nikos010101 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 καλημέρα. Η χρωστική μου κάρτα λήγει στις 1/24 . σήμερα μου ήρθε μήνυμα που γράφει. "Η χρεωστική κάρτα λήγει σύντομα. για να ανανεωθεί αυτόματα πραγματοποιήστε συναλλαγή έως 15/12/2023". Τι πρέπει να κάνω; Αν για πχ βγάλω ένα ποσό από το ΑΤΜ με την χρεωστική θα μετράει για συναλλαγή; και μετά; θα μου στείλουν άλλη;. εγώ ήξερα παλιά ότι 3 μήνες περίπου πριν λήξει σου έστελναν άλλη χωρίς να στέλνουν μηνύματα
JSD Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τον προηγούμενο μήνα θα ταχυδρομήσουν την καινούργια. Χρέωση 6 ευρώ στο συνδεδεμένο λογαριασμό. Ενεργοποίηση και από το app. Καλημέρα Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2023 από JSD 1
nikos010101 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 στο μηνυμα που γραφει για να ανανεωθει αυτοματα. τι σημαίνει;
Joshua21 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 28 minutes ago, nikos010101 said: καλημέρα. Η χρωστική μου κάρτα λήγει στις 1/24 . σήμερα μου ήρθε μήνυμα που γράφει. "Η χρεωστική κάρτα λήγει σύντομα. για να ανανεωθεί αυτόματα πραγματοποιήστε συναλλαγή έως 15/12/2023". Τι πρέπει να κάνω; Αν για πχ βγάλω ένα ποσό από το ΑΤΜ με την χρεωστική θα μετράει για συναλλαγή; και μετά; θα μου στείλουν άλλη; Όχι μόνο ανάληψη, αλλά ακόμα και μια ερώτηση υπολοίπου στο ΑΤΜ μετράει ως συναλλαγή, όπως επίσης και οποιαδήποτε αγορά/πληρωμή με την κάρτα είτε σε φυσικό κατάστημα είτε μέσω ίντερνετ. Και ναι, θα σου στείλουν άλλη. 30 minutes ago, nikos010101 said: εγώ ήξερα παλιά ότι 3 μήνες περίπου πριν λήξει σου έστελναν άλλη χωρίς να στέλνουν μηνύματα Εγώ πάλι ποτέ δεν θυμάμαι να στην έστελναν 3 μήνες πρίν, τον μήνα που λήγει η παλιά στην στέλνουν, τυχαία σήμερα μου ήρθε η νέα από την Εθνική ενώ η παλιά λήγει 10/23. Και ναι, συνήθως στην στέλνουν χωρίς μηνύματα, αλλά προφανώς η περίπτωση σου διαφέρει γιατί δεν την έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ ή δεν την έχεις χρησιμοποιήσει πρόσφατα. 2
nikos010101 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 ευχαριστώ. ναι έχω καιρό να την χρησιμοποιήσω. ίσως γιαυτό
JSD Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Ουσιαστικά σου ζητάει να επιβεβαιώσεις ότι τη χρειάζεσαι για να προχωρήσει σε έκδοση και χρέωση
yiannis2002s Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Για απλή ανανέωση χρεώνουν οι τράπεζες χρήματα για την έκδοση νέας? Μου ήρθε απο Πειραιώς πριν 20 μέρες με μηδενική χρώση αλλά απο Εθνική χρέωσαν τον λογαριασμό αυτόματα 6 ευρώ (η κάρτα δεν έχει έρθει ακόμα)!
andreaspA Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 18 λεπτά πριν, yiannis2002s είπε Για απλή ανανέωση χρεώνουν οι τράπεζες χρήματα για την έκδοση νέας? Μου ήρθε απο Πειραιώς πριν 20 μέρες με μηδενική χρώση αλλά απο Εθνική χρέωσαν τον λογαριασμό αυτόματα 6 ευρώ (η κάρτα δεν έχει έρθει ακόμα)! Εχεις περισσοτερα λεφτα στην Πειραιως.
JSD Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Σε εμένα η χρέωση στην Πειραιώς έρχεται μετά από κάποιες μέρες
Joshua21 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 20 minutes ago, yiannis2002s said: Για απλή ανανέωση χρεώνουν οι τράπεζες χρήματα για την έκδοση νέας? Μου ήρθε απο Πειραιώς πριν 20 μέρες με μηδενική χρώση αλλά απο Εθνική χρέωσαν τον λογαριασμό αυτόματα 6 ευρώ (η κάρτα δεν έχει έρθει ακόμα)! Ναι χρεώνουν, εκτός και αν έχεις κάποια με ετήσια συνδρομή όπως AB plus mastercard, αυτές δεν έχουν έξοδα επανέκδοσης. Αν έχεις απλή θα στα χρεώσουν κανονικά τα 6€, πιθανότατα όταν ενεργοποιήσεις την νέα κάρτα.
yiannis2002s Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Ναι χρεώνουν, εκτός και αν έχεις κάποια με ετήσια συνδρομή όπως AB plus mastercard, αυτές δεν έχουν έξοδα επανέκδοσης. Αν έχεις απλή θα στα χρεώσουν κανονικά τα 6€, πιθανότατα όταν ενεργοποιήσεις την νέα κάρτα. Καλοί κλέφτες και νόμιμοι. Επιτόκιο καταθέσεων 0% και τόκοι μηδέν ενώ σε περίπτωση πιστωτικής κοντά στο 20%.... Και τα πάντα με χρεώσεις. Αν πάει στο ταμείο χρέωση συναλλαγής - τώρα με κάρτα χρέωση ανανέωσης! Σε λίγο θα ζητάνε και αμοιβή για τα χρήματα που έχουμε μέσα. Κατά τ' άλλα το ψηφιακό ευρώ θα φέρει ανάπτυξη και θα μας διευκολύνει την ζωή... 1
Joshua21 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 36 minutes ago, yiannis2002s said: Καλοί κλέφτες και νόμιμοι. Επιτόκιο καταθέσεων 0% και τόκοι μηδέν ενώ σε περίπτωση πιστωτικής κοντά στο 20%.... Και τα πάντα με χρεώσεις. Αν πάει στο ταμείο χρέωση συναλλαγής - τώρα με κάρτα χρέωση ανανέωσης! Σε λίγο θα ζητάνε και αμοιβή για τα χρήματα που έχουμε μέσα. Κατά τ' άλλα το ψηφιακό ευρώ θα φέρει ανάπτυξη και θα μας διευκολύνει την ζωή... Στο εξωτερικό κάποιες τράπεζες ήδη χρεώνουν για διατήρηση λογαριασμού, θέμα χρόνου είναι να έρθει και εδώ. Κατά τα άλλα δεν ξέρω τι θα φέρει το ψηφιακό ευρώ, αλλά οι κάρτες (και οι τράπεζες γενικότερα) ήδη μας διευκολύνουν τη ζωή. 1
thant Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Όποιος έχει χρεωστική κάρτα που δεν χρησιμοποιεί, για να μην πληρώσει τα 6€, μπορεί να την ακυρώσει στην τράπεζα χωρίς να κλείσει ο λογαριασμός. 1
PedroG Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 κλειστε ολοι τους λογαριασμους σας ....κρατηστε εναν και ζητατε οπου μπορειτε χρηματα στο χερι! ο μονος τροπος να αντιστραφει το κλιμα εις βαρος των καταναλωτων. Με 15 δις πληθυσμο που υπολογιζεται στο τελος της δεκαετιας η θα πρεπει να εξαφανιζουν τους λαους η απλα να χρεωνουν την καθε συναλλαγη ακομη και αναληψη καταθεση!
andreaspA Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 33 λεπτά πριν, PedroG είπε Με 15 δις πληθυσμο που υπολογιζεται στο τελος της δεκαετιας η θα πρεπει να εξαφανιζουν τους λαους η απλα να χρεωνουν την καθε συναλλαγη ακομη και αναληψη καταθεση! σε 7 χρονια θα έχουμε διπλασιαστει ????? Δεν προλαβαινουμε ρε φιλε! πρεπει να τις γκαστρωνουμε ολες απο 18 μεχρι 55, καθε χρονο μεχρι το 2030 και παλι δεν βγαινουν τα νουμερα! Ουτε οι γατες δεν μπορουν αν διπλασιαστουν σε 7 χρονια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα