Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά μπήκα στην Εργάνη να δω κάτι και παρατήρησα ότι με έχει ότι περνώ την ώρα 5.8 , είμαι μισθωτός δουλεύω 8 ώρες την μέρα και 25 μέρες το μήνα όπως το υπολόγισα βγαίνουν μεικτα 1160 .

Το θέμα είναι ότι εγώ στο χέρι παίρνω 750 ευρώ και μεικτά 960 , τι γίνεται με κλέβουνε ή κάτι δεν έχω καταλάβει σωστά.

Επεξ/σία από Exodia The Forbidden One
  • Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι ώρες είναι δηλωμένες σωστά; Μήπως σ' έχει 5-ήμερο (20 μέρες);

Edit. Και επίσης, τι έχετε συμφωνήσει; Πόσα περιμένεις να παίρνεις;

Επεξ/σία από Haldol
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Haldol είπε

Οι ώρες είναι δηλωμένες σωστά; Μήπως σ' έχει 5-ήμερο (20 μέρες);

Edit. Και επίσης, τι έχετε συμφωνήσει; Πόσα περιμένεις να παίρνεις;

Στο ΙΚΑ φαίνεται 25 ένσημα το μήνα , έπρεπε να παίρνω κανονικά τον μισθό τε ηλεκτρολόγου 

2 λεπτά πριν, elgol είπε

Μηπως περιλαμβανει και το ικα - εφκα

Ναι τα περιλαμβάνει αλλά τα μεικτά που λέει ότι παίρνω με τα μεικτά που παίρνω δεν συμφωνούν 

Δημοσ.

Ο μισθος που παιρνουμε ειναι τα καθαρα + φορος + εφκα μισθωτου + εφκα εργοδοτη - τοσο κοστιζεις στην εταιρεια, γι αυτο λεω μηπως αυτο δηλωνει σαν κοστος επιχειρησης - απο αυτα που γραφεις εφκα εργοδοτη φαινεται 200 το δικο σου 140 και ο φορος 70 στο περιπου

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, elgol είπε

Ο μισθος που παιρνουμε ειναι τα καθαρα + φορος + εφκα μισθωτου + εφκα εργοδοτη - τοσο κοστιζεις στην εταιρεια, γι αυτο λεω μηπως αυτο δηλωνει σαν κοστος επιχειρησης - απο αυτα που γραφεις εφκα εργοδοτη φαινεται 200 το δικο σου 140 και ο φορος 70 στο περιπου

Στην Εργάνη μέσα λέει μόνο τα δικό μου όχι του εργοδότη αλλά και πάλι δεν βγαίνουν τα νούμερα έπρεπε ο φόρος να είναι 150 ευρώ 

Δημοσ.

To ποσο που φαινεται στο εργανη ειναι τα μικτα σου (χωρις αυτα του εργοδοτη). Εαν τα βαλεις εδω https://aftertax.gr/ και δεις οτι τα καθαρα διαφερουν κατι δε παει καλα... σε εμενα τα εβγαλε με ακριβεια μερικων cents

Δημοσ.

Ζήτα βεβαίωση μισθοδοσίας απο την εταιρία σου. 

Την μισθοδοσία σου την βάζουν σε τραπεζικό λογαριασμό;

Δημοσ.

Μπηκα στην εργανη και το ημερομισθιο μου αν το πολ επι 25 επι 8 βγαζει το συνολο των αποδοχων με το εφκα εργοδοτη κι οχι μονο το δικο μου ακαθαριστο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, paylidis είπε

To ποσο που φαινεται στο εργανη ειναι τα μικτα σου (χωρις αυτα του εργοδοτη). Εαν τα βαλεις εδω https://aftertax.gr/ και δεις οτι τα καθαρα διαφερουν κατι δε παει καλα... σε εμενα τα εβγαλε με ακριβεια μερικων cents

831 λεει στην εφαρμογη και παιρνω 750 κατι παιζει

19 λεπτά πριν, acomaedo είπε

Αν μπεις στην εργάνη και δεις το έντυπο Ε3 αναγγελία πρόσληψης, αναφέρει ακριβώς τις μεικτές αποδοχές σου.

στην εργανη εχει αυτο 980 τον μηνα και 5.8 την ωρα αλλα δεν κολλαει

Καταγραφή.PNG

Δημοσ.

Εξοντια τα 25 ημερομίσθια δεν τα υπολογίζουμε σαν 8ωρο αλλά σαν 6 ώρες και 40 λεπτα.... 

Η σύμβαση σου πόσα λέει πως πληρώνεσαι το μήνα συνολικά?? Υπάλληλος δεν είσαι με μηνιαίο μισθό? 

Από όσα λες μάλλον σε κλεβει 'πράγμα σύνηθες στον ιδιωτικό τομεα' 

Αλλα ακριβή εικόνα δεν έχεις δώσει 

ΟΙ περισσότεροι εργοδότεσ παρακρατανε ένα 40 50 60 ευρώ με το έτσι θέλω αμα δεν μπορούν να σου φάνε από άλλου 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, BROKOLOS είπε

Εξοντια τα 25 ημερομίσθια δεν τα υπολογίζουμε σαν 8ωρο αλλά σαν 6 ώρες και 40 λεπτα.... 

Η σύμβαση σου πόσα λέει πως πληρώνεσαι το μήνα συνολικά?? Υπάλληλος δεν είσαι με μηνιαίο μισθό? 

Από όσα λες μάλλον σε κλεβει 'πράγμα σύνηθες στον ιδιωτικό τομεα' 

Αλλα ακριβή εικόνα δεν έχεις δώσει 

ΟΙ περισσότεροι εργοδότεσ παρακρατανε ένα 40 50 60 ευρώ με το έτσι θέλω αμα δεν μπορούν να σου φάνε από άλλου 

Δεν ειμαι σε ιδωτικο τομεα ειμαι σε δημοσιο με προγραμμα του οαεδ με πληρωνει ο εργοδοτης και παιρνουν 90 τα εκατο του μισθολογικου κοστους επιδοτηση.

Κανονικα πρεπει να παιρνω μισθο ΤΕ μηχανικου χωρις προυπηρεσια.

Αρα βαζουν οτι δουλευω λιγοτερο αρα με κλεβουν γιατι δουλευω 8 ωρο

Τι αλλο θελεις να ξερεις

Καταγραφή2.PNG

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...