Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 21/10/2023 στις 3:49 ΜΜ, PLACEBO_89 είπε

Προσεχε γιατι περα απο τα 6ευρω βαζουν ακουσια και χρεωση ασφαλιση καρτας με κοστος 50-60ευρω.

Εχει χρεωθει καποιος με τετοιο ποσο ασφαλισης ακουσια?
Δλδ ελεος... Δεν φτανει που κοτσαρανε 6ευρο για ανανεωση......

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έλαβα μια νέα χρεωστική προς αντικατάσταση της παλιάς που λήγει (πειραιώς). Παρατήρησα ότι ενώ την ενεργοποίησα μέσω ebanking, δεν έχω χρεωθεί με το ποσό ανανέωσης. Δεν χρεώνουν πια; 

Δημοσ.
10 minutes ago, 1comment said:

Έλαβα μια νέα χρεωστική προς αντικατάσταση της παλιάς που λήγει (πειραιώς). Παρατήρησα ότι ενώ την ενεργοποίησα μέσω ebanking, δεν έχω χρεωθεί με το ποσό ανανέωσης. Δεν χρεώνουν πια; 

Θα χρεωθείς κανονικότατα, θέμα χρόνου είναι.

Εκτός και αν πληρώνεις κάποιο πακέτο στο οποίο προβλέπεται δωρεάν αντικατάσταση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Θα χρεωθείς κανονικότατα, θέμα χρόνου είναι.

Εκτός και αν πληρώνεις κάποιο πακέτο στο οποίο προβλέπεται δωρεάν αντικατάσταση.

Δεν είμαι σε πακέτο. Έχει περάσει μια βδομάδα. Σκέφτομαι ότι ίσως έχει να κάνει με το ότι την ενεργοποίησα μέσω ebanking και έβγαλε μήνυμα ότι για ανάληψη ή χρήση σε καταστήματα πρέπει να πάω σε ατμ και να κάνω συναλλαγή ή ερώτηση υπολοίπου. Πράγμα που δεν με νοιάζει γιατί έχω και τη μπιζνες κάρτα για αυτές τις δουλειές. Αυτή τη χρησιμοποιώ μόνο στο google πορτοφόλι. Οπότε μάλλον κάτι έχει αλλάξει στις κάρτες πειραιώς και αν τις ενεργοποιείς από ebanking σε περιορίζει μεν στη χρήση αλλά δεν σε χρεώνει για ανανέωση(?).

Επεξ/σία από 1comment
Δημοσ.
50 minutes ago, 1comment said:

δεν έχω χρεωθεί με το ποσό ανανέωσης. Δεν χρεώνουν πια; 

Θα στα πάρουν τα 6 ευρώ, δε γλυτώνεις.

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, 1comment είπε

Εισαι σιγουρος οτι δεν εχεις χρεωση 6 ευρω 2+1 (που ηδη την εχεις) εβδομαδες πριν? Νομιζω το χρεωνουν πριν σταλει

Δημοσ.
52 minutes ago, 1comment said:

Δεν είμαι σε πακέτο. Έχει περάσει μια βδομάδα. Σκέφτομαι ότι ίσως έχει να κάνει με το ότι την ενεργοποίησα μέσω ebanking και έβγαλε μήνυμα ότι για ανάληψη ή χρήση σε καταστήματα πρέπει να πάω σε ατμ και να κάνω συναλλαγή ή ερώτηση υπολοίπου. Πράγμα που δεν με νοιάζει γιατί έχω και τη μπιζνες κάρτα για αυτές τις δουλειές. Αυτή τη χρησιμοποιώ μόνο στο google πορτοφόλι. Οπότε μάλλον κάτι έχει αλλάξει στις κάρτες πειραιώς και αν τις ενεργοποιείς από ebanking σε περιορίζει μεν στη χρήση αλλά δεν σε χρεώνει για ανανέωση(?).

Άρα δεν την ενεργοποίησες :)

Η κάρτα θα ενεργοποιηθεί μόλις κάνεις οποιαδήποτε συναλλαγή (και η ερώτηση υπολοίπου συναλλαγή λογίζεται) στο ΑΤΜ.

Η Πειραιώς πάντως από ότι θυμάμαι παλιότερα σε χρέωνε μετά την ενεργοποίηση της κάρτας, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τελευταία, ενώ αντιθέτως η Alpha και η Εθνική ακόμα και τώρα σε χρεώνουν με την έκδοση.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Άρα δεν την ενεργοποίησες :)

Η κάρτα θα ενεργοποιηθεί μόλις κάνεις οποιαδήποτε συναλλαγή (και η ερώτηση υπολοίπου συναλλαγή λογίζεται) στο ΑΤΜ.

Η Πειραιώς πάντως από ότι θυμάμαι παλιότερα σε χρέωνε μετά την ενεργοποίηση της κάρτας, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τελευταία, ενώ αντιθέτως η Alpha και η Εθνική ακόμα και τώρα σε χρεώνουν με την έκδοση.

Αυτο που λες ειναι. Παντως μεσω πορτοφόλι google εκανα συναλλαγες κανονικα. Σε ατμ δε νομιζω να τη βαλω, εχω τη μπιζνες για αναληψη.

Δημοσ.

Η νέα κάρτα έρχεται μερικές εβδομάδες πριν λήξει η παλιά. Ανεξάρτητα του πότε θα την ενεργοποιήσεις, η χρέωση γίνεται στο τέλος του μήνα που έληγε η προηγούμενη.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dtzgr είπε

Η νέα κάρτα έρχεται μερικές εβδομάδες πριν λήξει η παλιά. Ανεξάρτητα του πότε θα την ενεργοποιήσεις, η χρέωση γίνεται στο τέλος του μήνα που έληγε η προηγούμενη.

Θες να μας πεις δηλαδή ότι ο συμφορουμίτης δεν βρήκε κάποιο κενό στο σύστημα ώστε να γλιτώσει 6 ολόκληρα ευρώ? 

• Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nabuko είπε

Θες να μας πεις δηλαδή ότι ο συμφορουμίτης δεν βρήκε κάποιο κενό στο σύστημα ώστε να γλιτώσει 6 ολόκληρα ευρώ? 

Ναι τα 6 ευρω θα με έσωναν! Απλά μου έκανε εντύπωση που δεν με χρέωσε ακόμα ενώ οι άλλες τράπεζες (έχω σε όλες λογ/σμο) χρεώνουν αμέσως μετά την ενεργοποίηση. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...