paylidis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 18 ώρες πριν, sellsoap είπε απο οπου και να παρεις αλλη προσφορα δεν προκειται να παρεις καμμια εξτρα εκπτωση....... το λεω γιατι γνωριζω δεν το παιζω παντογνωστης...... 14 ώρες πριν, kalaxan είπε Τελικά διάλεξα την premium έκδοση. Δεν μου κόψαν κάτι από τη διαφορά τιμής της έκδοσης. Ωστόσο επειδή ήμουν έτοιμος να πάω στο Peugeot 3008 και το αντιλήφθηκε ο πωλητής μου έκοψε τα έξοδα τραπέζης για το δάνειο και μου έκανε ένα ακόμη ετήσιο σερβις δώρο. Οπότε πόνεσε λιγότερο.. Μπορεί να κλείσει το θέμα . Ευχαριστώ όσους απάντησαν. ευτυχως που γνωριζε το παλικαρι απο πανω και δε το επαιζε παντογνωστης... αδικειται τοσο γνωση και σιγουρια... 😂 Μια χαρα καλα εκανες, πρακτικα κερδισες ~4-5 κατοσταρικα, με λιγο πρεσα και αν πηγαινες με αλλη μια προσφορά ίσως ηταν και χιλιαρικο εν τελει. Κλεινει σιγα σιγα ο χρονος και θελουν να πιασουν ποσοστά... καλοταξιδο! 1
sellsoap Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 30 minutes ago, paylidis said: ευτυχως που γνωριζε το παλικαρι απο πανω και δε το επαιζε παντογνωστης... αδικειται τοσο γνωση και σιγουρια... 😂 Μια χαρα καλα εκανες, πρακτικα κερδισες ~4-5 κατοσταρικα, με λιγο πρεσα και αν πηγαινες με αλλη μια προσφορά ίσως ηταν και χιλιαρικο εν τελει. Κλεινει σιγα σιγα ο χρονος και θελουν να πιασουν ποσοστά... καλοταξιδο! μαθε να διαβαζεις και να κατανοεις αντι να το παιζεις ξερολας, ειπα οτι δεν θα επαιρνε εκπτωση στη τιμη του οχηματος, και δεν πηρε. Τα εξοδα τραπεζης κλπλπ, ειναι αλλο κομματι........ ασχετο με τα οχηματα επιπλεον επειδη εισαι γνωστης των παντων, ΔΕΝ κλεινει ο χρονος γιατι η NISSAN δουλευει σε οικονομικο ετος Αγγλιας που κλεινει τον Απριλιο 2024... Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2023 από sellsoap
paylidis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 19 λεπτά πριν, sellsoap είπε μαθε να διαβαζεις και να κατανοεις αντι να το παιζεις ξερολας, ειπα οτι δεν θα επαιρνε εκπτωση στη τιμη του οχηματος, και δεν πηρε. Τα εξοδα τραπεζης κλπλπ, ειναι αλλο κομματι........ ασχετο με τα οχηματα επιπλεον επειδη εισαι γνωστης των παντων, ΔΕΝ κλεινει ο χρονος γιατι η NISSAN δουλευει σε οικονομικο ετος Αγγλιας που κλεινει τον Απριλιο 2024... στο συνολο παιρνεις την εκπτωση... το τι γλυτωνεις ειναι το θεμα εν τελει... ευτυχως που εισαι εσυ κ μας διαφωτισες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα