gianniskks Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Καλημέρα στο Φόρουμ. Χθες έβαλα παραγγελία για το laptop του τίτλου σε χρώμα Midnight, προερχόμενος απο MBP 2015. Η αλήθεια ειναι ότι δεν έβαλα και πολύ σκέψη και η αγορά έγινε κάπως παρορμητικά. Αποφάσισα να προσθέσω επιπλέον 8gb RAM γιατι εν έτη 2023 τα 8gb μου φάνηκαν λίγα. Δεν έχω μεγάλες ανάγκες σε επεξεργασία και η χρήση ειναι κατά μεγάλο ποσοστό Office, Browsing και χαλαρό streaming (π.χ. netflix). Ήδη ξεπέρασα το budget που είχα θέσει και δεν έχω πρόθεση να πάω σε κάποιο pro μοντέλο. Έχουμε γνώμες για το μηχάνημα; Αξιοπιστία, performance και ένα ζήτημα που είδα σχετικά με το χρώμα που γρατζουνίζεται πέριξ των ports;Η αγορά έγινε από επίσημο retailer οπότε έχει 2 έτη εγγύησης χωρίς αστερίσκους, αξίζει τα ~200€ του apple care; Ευχαριστώ για όποιες πληροφορίες μου δώσετε.
filip123go Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Νομίζω ότι το apple care δεν υπάρχει στην Ελλάδα... Κατά τα άλλα, έχεις κάνει πολύ καλή αγορά. Για τα επόμενα 5 χρόνια τουλάχιστον, δεν θα σκεφτείς καν να αλλάξεις laptop. Ειδικά από τη στιγμή που είσαι ήδη στο οικοσύστημα δεν θα δυσκολευτείς καθόλου. Όλα θα γίνουν sync αυτόματα, με το που συνδέσεις τον λογαριασμό σου. 1 1
KX7 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 47 λεπτά πριν, gianniskks είπε Καλημέρα στο Φόρουμ. Χθες έβαλα παραγγελία για το laptop του τίτλου σε χρώμα Midnight, προερχόμενος απο MBP 2015. Η αλήθεια ειναι ότι δεν έβαλα και πολύ σκέψη και η αγορά έγινε κάπως παρορμητικά. Αποφάσισα να προσθέσω επιπλέον 8gb RAM γιατι εν έτη 2023 τα 8gb μου φάνηκαν λίγα. Δεν έχω μεγάλες ανάγκες σε επεξεργασία και η χρήση ειναι κατά μεγάλο ποσοστό Office, Browsing και χαλαρό streaming (π.χ. netflix). Ήδη ξεπέρασα το budget που είχα θέσει και δεν έχω πρόθεση να πάω σε κάποιο pro μοντέλο. Έχουμε γνώμες για το μηχάνημα; Αξιοπιστία, performance και ένα ζήτημα που είδα σχετικά με το χρώμα που γρατζουνίζεται πέριξ των ports;Η αγορά έγινε από επίσημο retailer οπότε έχει 2 έτη εγγύησης χωρίς αστερίσκους, αξίζει τα ~200€ του apple care; Ευχαριστώ για όποιες πληροφορίες μου δώσετε. Το M1 ειναι καλυτερο value για την δουλεια που το θελεις.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 30 λεπτά πριν, filip123go είπε Νομίζω ότι το apple care δεν υπάρχει στην Ελλάδα... Κατά τα άλλα, έχεις κάνει πολύ καλή αγορά. Για τα επόμενα 5 χρόνια τουλάχιστον, δεν θα σκεφτείς καν να αλλάξεις laptop. Ειδικά από τη στιγμή που είσαι ήδη στο οικοσύστημα δεν θα δυσκολευτείς καθόλου. Όλα θα γίνουν sync αυτόματα, με το που συνδέσεις τον λογαριασμό σου. Υπάρχει κανονικά το care στην Ελλάδα. Αυτό που δεν έχουμε είναι το αντίστοιχο για τα κινητά τηλέφωνα και τα υπόλοιπα αξεσουάρ (ρολόγια κλπ). 1 1
filip123go Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 48 minutes ago, billdanos said: Υπάρχει κανονικά το care στην Ελλάδα. Αυτό που δεν έχουμε είναι το αντίστοιχο για τα κινητά τηλέφωνα και τα υπόλοιπα αξεσουάρ (ρολόγια κλπ). Οκ!! Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση..!! 1
AlienTechGR Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 11 ώρες πριν, gianniskks είπε Καλημέρα στο Φόρουμ. Χθες έβαλα παραγγελία για το laptop του τίτλου σε χρώμα Midnight, προερχόμενος απο MBP 2015. Η αλήθεια ειναι ότι δεν έβαλα και πολύ σκέψη και η αγορά έγινε κάπως παρορμητικά. Αποφάσισα να προσθέσω επιπλέον 8gb RAM γιατι εν έτη 2023 τα 8gb μου φάνηκαν λίγα. Δεν έχω μεγάλες ανάγκες σε επεξεργασία και η χρήση ειναι κατά μεγάλο ποσοστό Office, Browsing και χαλαρό streaming (π.χ. netflix). Ήδη ξεπέρασα το budget που είχα θέσει και δεν έχω πρόθεση να πάω σε κάποιο pro μοντέλο. Έχουμε γνώμες για το μηχάνημα; Αξιοπιστία, performance και ένα ζήτημα που είδα σχετικά με το χρώμα που γρατζουνίζεται πέριξ των ports;Η αγορά έγινε από επίσημο retailer οπότε έχει 2 έτη εγγύησης χωρίς αστερίσκους, αξίζει τα ~200€ του apple care; Ευχαριστώ για όποιες πληροφορίες μου δώσετε. Είχα μέχρι πριν λίγους μήνες, το Air M1 8GB/256GB και σε αυτά που περιγράφεις πήγαινε σφαίρα χωρίς το παραμικρό lag. Σίγουρα τα 16GB είναι πιο future-proof βέβαια. Για αυτά που το θες θα σε υπερκαλύψει. 1
Mp@mp1s Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Κάτοχος του μηχανήματος εδώ και 2 μήνες περίπου έχω να πω πως η 16 gr ram είναι περιττή καθώς το μηχάνημα πάει σφαίρα από μόνο του και με τα 8 , αυτο το λέω καθαρά για οικονομικούς λόγους . Παρόλα αυτά απ τη στιγμή που την έβαλες το μηχάνημα έγινε δυναμίτης . Όπως είπαν και πιο πάνω τα παιδιά δεν θα χρειαστεί Ν ασχοληθείς για αρκετά χρόνια. Σχετικά με αυτο που είπε ΚΧ7 συμφωνώ ότι το Μ1 είναι καλύτερο vfm αλλά το design του και Καινούργιου είναι (κατά τη γνώμη μου) φανταστικό και πολύ καλύτερο απ το Μ1 το οποίο είναι ίδιο απ το 2009 αν δεν κάνω λάθος 1 1
zourman1981 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Έχω στην κατοχή μου το air του 2011 και το m1 πίστεψέ με έχουν διαφορές σε μέγεθος σε πληκτρολόγιο σε όλα , άλλο σασί τελείως
thodoris20s Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Στις 18/10/2023 στις 8:53 ΠΜ, Mp@mp1s είπε Κάτοχος του μηχανήματος εδώ και 2 μήνες περίπου έχω να πω πως η 16 gr ram είναι περιττή καθώς το μηχάνημα πάει σφαίρα από μόνο του και με τα 8 , αυτο το λέω καθαρά για οικονομικούς λόγους . Παρόλα αυτά απ τη στιγμή που την έβαλες το μηχάνημα έγινε δυναμίτης . Όπως είπαν και πιο πάνω τα παιδιά δεν θα χρειαστεί Ν ασχοληθείς για αρκετά χρόνια. Σχετικά με αυτο που είπε ΚΧ7 συμφωνώ ότι το Μ1 είναι καλύτερο vfm αλλά το design του και Καινούργιου είναι (κατά τη γνώμη μου) φανταστικό και πολύ καλύτερο απ το Μ1 το οποίο είναι ίδιο απ το 2009 αν δεν κάνω λάθος Απ'το 2009 όχι, το 2018 άλλαξε και μετά το 2022. Κατά τα άλλα συμφωνώ
Mp@mp1s Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 6 ώρες πριν, thodoris20s είπε Απ'το 2009 όχι, το 2018 άλλαξε και μετά το 2022. Κατά τα άλλα συμφωνώ Εννοώ το σφηνοειδές σχήμα Θοδωρή
KX7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 21 λεπτά πριν, Mp@mp1s είπε Εννοώ το σφηνοειδές σχήμα Θοδωρή Δεν έχει καμία σχέση, πραγματικά! Θα έλεγα ότι το νέο σχήμα έχει ποιο πολύ σχέση το design του M2 με MacBook Pro μιας 10 εστίας πριν, ακόμα και την φόρτιση έφεραν όπως πριν!
avacan23 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Apple MacBook Air 13" Retina 2020 (M1 chip/8GB/256GB SSD/7 Core GPU) | BestPrice.gr όταν μπορείς να πάρεις το Μ1 στα 800 ευρώ δεν δίνεις 500 ευρώ παραπάνω για χειρότερο δίσκο ssd + notch που κόβει την ήδη μικρή οθόνη και λιγο καλύτερο σχεδιασμό +λιγο πιο φωτεινή οθόνη +20% επιδόσεις cpu. όποιος μπορεί ας περιμένει το 2024 για τα Μ3 macbook.
axidousgr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Φίλε πάρτι άφοβα !! έχω βάλει μια δεύτερη οθόνη 34αρα και το χαίρομαι !!δεν έχει κολησει πουθενά και στη εξωτερική οθόνη είναι χάρμα οφθαλμού !! καθυστέρηση δίσκου δεν έχω δει πουθενά Προέρχομαι από MacBook pro 2016 μοντέλο ! 1
petran1790 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 20 ώρες πριν, avacan23 είπε Apple MacBook Air 13" Retina 2020 (M1 chip/8GB/256GB SSD/7 Core GPU) | BestPrice.gr όταν μπορείς να πάρεις το Μ1 στα 800 ευρώ δεν δίνεις 500 ευρώ παραπάνω για χειρότερο δίσκο ssd + notch που κόβει την ήδη μικρή οθόνη και λιγο καλύτερο σχεδιασμό +λιγο πιο φωτεινή οθόνη +20% επιδόσεις cpu. όποιος μπορεί ας περιμένει το 2024 για τα Μ3 macbook. Τι εννοεις χειροτερο δισκο ssd? Γιατι τι ειχε παλια και τι εχει τωρα?? Το σκεφτομουν για το Air M2 15" αλλα τελικα θα περιμενω το Μ3 15" ...
liospi Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Ο παλιός δίσκος του Μ1 (προσοχή! μόνο ο 250αρης) είναι πιο γρήγορος από τον καινούριο Μ2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα