια αρα το 5,8×25×6,67 κανει τα ακαθαριστα σου νομίζω αυτό ισχύει για τους εργατοτεχνιτες και όχι για τους υπαλλήλους.Αν ισχύει αυτό που λες δουλεύω 1 και 20 λεπτά τσάμπα?
sdikr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 7 minutes ago, Exodia The Forbidden One said: πληρώνομαι κάθε 27 οπότε ο μήνας δεν μετράει από 1η αλλά από 28 Τα έχεις μπερδέψει πολύ, πάρα πολύ 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, sdikr είπε Τα έχεις μπερδέψει πολύ, πάρα πολύ Λοιπόν ας το πάρουμε από την αρχή στο δημόσιο όλοι πληρώνονται για 25 μέρες εργασίας είτε δουλέψουν λιγότερο είτε περισσότερο. Το 6.40 είναι για τους εργατοτεχνίτες γιατί τόσο δουλεύουν οι υπάλληλοι γραφείου δουλεύουν 8 ώρες. Εγω είμαι υπάλληλος γραφείου και μάλιστα ΤΕ εδώ έχουμε δύο θέματα ένα πληρώνομαι για λιγότερες ώρες και δύο δεν μου πληρώνουν το πτυχίο.
sdikr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 17 minutes ago, Exodia The Forbidden One said: Λοιπόν ας το πάρουμε από την αρχή στο δημόσιο όλοι πληρώνονται για 25 μέρες εργασίας είτε δουλέψουν λιγότερο είτε περισσότερο. Το 6.40 είναι για τους εργατοτεχνίτες γιατί τόσο δουλεύουν οι υπάλληλοι γραφείου δουλεύουν 8 ώρες. Εγω είμαι υπάλληλος γραφείου και μάλιστα ΤΕ εδώ έχουμε δύο θέματα ένα πληρώνομαι για λιγότερες ώρες και δύο δεν μου πληρώνουν το πτυχίο. Ασφαλίζονται για 25 ημέρες, δουλεύουν 5 ημέρες την εβδομάδα, 4 βδομάδες τον μήνα Και αλλιώς, 40 ώρες την εβδομάδα, 5Χ8 Για το ΔΕ και ΤΕ,ΠΕ θα πρέπει να δεις το συγκεκριμένο πρόγραμμα αν το προβλέπει Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2023 από sdikr
logokrimenos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Γιατί το εχετε κανει πυρηνική επιστήμη? με μεροκάματα ενσημα 8ωρα κλπ? Τι λέει σαν μεικτό η σύμβασή σου; Το παίρνες πας στο aftertax.gr το βάζεις και βλέπεις πόσα καθαρά είναι να πάρεις. Τόσο απλά και ωραία. 2
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 16 ώρες πριν, sdikr είπε Ασφαλίζονται για 25 ημέρες, δουλεύουν 5 ημέρες την εβδομάδα, 4 βδομάδες τον μήνα Και αλλιώς, 40 ώρες την εβδομάδα, 5Χ8 Για το ΔΕ και ΤΕ,ΠΕ θα πρέπει να δεις το συγκεκριμένο πρόγραμμα αν το προβλέπει δηλαδή δουλεύω 20 μέρες το μήνα? δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Για το άλλο βάζω φωτό να δεις. 15 ώρες πριν, logokrimenos είπε Γιατί το εχετε κανει πυρηνική επιστήμη? με μεροκάματα ενσημα 8ωρα κλπ? Τι λέει σαν μεικτό η σύμβασή σου? Το παίρνες πας στο aftertax.gr το βάζεις και βλέπεις πόσα καθαρά είναι να πάρεις. Τόσο απλά και ωραία. δεν είναι τόσο απλό γιατί στο δημόσιο δεν έχει δώρο Χριστουγέννων και Πάσχα και αδείας καλοκαιριού και αν βάλεις 12 μηνες αντί για 14 στην εφαρμογή τα ενσωματώνει στο μισθό
sdikr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 15 minutes ago, Exodia The Forbidden One said: δηλαδή δουλεύω 20 μέρες το μήνα? δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Για το άλλο βάζω φωτό να δεις. δεν είναι τόσο απλό γιατί στο δημόσιο δεν έχει δώρο Χριστουγέννων και Πάσχα και αδείας καλοκαιριού και αν βάλεις 12 μηνες αντί για 14 στην εφαρμογή τα ενσωματώνει στο μισθό Το πρόγραμμα που έχεις βάλει πίσω αυτό λέει, απο 1 του μηνός μετράει, 40 ώρες την εβδομάδα, 5*8, τι δεν καταλαβαίνεις πραγματικά;
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, sdikr είπε Το πρόγραμμα που έχεις βάλει πίσω αυτό λέει, απο 1 του μηνός μετράει, 40 ώρες την εβδομάδα, 5*8, τι δεν καταλαβαίνεις πραγματικά; μου φαίνεται πολύ λίγες οι ώρες και δεν μπορώ να το καταλάβω γιατί δουλεύω περισσότερο, αλλά okay πες ότι κάνω λάθος αν κάνω αυτό που λες 40 x 20 x 5.88 βγαίνει 930 και όχι 960 που λέει
vali Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 29 minutes ago, Exodia The Forbidden One said: δηλαδή δουλεύω 20 μέρες το μήνα? δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Από την στιγμή που δουλεύεις Δευτ.-Παρασκευη, οι εργάσιμες μέρες κάθε μήνα είναι από 20 έως 23. Σπανίως, ίσως μια φορά το έτος θα έχεις 24 εργασιμες, ενώ ο Φεβρουάριος μπορεί να τύχει να έχει 18 εργάσιμες. Εύκολα μπορείς να το βρεις μόνο σου αν πάρεις ένα ημερολόγιο και μετρήσεις τις εργάσιμες κάθε μηνα π.χ ο Οκτώβριος του 2022 είχε 21 εργάσιμες, ενώ φέτος έχει 22 Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2023 από vali
sdikr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 58 minutes ago, Exodia The Forbidden One said: μου φαίνεται πολύ λίγες οι ώρες και δεν μπορώ να το καταλάβω γιατί δουλεύω περισσότερο, αλλά okay πες ότι κάνω λάθος αν κάνω αυτό που λες 40 x 20 x 5.88 βγαίνει 930 και όχι 960 που λέει Τι 40χ20χ5.88 τι είναι αυτό; (που δεν βγαίνει 930) έχεις 8 ώρες την ημέρα *5.88 * 21 που είσαι σε αυτό που δίνεις πιο πίσω 987, κάποιον άλλον μήνα θα είσαι *20 στα 940 δηλάδη. Εσύ πληρώνεσαι με τον Μήνα 960, βρέξει χιονίσει και τον Φεβρουάριο, 5 ημέρες την εβδομάδα 4 βδομάδες τον μήνα, άσχετα αν ο μήνας έχει 28,30,31 ή 32 ημέρες Πραγματικά όμως, κάνε καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας, αλλά να μας ανεβάσεις και την απάντηση τους. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2023 από sdikr 1
filipprin Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγω παλι ξερω οτι ο μισθωτός μηνα βγει μήνας μπει περνει παντα τα ιδια λεφτα που εχει συμφωνήσει. Αυτός που υπολογίζει μέρες και ημερομίσθια για να πληρωθει ειναι ο αυτος που εχει συμβαση ημερομίσθιου. Ο νηματοθετης ως ιδιωτικός υπαλληλος μισθωτός δικαιούτε 14 μηνιατικα με το σταθερο ποσο που εχει συμφωνησει ανεξαρτήτως εργάσιμων ημερων του μηνα. Πιθανώς στην εργανη δηλωνουν μεγαλυτερο μισθο ετσι ωστε να καλύπτουν μεγαλυτερο ποσο με την επιδοτηση η και να βαζουν και στην τσεπη ως επιχείρηση απο τον οαεδ Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2023 από filipprin
elgol Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Το 6 και 40 επι 6 με το 8 επι 5 ειναι το ιδιο 40 ωρες εβδομαδιαιως τα ενσημα ειναι 300 το χρονο 25 το μηνα ειτε εχει 22 εργασιμες ειτε 21 κλπ στην εξοφληση Σεπτεμβριου μου γραφει ημερες εργασιας 25 ημερες ασφαλισης 25 ενω δουλεψα 21 ολες δηλαδη τις εργασιμες εκτος Σαββατου και Κυριακης
acomaedo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 11 hours ago, filipprin said: Εγω παλι ξερω οτι ο μισθωτός μηνα βγει μήνας μπει περνει παντα τα ιδια λεφτα που εχει συμφωνήσει. Αυτός που υπολογίζει μέρες και ημερομίσθια για να πληρωθει ειναι ο αυτος που εχει συμβαση ημερομίσθιου. Ο νηματοθετης ως ιδιωτικός υπαλληλος μισθωτός δικαιούτε 14 μηνιατικα με το σταθερο ποσο που εχει συμφωνησει ανεξαρτήτως εργάσιμων ημερων του μηνα. Πιθανώς στην εργανη δηλωνουν μεγαλυτερο μισθο ετσι ωστε να καλύπτουν μεγαλυτερο ποσο με την επιδοτηση η και να βαζουν και στην τσεπη ως επιχείρηση απο τον οαεδ Ο νηματοθέτης δουλεύει σε δημόσιο φορέα εξού και πληρώνεται από την ενιαία αρχή. Οπότε έχει 12 μηνιάτικα. Η μόνη διαφορά είναι ότι στην σύμβαση του 21 που ανέβασε τα μικτά είναι 980 ενώ για τον 8/23 τα μικτά είναι 956,90.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε δηλαδή δουλεύω 20 μέρες το μήνα? δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Για το άλλο βάζω φωτό να δεις. δεν είναι τόσο απλό γιατί στο δημόσιο δεν έχει δώρο Χριστουγέννων και Πάσχα και αδείας καλοκαιριού και αν βάλεις 12 μηνες αντί για 14 στην εφαρμογή τα ενσωματώνει στο μισθό Στο aftertax πρώτα διαλέγεις 12 μηνες και μετά βάζεις το μηνιαίο σου μισθο. Δουλεύεις όσες εργάσιμες μέρες έχει ο μήνας. Πληρώνεσαι σταθερό ποσό είτε δουλέψεις παραπάνω ημέρες είτε λιγότερες απο τον προηγούμενο μήνα. Και η ημερομηνία που πληρώνεσαι δεν εχει σχέση με το πότε ξεκινάει να μετράει ο μήνας, στο Δημόσιο προπληρώνεσαι το μισθό του επόμενου μήνα ενώ στον ιδιωτικό τομέα πληρώνεσαι το μισθό του μήνα που δούλεψες. Το Σεπτέμβριο πληρώθηκα 29, τελευταια εργάσιμη, δε σημαίνει οτι τον Οκτώβριο που θα πληρωθώ στις 31, θα αλλάξει ο μισθός μου, τα ίδια χρήματα θα πάρω. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2023 από ProponitisTouKanape
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα