Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 minutes ago, Joshua21 said:

Σαφώς, και μεροκάματο = 6 ώρες και 40 λεπτά.

Το link από την επιθεώρηση εργασίας που παρέθεσα παραπάνω δείχνει το πως γίνονται οι υπολογισμοί.

Μεροκαματο στον ιδιωτικο τομεα που υπαρχει 6 και 40;

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, acomaedo είπε

To ότι έχεις 25 ένσημα δεν σημαίνει ντε και καλά ότι δουλεύεις 25 ημέρες. Κάθε πλήρης μήνας για τον ΕΦΚΑ (δεν υπάρχει ΙΚΑ) αντιστοιχεί σε 25 ένσημα. Ακόμα και τον Φλεβαρη που έχει 28 ημέρες.

Ο μισθωτός υπάλληλος είτε κάνει 22 είτε 27 μεροκάματα παίρνει 25 μην τον τεχνητή 

Δημοσ.
Just now, Exodia The Forbidden One said:

Μόνο που άμα είδες το ηλεκτρονικό πρόγραμμα εργασίας δουλευω 8ωρο

Εγώ το είδα, εσύ είδες ότι τον Σεπτέμβριο δούλεψες μόλις 21 ημέρες και όχι 25 όπως λες? Όπως είπα και παραπάνω 25 ένσημα θα έπαιρνες και στην περίπτωση που δούλευες συνολικά 40 ώρες τη βδομάδα αλλά μοιρασμένες σε 6 ημέρες.

Πάντως είναι απλά τα πράγματα, απορώ που μπερδεύεσαι, έχω παραθέσει παραπάνω επίσημο link με τον τρόπο αναγωγής του μηνιαίου μισθού σε ωρομίσθιο, αν το κάνεις έτσι μια χαρά βγαίνει το 5,80 που είδες στον εργάνη.

Τίποτα άλλο από εμένα.

Δημοσ.
16 minutes ago, elgol said:

Νομιζω εχεις λαθος σε 6ημερη εργασια αλλαζουν τα ενσημα

Τα ένσημα για πλήρη εργασία είναι 25 αν είσαι μισθωτός ή 26 αν είσαι εργάτης, άσχετα με το αν δουλεύεις λιγότερο ή περισσότερο. 

Πχ, αυτός ο μήνας εχει 5 Δευτέρες και Τρίτες. Ο επόμενος έχει 4.  Τα ίδια ένσημα και μισθό θα πάρεις αν είσαι δηλωμένος για πλήρη απασχόληση. 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Εγώ το είδα, εσύ είδες ότι τον Σεπτέμβριο δούλεψες μόλις 21 ημέρες και όχι 25 όπως λες? Όπως είπα και παραπάνω 25 ένσημα θα έπαιρνες και στην περίπτωση που δούλευες συνολικά 40 ώρες τη βδομάδα αλλά μοιρασμένες σε 6 ημέρες.

Πάντως είναι απλά τα πράγματα, απορώ που μπερδεύεσαι, έχω παραθέσει παραπάνω επίσημο link με τον τρόπο αναγωγής του μηνιαίου μισθού σε ωρομίσθιο, αν το κάνεις έτσι μια χαρά βγαίνει το 5,80 που είδες στον εργάνη.

Τίποτα άλλο από εμένα.

δες ξανα τις μερες μαλλον δεν μετρησες καλα , με 5,80 και 8ωρο δεν ειναι μια χαρα

Καταγραφή2.PNG

Δημοσ.

25 ενσημα παιρνεις ( υπαλληλος 8ωρο) αν δουλεψεις ολες τις ημερες του μηνα ασχετως αν ειναι 22 οι εργασιμες αν δουλεψεις μια ας πουμε Κυριακη παραπανω που δεν επρεπε θα παρεις +1 ενσημο

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, acomaedo είπε

αφού δουλεύεις Δημόσιο μπες στην ενιαία αρχή πληρωμών και δες την μισθοδοσία σου όπου θα φαίνονται και οι κρατήσεις σου.

μπηκα και εκει λεει 980 αρα λεει αλλη τιμη σε σχεση με την εργανη και επισης μου εχουν κανει και αλλη πουστια με πληρωνουν σαν δε ενω ειμαι τε

Καταγραφή 3.PNG

Δημοσ.
5 minutes ago, Exodia The Forbidden One said:

μπηκα και εκει λεει 980 αρα λεει αλλη τιμη σε σχεση με την εργανη και επισης μου εχουν κανει και αλλη πουστια με πληρωνουν σαν δε ενω ειμαι τε

Καταγραφή 3.PNG

Κατσε γιατι μπερδευτηκα 960 σε δηλωνει 960 ακαθαριστα παιρνεις που ειναι το προβλημα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, Exodia The Forbidden One said:

δες ξανα τις μερες μαλλον δεν μετρησες καλα , με 5,80 και 8ωρο δεν ειναι μια χαρα

Καταγραφή2.PNG

πεστα ρε αδερφε αυτο λεω και δεν το καταλαβαινει

Τις 21 ημέρες εργασίας εδώ δεν τις βλέπεις;

5,8χ8χ21=;

Επεξ/σία από sdikr
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Κοίτα πρώτα εσύ να καταλάβεις τη διαφορά μεταξύ 25 ημερών εργασίας και 25 ενσήμων.

Εγώ δουλεύω 25 μέρες το μήνα 8 ώρες 8-4 και στην βεβαωση προϋπηρεσίας στον ΑΣΕΠ 25 μέρες το μήνα με πιανει.

Δημοσ.
1 hour ago, BROKOLOS said:

Εξοντια τα 25 ημερομίσθια δεν τα υπολογίζουμε σαν 8ωρο αλλά σαν 6 ώρες και 40 λεπτα.... 

Η σύμβαση σου πόσα λέει πως πληρώνεσαι το μήνα συνολικά?? Υπάλληλος δεν είσαι με μηνιαίο μισθό? 

Από όσα λες μάλλον σε κλεβει 'πράγμα σύνηθες στον ιδιωτικό τομεα' 

Αλλα ακριβή εικόνα δεν έχεις δώσει 

ΟΙ περισσότεροι εργοδότεσ παρακρατανε ένα 40 50 60 ευρώ με το έτσι θέλω αμα δεν μπορούν να σου φάνε από άλλου 

μόνο τόσο;  παραπάνω κρατάνε

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, elgol είπε

Κατσε γιατι μπερδευτηκα 960 σε δηλωνει 960 ακαθαριστα παιρνεις που ειναι το προβλημα;

Ναι αν δουλεύω 6.40 λεπτά αλλά δουλεύω 8ωρο που βγαίνει μεικτά 1160

2 λεπτά πριν, sdikr είπε

Τις 21 ημέρες εργασίας εδώ δεν τις βλέπεις;

5,8χ8χ21=;

Έχει κοπεί η φωτογραφία δεν είναι ολος ο μήνας το ανέβασα ξανά ολόκληρο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, Exodia The Forbidden One said:

Ναι αν δουλεύω 6.40 λεπτά αλλά δουλεύω 8ωρο που βγαίνει μεικτά 1160

Έχει κοπεί η φωτογραφία δεν είναι ολος ο μήνας το ανέβασα ξανά ολόκληρο.

Ο μήνας ξεκινά απο 1 του μηνός, ξεκίνα να μετράς απο εκεί, δεν μετράς τα ρεπο φυσικά

Screenshot_2.png

Επεξ/σία από sdikr
Δημοσ.

Λοιπον τελικα ειχε δικιο οποιος ειπε για 6 και 40 αντι 8 γιατι τα υπολογιζουν με την παλια εξαημερη εργασια αρα το 5,8×25×6,67 κανει τα ακαθαριστα σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...