Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Μα λέει ότι προ 10 ημερών ήρθαν και οι 2 και παρέλαβε αυτήν που ήθελε (με τα έξτρα προϊόντα δλδ). Αν εννοεί κάτι άλλο, δεν ξέρω. 

και ρωταει. Να παραλαβει και την αλλη, και να τα στειλει πισω? ή να την αφησει στην courier ?

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, andreaspA είπε

και ρωταει. Να παραλαβει και την αλλη, και να τα στειλει πισω? ή να την αφησει στην courier ?

1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Τι σε ενδιαφέρει πόσες μέρες θα μείνει το προϊόν στο κουριερ? Δεν παραλαμβάνεις και τέλος. Εσύ έκανες το σωστό και έστειλες για ακύρωση. Αν αυτοί το έστειλαν, πρόβλημα τους.

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Αναφορά σε κείμενο

Αφού είναι αντικαταβολή πως σου δεσμεύουν χρήματα;

Πολύ δράμα χωρίς λόγο.Δεν παραλαμβάνεις και τέλος.Δεν σε νοιάζει τι θα κάνουν με το δέμα σου στο κούριερ.

Δημοσ.

Θα μπορούσε και να μην ανοίξει αυτό το αρθρο. Είναι γνωστό σε όλες τις μεταφορικές γίνονται καθημερινά επιστροφές απο αρνήσεις παραλαβής.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 18/10/2023 στις 10:19 ΠΜ, takist2020 είπε

Θα μπορούσε και να μην ανοίξει αυτό το αρθρο. Είναι γνωστό σε όλες τις μεταφορικές γίνονται καθημερινά επιστροφές απο αρνήσεις παραλαβής.

Δεν εκανε καν αρνηση,απλα το αφησε εκει,για να ασχολειται ο υπαλληλος με το δεμα του.
Μετα ρωτουσε ποσο καιρο μενει εκει το δεμα,επειδη προφανως τον ενοχλουσαν οι προσπαθειες επικοινωνιας.
Το να απαντησει και να πει οτι δεν το θελει,ουτε λογος.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 17/10/2023 at 09:52, MontzOlee said:

ΕΣΥ δηλαδή φίλε θα παραλαμβανες?

προφανως και δεν έχω πρόβλημα να πληρώσω 12€ μεταφορικά αλλά δεν υπάρχει κάπου σαν επιλογή.

ή παίρνω το πακέτο και για 20 μέρες μου δεσμεύεται το κεφάλαιο μέχρι να γίνει επιστροφή του προϊόντος και των χρημάτων ή δεν παραλαμβάνω αφου είχα ενημερωσει άμεσα κιόλας μετά την παραγγελία για να την ακυρώσω ..

Κωδικο μου έδωσαν μετέπειτα λόγω newsletter .

Δηλαδή δεν έχει τύχει σε κανέναν ξανά να κάνει παραγγελία 2 φορές κ να μην παραλάβει κάποια επειδή το μετάνιωσε..

Εδω κάνουν παραγγελία 50€ επίτηδες για να μην πληρώσουν 3€ μεταφορικά κ επιστρέφουν μετά τα πραγματα αλλα εγώ έπρεπε να πάρω 300€ δέμα το οποίο αρνήθηκα από την πρώτη στιγμή…

δεν θα σου πω εγω τι θα κανεις.απλα θα αναφερω τα παρακατω.

α.πολλα καταστηματα εκοψαν την αντικαταβολη ακριβως για τετοιους λογους.επειδη πολλα ατομα για χ ψ λογους δεν παραλαμβαναν οποτε και ο ιδιοκτητης χρεωνοταν ασκοπα τα μεταφορικα.

β.καποιοι που δεν παρελαβαν ελαβαν κληση απο το καταστημα να τους πληρωσουν τα ταχυδρομικα.δεν ξερω τι ισχυει νομικα αν μπορει να τα διεκδικησουν με χ ψ τροπο.

γ.στα ματια του καταστηματος φαινεται οτι πηρες κατι για να παρεις κωδικο εκπτωσης και μετα εκανες δευτερη παραγγελια οχι με τα εξτρα πραγματα (δευτερη παραγγελια) αλλα με τα πραγματα της παραγγελιας της πρωτης + της δευτερης. αν ο κωδικος ηταν newsletter θα μπορουσες να τον ειχες εκμεταλλευτει και στην αρχη

σχετικα με αυτο που αναφερεις "Δηλαδή δεν έχει τύχει σε κανέναν ξανά να κάνει παραγγελία 2 φορές κ να μην παραλάβει κάποια επειδή το μετάνιωσε.." αυτος ειναι κι λογος για το α που εγραψα πιο πανω.

τι θα εκανα?θα εβαζα μια δευτερη παραγγελια με τα υπολοιπα ή θα ρωταγα αν μπορει να γινει προσθηκη των πραγματων στην πρωτη. αν οχι θα ρωτουσα αν μπορει να γινει combined εστω και σε ξεχωριστες παραγγελιες (λογιστικα) αλλα σε κοινη αποστολη ωστε να μην υπαρχουν διπλα ταχυδρομικα.

και σχετικα με αυτο "Εδω κάνουν παραγγελία 50€ επίτηδες για να μην πληρώσουν 3€ μεταφορικά κ επιστρέφουν μετά τα πραγματα αλλα εγώ έπρεπε να πάρω 300€ δέμα το οποίο αρνήθηκα από την πρώτη στιγμή… "

ναι και αυτο γινεται και παραπεμπει παλι στο α.

αν επαιρνες το πακετο θα σου δεσμευαν τα χρηματα οπως ειπες και επισης ισως να πληρωνες εσυ απο την τσεπη σου τα ταχυδρομικα αφου δεν ξερω αν το συγκεκριμενο καταστημα εχει δωρεαν επιστροφη.

On 18/10/2023 at 10:19, takist2020 said:

για αυτο και οπως ανεφερα πολλα καταστηματα κοβουν τις αντικαταβολες.

Επεξ/σία από poulinos
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...