Nabuko Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 10 λεπτά πριν, 1comment είπε χρεώνουν αμέσως μετά την ενεργοποίηση. Aφού δεν την ενεργοποίησες λέμε. Πήγαινε σε ένα ΑΤΜ να κάνεις μια κίνηση και θα δούμε.
1comment Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Nabuko είπε Aφού δεν την ενεργοποίησες λέμε. Πήγαινε σε ένα ΑΤΜ να κάνεις μια κίνηση και θα δούμε. Και ξαναλέω. Η κάρτα ενεργοποιήθηκε μέσω ebanking. Δεν θα πάω σε ατμ γιατί έχω τη μπιζνες για αναλήψεις. Αυτή την κάρτα τη θέλω μόνο στο google πορτοφόλι. Δεν θα κάνω ούτε αναλήψεις, ούτε κάτι άλλο με αυτήν. Και την προηγούμενη (που λήγει) σπίτι την είχα επί χρόνια. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2024 από 1comment
Joshua21 Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 51 minutes ago, 1comment said: Και ξαναλέω. Η κάρτα ενεργοποιήθηκε μέσω ebanking. Δεν θα πάω σε ατμ γιατί έχω τη μπιζνες για αναλήψεις. Αυτή την κάρτα τη θέλω μόνο στο google πορτοφόλι. Δεν θα κάνω ούτε αναλήψεις, ούτε κάτι άλλο με αυτήν. Και την προηγούμενη (που λήγει) σπίτι την είχα επί χρόνια. Κάτι δεν λες σωστά, η κάρτα δεν ενεργοποιήθηκε μέσω ebanking, αν είχε ενεργοποιηθεί τότε δεν θα σου ζητούσε να την ενεργοποιήσεις σε ΑΤΜ. Ίσως η ενεργοποίηση να απαιτεί δύο βήματα, πάντως ενεργοποιημένη δεν είναι.
1comment Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Joshua21 είπε Κάτι δεν λες σωστά, η κάρτα δεν ενεργοποιήθηκε μέσω ebanking, αν είχε ενεργοποιηθεί τότε δεν θα σου ζητούσε να την ενεργοποιήσεις σε ΑΤΜ. Ίσως η ενεργοποίηση να απαιτεί δύο βήματα, πάντως ενεργοποιημένη δεν είναι. Σου είπα. Έδινε επιλογή ενεργοποίησης μέσω ebanking. Μπήκα, ήρθε και κωδικός extrapin κλπ. Στο τέλος, μου έδειξε ότι η συναλλαγή ολοκληρώθηκε αλλά έλεγε με κόκκινα γράμματα ότι η κάρτα είναι ενεργή για online αγορές. Για αγορές σε φυσικά καταστήματα ή αναλήψεις, μεταβείτε σε ατμ και κάντε ερώτηση υπολοίπου ή ανάληψη. Είμαι σίγουρος για το τι διάβασα. Τώρα στο ebanking γράφει κατάσταση: ενεργή (δεν έχω πάει σε ατμ). Θεωρώ πιο πιθανό να ισχύει ότι χρεώνεσαι στο τέλος του μήνα της λήξης της παλιάς (τέλος Απριλίου) όπως είπε κάποιος. Δεν θεωρώ ότι δεν θα χρεωθώ επειδή δεν πήγα στο ατμ να την ενεργοποιήσω. Απλά μου έκανε εντύπωση που δεν χρεώθηκα και γι αυτό ρώτησα στο αρχικό ποστ. Απαντήθηκε, προχωράμε. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2024 από 1comment
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα