Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στο Φόρουμ. Χθες έβαλα παραγγελία για το laptop του τίτλου σε χρώμα Midnight, προερχόμενος απο MBP 2015. Η αλήθεια ειναι ότι δεν έβαλα και πολύ σκέψη και η αγορά έγινε κάπως παρορμητικά. Αποφάσισα να προσθέσω επιπλέον 8gb RAM γιατι εν έτη 2023 τα 8gb μου φάνηκαν λίγα. Δεν έχω μεγάλες ανάγκες σε επεξεργασία και η χρήση ειναι κατά μεγάλο ποσοστό Office, Browsing και χαλαρό streaming (π.χ. netflix). Ήδη ξεπέρασα το budget που είχα θέσει και δεν έχω πρόθεση να πάω σε κάποιο pro μοντέλο. Έχουμε γνώμες για το μηχάνημα; Αξιοπιστία, performance και ένα ζήτημα που είδα σχετικά με το χρώμα που γρατζουνίζεται πέριξ των ports;Η αγορά έγινε από επίσημο retailer οπότε έχει 2 έτη εγγύησης χωρίς αστερίσκους, αξίζει τα ~200€ του apple care; Ευχαριστώ για όποιες πληροφορίες μου δώσετε. 

Δημοσ.

Νομίζω ότι το apple care δεν υπάρχει στην Ελλάδα...

Κατά τα άλλα, έχεις κάνει πολύ καλή αγορά. Για τα επόμενα 5 χρόνια τουλάχιστον, δεν θα σκεφτείς καν να αλλάξεις laptop.

Ειδικά από τη στιγμή που είσαι ήδη στο οικοσύστημα δεν θα δυσκολευτείς καθόλου. Όλα θα γίνουν sync αυτόματα, με το που συνδέσεις τον λογαριασμό σου.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, gianniskks είπε

Καλημέρα στο Φόρουμ. Χθες έβαλα παραγγελία για το laptop του τίτλου σε χρώμα Midnight, προερχόμενος απο MBP 2015. Η αλήθεια ειναι ότι δεν έβαλα και πολύ σκέψη και η αγορά έγινε κάπως παρορμητικά. Αποφάσισα να προσθέσω επιπλέον 8gb RAM γιατι εν έτη 2023 τα 8gb μου φάνηκαν λίγα. Δεν έχω μεγάλες ανάγκες σε επεξεργασία και η χρήση ειναι κατά μεγάλο ποσοστό Office, Browsing και χαλαρό streaming (π.χ. netflix). Ήδη ξεπέρασα το budget που είχα θέσει και δεν έχω πρόθεση να πάω σε κάποιο pro μοντέλο. Έχουμε γνώμες για το μηχάνημα; Αξιοπιστία, performance και ένα ζήτημα που είδα σχετικά με το χρώμα που γρατζουνίζεται πέριξ των ports;Η αγορά έγινε από επίσημο retailer οπότε έχει 2 έτη εγγύησης χωρίς αστερίσκους, αξίζει τα ~200€ του apple care; Ευχαριστώ για όποιες πληροφορίες μου δώσετε. 

Το M1 ειναι καλυτερο value για την δουλεια που το θελεις.

• Super Moderators
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, filip123go είπε

Νομίζω ότι το apple care δεν υπάρχει στην Ελλάδα...

Κατά τα άλλα, έχεις κάνει πολύ καλή αγορά. Για τα επόμενα 5 χρόνια τουλάχιστον, δεν θα σκεφτείς καν να αλλάξεις laptop.

Ειδικά από τη στιγμή που είσαι ήδη στο οικοσύστημα δεν θα δυσκολευτείς καθόλου. Όλα θα γίνουν sync αυτόματα, με το που συνδέσεις τον λογαριασμό σου.

Υπάρχει κανονικά το care στην Ελλάδα. Αυτό που δεν έχουμε είναι το αντίστοιχο για τα κινητά τηλέφωνα και τα υπόλοιπα αξεσουάρ (ρολόγια κλπ).

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, gianniskks είπε

Είχα μέχρι πριν λίγους μήνες, το Air M1 8GB/256GB και σε αυτά που περιγράφεις πήγαινε σφαίρα χωρίς το παραμικρό lag. Σίγουρα τα 16GB είναι πιο future-proof βέβαια. Για αυτά που το θες θα σε υπερκαλύψει.

• Thanks 1
Δημοσ.

Κάτοχος του μηχανήματος εδώ και 2 μήνες περίπου έχω να πω πως η 16 gr ram είναι περιττή καθώς το μηχάνημα πάει σφαίρα από μόνο του και με τα 8 , αυτο το λέω καθαρά για οικονομικούς λόγους . Παρόλα αυτά απ τη στιγμή που την έβαλες το μηχάνημα έγινε δυναμίτης . Όπως είπαν και πιο πάνω τα παιδιά δεν θα χρειαστεί Ν ασχοληθείς για αρκετά χρόνια. Σχετικά με αυτο που είπε ΚΧ7 συμφωνώ ότι το Μ1 είναι καλύτερο vfm αλλά το design του και Καινούργιου είναι (κατά τη γνώμη μου) φανταστικό και πολύ καλύτερο απ το Μ1 το οποίο είναι ίδιο απ το 2009 αν δεν κάνω λάθος 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 18/10/2023 στις 8:53 ΠΜ, Mp@mp1s είπε

Κάτοχος του μηχανήματος εδώ και 2 μήνες περίπου έχω να πω πως η 16 gr ram είναι περιττή καθώς το μηχάνημα πάει σφαίρα από μόνο του και με τα 8 , αυτο το λέω καθαρά για οικονομικούς λόγους . Παρόλα αυτά απ τη στιγμή που την έβαλες το μηχάνημα έγινε δυναμίτης . Όπως είπαν και πιο πάνω τα παιδιά δεν θα χρειαστεί Ν ασχοληθείς για αρκετά χρόνια. Σχετικά με αυτο που είπε ΚΧ7 συμφωνώ ότι το Μ1 είναι καλύτερο vfm αλλά το design του και Καινούργιου είναι (κατά τη γνώμη μου) φανταστικό και πολύ καλύτερο απ το Μ1 το οποίο είναι ίδιο απ το 2009 αν δεν κάνω λάθος 

Απ'το 2009 όχι, το 2018 άλλαξε και μετά το 2022. Κατά τα άλλα συμφωνώ 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, thodoris20s είπε

Απ'το 2009 όχι, το 2018 άλλαξε και μετά το 2022. Κατά τα άλλα συμφωνώ 

Εννοώ το σφηνοειδές σχήμα Θοδωρή 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Mp@mp1s είπε

Εννοώ το σφηνοειδές σχήμα Θοδωρή 

Δεν έχει καμία σχέση, πραγματικά! Θα έλεγα ότι το νέο σχήμα έχει ποιο πολύ σχέση το design του M2 με MacBook Pro μιας 10 εστίας πριν, ακόμα και την φόρτιση έφεραν όπως πριν!

Δημοσ.

Apple MacBook Air 13" Retina 2020 (M1 chip/8GB/256GB SSD/7 Core GPU) | BestPrice.gr

όταν μπορείς να πάρεις το Μ1 στα 800 ευρώ δεν δίνεις 500 ευρώ παραπάνω για χειρότερο δίσκο ssd + notch που κόβει την ήδη μικρή οθόνη

και λιγο καλύτερο σχεδιασμό +λιγο πιο φωτεινή οθόνη +20% επιδόσεις cpu. 

όποιος μπορεί ας περιμένει το 2024 για τα Μ3 macbook.  

Δημοσ.

Φίλε πάρτι άφοβα !! έχω βάλει μια δεύτερη οθόνη 34αρα και το χαίρομαι !!δεν έχει κολησει πουθενά και στη εξωτερική οθόνη είναι χάρμα οφθαλμού !! καθυστέρηση δίσκου δεν έχω δει πουθενά 

Προέρχομαι από MacBook pro 2016 μοντέλο !

• Thanks 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, avacan23 είπε

Apple MacBook Air 13" Retina 2020 (M1 chip/8GB/256GB SSD/7 Core GPU) | BestPrice.gr

όταν μπορείς να πάρεις το Μ1 στα 800 ευρώ δεν δίνεις 500 ευρώ παραπάνω για χειρότερο δίσκο ssd + notch που κόβει την ήδη μικρή οθόνη

και λιγο καλύτερο σχεδιασμό +λιγο πιο φωτεινή οθόνη +20% επιδόσεις cpu. 

όποιος μπορεί ας περιμένει το 2024 για τα Μ3 macbook.  

Τι εννοεις χειροτερο δισκο ssd? Γιατι τι ειχε παλια και τι εχει τωρα??

Το σκεφτομουν για το Air M2 15" αλλα τελικα θα περιμενω το Μ3 15" ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...