Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ! Η κόρη μου έσπασε την οθόνη του κινητού της iPhone 12 . Το κινητό παραμένει λειτουργικό. Λόγω κόστους δε θελω την original. Διάβασα για την ΟΕΜ. Τι νομίζετε ? Ποιο κατάστημα θα προτείνατε για την επισκευή ?Ευχαριστω !

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Des1 είπε

Καλησπέρα ! Η κόρη μου έσπασε την οθόνη του κινητού της iPhone 12 . Το κινητό παραμένει λειτουργικό. Λόγω κόστους δε θελω την original. Διάβασα για την ΟΕΜ. Τι νομίζετε ? Ποιο κατάστημα θα προτείνατε για την επισκευή ?Ευχαριστω !

Τι διαφορα εχουν οι 2 οθονες;
Γενικως καλο ειναι να αποφευγονται οι κινεζικες,γιατι μπορει να την αγορασεις και να μην παταει σωστα.

Δεν εχουν σχεση με τις γνησιες και ειναι πολυ πιο ευκολο να σπασουν.

Η μονη περιπτωση που θα προτεινα ΟΕΜ,θα ηταν μονο για ανακτηση αρχειων.
Αν η διαφορα ειναι 30-40 ευρω,καλυτερα να παρεις τη γνησια.
Δε συζηταμε να τη βαλεις σε επισημο σερβις,εκει πας για 200 ευρω ανετα.

Αν δε βρισκεις,μπορω να προτεινω εγω συνεργατη,που θα στην αλλαξει με περιπου 25 ευρω + το κοστος της οθονης.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Τι διαφορα εχουν οι 2 οθονες;
Γενικως καλο ειναι να αποφευγονται οι κινεζικες,γιατι μπορει να την αγορασεις και να μην παταει σωστα.

Δεν εχουν σχεση με τις γνησιες και ειναι πολυ πιο ευκολο να σπασουν.

Η μονη περιπτωση που θα προτεινα ΟΕΜ,θα ηταν μονο για ανακτηση αρχειων.
Αν η διαφορα ειναι 30-40 ευρω,καλυτερα να παρεις τη γνησια.
Δε συζηταμε να τη βαλεις σε επισημο σερβις,εκει πας για 200 ευρω ανετα.

Αν δε βρισκεις,μπορω να προτεινω εγω συνεργατη,που θα στην αλλαξει με περιπου 25 ευρω + το κοστος της οθονης.

Η οικονομική διαφορά είναι περίπου στα 100€.(280η ΟΕΜ - 380 η γνήσια ). Στο Τhe fixers ρώτησα .Όποτε για μένα είναι μεγάλη διαφορά. 

Δημοσ.

γνησια pulled-η refurbished-γνησια δηλαδη κοστος αγορας ειναι 85 ευρω περιπου, ηαπλη lcd 25-30 ευρω jk[θα εχεις χειροτερα χρωματα],και hard oled 50 ευρω 

Σκεψου αν θες να δδωσεις στους φιξερς 280 ευρω ,που λογικα θα σου βαλουν μια hard oled των 50 ευρω και θα σου παρουν 280

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, Des1 said:

Η οικονομική διαφορά είναι περίπου στα 100€.(280η ΟΕΜ - 380 η γνήσια ). Στο Τhe fixers ρώτησα .Όποτε για μένα είναι μεγάλη διαφορά. 

280 για ΟΕΜ?? Δηλαδή χρεώνουν 230 ευρώ μόνο για την εργασία ? Που τους βρήκες ??

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Des1 είπε

ΥΠΕΡβολικες και οι 2 .

Αν θες,μου στελνεις pm,να σου πω τιμη απο το μαγαζι που σου προτεινα.

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, SOCRATIS1000 είπε

γνησια pulled-η refurbished-γνησια δηλαδη κοστος αγορας ειναι 85 ευρω περιπου, ηαπλη lcd 25-30 ευρω jk[θα εχεις χειροτερα χρωματα],και hard oled 50 ευρω 

Σκεψου αν θες να δδωσεις στους φιξερς 280 ευρω ,που λογικα θα σου βαλουν μια hard oled των 50 ευρω και θα σου παρουν 280

Προφανώς και δε θέλω ! Γι αυτό ρωτάω την ομάδα που και άλλες φορές με έχουν βοηθήσει . Απλά δεν ξέρω που μπορώ να βρω τη refurbished και ψάχνω λίγο στα τυφλά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 minutes ago, Des1 said:

Προφανώς και δε θέλω ! Γι αυτό ρωτάω την ομάδα που και άλλες φορές με έχουν βοηθήσει . Απλά δεν ξέρω που μπορώ να βρω τη refurbished και ψάχνω λίγο στα τυφλά 

Αν θες μπορω να εχω την hard oled σε 2 μερες ,τωρα εχω την απλη

Αλλιως αν δεν βιαζεσαι την επομενη εβδομαδα καπου στα μεσα μπορω να σου εχω την γνησια pulled[κατευθειαν βγηκε απο αλλο ]η την refurbished 

Τις τιμες στις ειπα παραπανω

20 ευρω στην τοποθετω

Το μηνυμα οτι εχει αλλαχθει η οθονη ομως ακομα και αν την αλλαξεις με γνησια οθονη θα το εχεις στις πληροφοριες της συσκευης,οποια οθονη και να βαλεις να ξερεις

Μπορουμε να αλλαξουμε το τσιπ απο την μια στο αλλο για να μην εχεις το μηνυμα ,αλλα υπαρχει εξτρα κοστος στην τοποθετηση και δεν αξιζει για ενα απλο μηνυμα..Αυτη η μεθοδος αλλαγης στο τσιπακι γινεται μονο σε refurbisehd η γνησιο ανταλλακτικο 

Επεξ/σία από SOCRATIS1000
  • Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SOCRATIS1000 είπε

Αν θες μπορω να εχω την hard oled σε 2 μερες ,τωρα εχω την απλη

Αλλιως αν δεν βιαζεσαι την επομενη εβδομαδα καπου στα μεσα μπορω να σου εχω την γνησια pulled[κατευθειαν βγηκε απο αλλο ]η την refurbished 

Τις τιμες στις ειπα παραπανω

20 ευρω στην τοποθετω

Το μηνυμα οτι εχει αλλαχθει η οθονη ομως ακομα και αν την αλλαξεις με γνησια οθονη θα το εχεις στις πληροφοριες της συσκευης,οποια οθονη και να βαλεις να ξερεις

Ευχαριστώ για την απάντηση . Ναι δε βιάζομαι γιατί το τηλέφωνο είναι λειτουργικό . Σε ποια περιοχή είσαι ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...