Ukforthemoment Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 40 λεπτά πριν, IoannisSM είπε Ξερει κανενας τροπο για ανοιγμα καταθετικου online στη Γερμανια? Χωρίς να είσαι κάτοικος;Κοίτα σε Ν26
IoannisSM Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Χωρίς να είσαι κάτοικος;Κοίτα σε Ν26 Χωρίς. Ν26 έχει μηδενικό επιτόκιο.
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 49 λεπτά πριν, IoannisSM είπε Χωρίς. Ν26 έχει μηδενικό επιτόκιο. Δύσκολο αν όχι αδύνατο χωρίς να είσαι κάτοικος Γερμανίας. Ανοιξε wise https://wise.com/gb/interest/
ProponitisTouKanape Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Οποιαδήποτε άλλη 'κανονική' τράπεζα θέλει Anmeldung. 1
ringboy Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Στις 21/10/2023 στις 3:49 ΜΜ, PLACEBO_89 είπε Προσεχε γιατι περα απο τα 6ευρω βαζουν ακουσια και χρεωση ασφαλιση καρτας με κοστος 50-60ευρω. Εχει χρεωθει καποιος με τετοιο ποσο ασφαλισης ακουσια? Δλδ ελεος... Δεν φτανει που κοτσαρανε 6ευρο για ανανεωση......
1comment Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Έλαβα μια νέα χρεωστική προς αντικατάσταση της παλιάς που λήγει (πειραιώς). Παρατήρησα ότι ενώ την ενεργοποίησα μέσω ebanking, δεν έχω χρεωθεί με το ποσό ανανέωσης. Δεν χρεώνουν πια;
Joshua21 Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 10 minutes ago, 1comment said: Έλαβα μια νέα χρεωστική προς αντικατάσταση της παλιάς που λήγει (πειραιώς). Παρατήρησα ότι ενώ την ενεργοποίησα μέσω ebanking, δεν έχω χρεωθεί με το ποσό ανανέωσης. Δεν χρεώνουν πια; Θα χρεωθείς κανονικότατα, θέμα χρόνου είναι. Εκτός και αν πληρώνεις κάποιο πακέτο στο οποίο προβλέπεται δωρεάν αντικατάσταση.
1comment Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Θα χρεωθείς κανονικότατα, θέμα χρόνου είναι. Εκτός και αν πληρώνεις κάποιο πακέτο στο οποίο προβλέπεται δωρεάν αντικατάσταση. Δεν είμαι σε πακέτο. Έχει περάσει μια βδομάδα. Σκέφτομαι ότι ίσως έχει να κάνει με το ότι την ενεργοποίησα μέσω ebanking και έβγαλε μήνυμα ότι για ανάληψη ή χρήση σε καταστήματα πρέπει να πάω σε ατμ και να κάνω συναλλαγή ή ερώτηση υπολοίπου. Πράγμα που δεν με νοιάζει γιατί έχω και τη μπιζνες κάρτα για αυτές τις δουλειές. Αυτή τη χρησιμοποιώ μόνο στο google πορτοφόλι. Οπότε μάλλον κάτι έχει αλλάξει στις κάρτες πειραιώς και αν τις ενεργοποιείς από ebanking σε περιορίζει μεν στη χρήση αλλά δεν σε χρεώνει για ανανέωση(?). Επεξ/σία 11 Απριλίου 2024 από 1comment
ekrepali Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 50 minutes ago, 1comment said: δεν έχω χρεωθεί με το ποσό ανανέωσης. Δεν χρεώνουν πια; Θα στα πάρουν τα 6 ευρώ, δε γλυτώνεις.
SabotazNic Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 53 λεπτά πριν, 1comment είπε Έλαβα μια νέα χρεωστική προς αντικατάσταση της παλιάς που λήγει (πειραιώς). Παρατήρησα ότι ενώ την ενεργοποίησα μέσω ebanking, δεν έχω χρεωθεί με το ποσό ανανέωσης. Δεν χρεώνουν πια; Εισαι σιγουρος οτι δεν εχεις χρεωση 6 ευρω 2+1 (που ηδη την εχεις) εβδομαδες πριν? Νομιζω το χρεωνουν πριν σταλει
Joshua21 Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 52 minutes ago, 1comment said: Δεν είμαι σε πακέτο. Έχει περάσει μια βδομάδα. Σκέφτομαι ότι ίσως έχει να κάνει με το ότι την ενεργοποίησα μέσω ebanking και έβγαλε μήνυμα ότι για ανάληψη ή χρήση σε καταστήματα πρέπει να πάω σε ατμ και να κάνω συναλλαγή ή ερώτηση υπολοίπου. Πράγμα που δεν με νοιάζει γιατί έχω και τη μπιζνες κάρτα για αυτές τις δουλειές. Αυτή τη χρησιμοποιώ μόνο στο google πορτοφόλι. Οπότε μάλλον κάτι έχει αλλάξει στις κάρτες πειραιώς και αν τις ενεργοποιείς από ebanking σε περιορίζει μεν στη χρήση αλλά δεν σε χρεώνει για ανανέωση(?). Άρα δεν την ενεργοποίησες Η κάρτα θα ενεργοποιηθεί μόλις κάνεις οποιαδήποτε συναλλαγή (και η ερώτηση υπολοίπου συναλλαγή λογίζεται) στο ΑΤΜ. Η Πειραιώς πάντως από ότι θυμάμαι παλιότερα σε χρέωνε μετά την ενεργοποίηση της κάρτας, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τελευταία, ενώ αντιθέτως η Alpha και η Εθνική ακόμα και τώρα σε χρεώνουν με την έκδοση. 1
1comment Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 2 ώρες πριν, Joshua21 είπε Άρα δεν την ενεργοποίησες Η κάρτα θα ενεργοποιηθεί μόλις κάνεις οποιαδήποτε συναλλαγή (και η ερώτηση υπολοίπου συναλλαγή λογίζεται) στο ΑΤΜ. Η Πειραιώς πάντως από ότι θυμάμαι παλιότερα σε χρέωνε μετά την ενεργοποίηση της κάρτας, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τελευταία, ενώ αντιθέτως η Alpha και η Εθνική ακόμα και τώρα σε χρεώνουν με την έκδοση. Αυτο που λες ειναι. Παντως μεσω πορτοφόλι google εκανα συναλλαγες κανονικα. Σε ατμ δε νομιζω να τη βαλω, εχω τη μπιζνες για αναληψη.
dtzgr Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Η νέα κάρτα έρχεται μερικές εβδομάδες πριν λήξει η παλιά. Ανεξάρτητα του πότε θα την ενεργοποιήσεις, η χρέωση γίνεται στο τέλος του μήνα που έληγε η προηγούμενη.
Nabuko Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 1 λεπτό πριν, dtzgr είπε Η νέα κάρτα έρχεται μερικές εβδομάδες πριν λήξει η παλιά. Ανεξάρτητα του πότε θα την ενεργοποιήσεις, η χρέωση γίνεται στο τέλος του μήνα που έληγε η προηγούμενη. Θες να μας πεις δηλαδή ότι ο συμφορουμίτης δεν βρήκε κάποιο κενό στο σύστημα ώστε να γλιτώσει 6 ολόκληρα ευρώ? 1
1comment Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Θες να μας πεις δηλαδή ότι ο συμφορουμίτης δεν βρήκε κάποιο κενό στο σύστημα ώστε να γλιτώσει 6 ολόκληρα ευρώ? Ναι τα 6 ευρω θα με έσωναν! Απλά μου έκανε εντύπωση που δεν με χρέωσε ακόμα ενώ οι άλλες τράπεζες (έχω σε όλες λογ/σμο) χρεώνουν αμέσως μετά την ενεργοποίηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα