Προς το περιεχόμενο

Multimedia οθονη για καινουργιο Qashqai Elite (J12)

kalaxan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα. 
Δυστυχώς η βασική έκδοση για το καινούργιο Qashqai δεν εχει οθόνη αφής και η επόμενη έκδοση έχει 3.000  ευρώ παραπάνω (  με ζαντες αλουμινίου/διζωνικό κλιματισμό, οθόνη αφής 8"). Δε βγαίνει το budget για την επόμενη οποτε αναγκαστικά πρέπει να αρκεστώ σε μια aftermarket οθόνη. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά δε με ενοχλούν..

Με ενδιαφέρει κυρίως να έχω κάμερα όταν βάζω όπισθεν για το παρκάρισμα, αλλά και μπροστά-περιμετρικά αν έχει δε με χαλάει. Θα ήθελα η οθόνη να έχει ελληνικά, να είναι 8" ή 10" (δεν ξέρω αν θα φαίνεται γκουμούτσα βέβαια γιατί είναι στην πάνω μεριά  η τοποθέτηση σαν να είναι στο κενό), με καλή ανάλυση να μπορώ να παρκαρω και το βράδυ, και θα το εκτιμούσα αν είχε λειτουργικό-γρήγορο gps. Wireless android auto εκτιμητέο,
Θα ήθελα να μου προτείνεται μια καλή-αξιόπιστη οθόνη vfm. Budget δε θα ήθελα να ξεφύγουμε πάνω από 300 ευρώ εκτός αν έχει σημαντική διαφορά και αξίζει.

Τι κάμερα πρέπει να πάρω?
Τα περαστικά σε μάστορα πόσο περίπου βγαίνουν? 

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ένα δίκιο το έχεις, υπάρχει τροποποίηση.. Μου κάνει εντύπωση που ο αντιπροσωπος μου πρότεινε αυτή τη λύθση δηλαδή για after market οθόνη. Δεν το γνωρίζει αυτό;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε καινουργιο αμαξι μην κανεις κοπτοραπτικη ειναι κριμα. Με μια βαση-βεντουζα των 10 ευρω θα κανεις την δουλεια σου για χαρτες και bt streaming

Αντι για καμερα, μπορεις να εχεις αισθητηρες παρκαρισματος, την ιδια δουλεια κανουν. Απο την στιγμη που το οικονομικο ειναι θεμα, αυτες ειναι οι φτηνες και καλες/αξιοπιστες ενναλακτικες σου. Αλλιως πληρωνεις 

ΥΓ γενικη παρατηρηση παντως, αστειοτητες σε αυτοκινητο 27-28k να συζηταμε τετοιες ελλειψεις σε εξοπλισμο?Σιδερενιες ζαντες?really?

Επεξ/σία από tutuyo

Αισθητήρες παρκαρίσματος έχει το αυτοκίνητο και το μανίσιο ραδιόφωνο υποστηρίζει bluetooth τηλέφωνο-ομιλία..
Απλά πάντα θες το κάτι παραπάνω. Θα το σκεφτώ γιατί ναι οκ το λυπάμαι να ξηλώθούν τα πλαστικά για να περάσει η κάμερα..

• Like 1

Απο την στιγμη που υπαρχουν οι αισθητηρες, νομιζω οτι η καμερα ειναι περιττη. Ναι ειναι ωραιο nice to have αλλα δεν ειναι απαραιτητη, ουτε θα προσδωσει το τρελο value στην καθημερινοτητα σου. Για τα υπολοιπα, καλη βαση περιστρεφομενη Baseus και σε λιγο καιρο δεν θα σε ενδιαφερουν καν αυτα τα γυρω γυρω

προσωπικα θα πηγαινα στην επομενη εκδοση, αυτα που προσφερει αξιζουν τα λεφτα τους... αμφιβαλω μαλιστα αν θα βρεις άμεσα συμβατη οθονη για τοσο καινουργιο αμαξι και σιγουρα θα ειναι αφορμη να σε βγαλουν εκτος εγγυησης με μια τετοια παρεμβαση... για εμενα παζαρεψε τα +3Κ ισως γλυτωσεις 500-1000€ με λιγο πρεσαρισμα και οβερολ θα εχεις καλυτερο αμαξι

Το ζήτημα είναι ότι επειδή από αυτό το μήνα εφαρμόζεται έκπτωση 2,500 € στην elite ( basic) εκδοση και 2.000 στην premium (η επόμενη), όσες φορές του ζήτησα αντι να μου κανει δωρο τις μπαρες οροφης να κοψει από την τιμή μου είπε οτι τους το απαγορεύουν λόγω της έκπτωσης. 
Είναι αρκετά τα 3.000 τα οποία στο τέλος ειναι και παραπάνω λόγω του επιτοκίου-δόσεων..

απο οπου και να παρεις αλλη προσφορα δεν προκειται να παρεις καμμια εξτρα εκπτωση.......

το λεω γιατι γνωριζω δεν το παιζω παντογνωστης......

• Like 1

Τελικά διάλεξα την premium έκδοση. Δεν μου κόψαν κάτι από τη διαφορά τιμής της έκδοσης. Ωστόσο επειδή ήμουν έτοιμος να πάω στο Peugeot 3008 και το αντιλήφθηκε ο πωλητής μου έκοψε τα έξοδα τραπέζης για το δάνειο και μου έκανε ένα ακόμη ετήσιο σερβις δώρο. Οπότε πόνεσε λιγότερο..

Μπορεί να κλείσει το θέμα .

Ευχαριστώ όσους απάντησαν.

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...