Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν το γνωριζα να πω την αληθεια. Το ψαχνω πολυ το τελευταιο διαστημα αλλα δεν ειχα φτασει σε αυτες τις λεπτομερειες ακομα.

Για τι διαφορες μιλαμε? Αξιοσημειωτες που τις καταλαβαινει ενας χρηστης ή σχεδον αμελητεες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά μηχάνημα ειναι και να το χαρείς! μη σκεφτεσαι τιποτα τώρα που το πήρες.

Οτι γράψαμε ειναι για μελλοντικούς αγοραστές εδω μέσα. Γενικός κανόνας ειναι οτι τα βασικά μοντέλα με 8αρα ραμ και 256 αρη δίσκο δεν τα προτιμάς γιατι η μικρή ραμ αναγκάζει τον ssd να δουλευει περισσότερο και αρα να φθείρεται πιο γρήγορα.

Το 80% των χρηστών ειναι καλλυμενοι με το air και δεν χρειαζεται να πάνε σε προ που έχει διπλάσια τιμή.

Επειδή ο M1 ειναι πολύ δυνατός και κάνεις μεχρι και επεξεργασία βίντεο ενω η μπαταρια κρατάει 18 ώρες ειναι τρελό vfm στα 800 ευρώ.

Καλορίζικο και μην σκέφτεσαι τιποτα άλλο

Επεξ/σία από avacan23
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το πήρα εδώ και δυο ημέρες. Το μηχάνημα είναι εξαιρετικά γρήγορο και υπερκαλύπτει τις ανάγκες μου. Μιας και αλλάζω λαπτοπ στα 8 με 10 έτη, πήγα στα 16gb που εκτιμώ ότι λίγοι χρήστες θα τα χρειαστούν. Το midnight είναι υπέροχο χρώμα αν και είδα ότι κάποιοι χρήστες αντιμετωπίζουν θέμα με σημάδια. Γενικά είμαι εξαιρετικά προσεκτικός με τα μηχανήματα μου οπότε θα αργήσω να αντιμετωπίσω κάποιο ζήτημα με αυτό. Σε απάντηση του φίλου πιο πάνω, το Μ1 πράγματι είναι πιο καλό VFM αλλά μετά από 8+ χρόνια με MBP σε ασημί χρώμα, ήθελα και μία αλλαγή στο σχεδιασμό. Τώρα θα ψάξω για apple care και ένα type c hub. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...