MontzOlee Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα στο thread , παρακαλώ οποίος γνωρίζει απαντάει .. Εκανα μια παραγγελία στο YOOX & στα καπάκια ακόμα μια με το ίδιο αντικείμενο συν καποια έξτρα προϊόντα ακομα γιατί μου έδωσε ετεροχρονισμένα κωδικό για έκπτωση όποτε τον εφάρμοσα στην δεύτερη παραγγελία. Εστειλα mail μετά από ουτε 10 λεπτά που είχα κάνει την πρώτη παραγγελία για ακύρωση αλλα μάλλον μου έστειλαν αυτοματοποιημένο μήνυμα ότι δεν γίνεται ακύρωση της παραγγελίας & να παραλάβω με δωρεάν επιστροφή . Οι παραγγελίες ήρθαν προ 10 ημερών , πήρα αυτή που ήθελα και την άλλη την άφησα στην Γενική Τεχυδρομικη. (Μέσω UPS γινόταν η μεταφορά των εμπορευμάτων αλλα δεν έχω τέτοιο καταστημα στην περιοχή μου). Εκτοτε , κάθε 2-3 μέρες η UPS μου στέλνει μήνυμα ότι άλλαξε η κατάσταση της παραγγελίας κτλ. Αδυνατώ να παραλάβω το πακέτο λόγω αξίας πιο πολύ κ ότι μέχρι να πάρω τα λεφτά μου πίσω θα μου έχουν κρατήσει ένα μεγάλο κεφάλαιο το οποίο δεν θέλω να δώσω στην τελική για κάτι που δεν επιθυμώ πλέον. Η ερώτηση είναι, ενδέχεται να έχω κάποια κύρωση για την μη παραλαβή της παραγγελίας; Εντυπωση μου προκαλεί που έχει μείνει στο κατάστημα τόσες μέρες … Καθε άποψη καλοδεχούμενη 3
andreaspA Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Με αντικαταβολη ψωνισες και τις δυο παραγγελιες ?
StamTheMan Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, MontzOlee είπε Εκανα μια παραγγελία στο YOOX & στα καπάκια ακόμα μια με το ίδιο αντικείμενο συν καποια έξτρα προϊόντα ακομα γιατί μου έδωσε ετεροχρονισμένα κωδικό για έκπτωση όποτε τον εφάρμοσα στην δεύτερη παραγγελία. Ο λεγομενος πονηρος. Σου εδωσαν κωδικο εκπτωσης,ακριβως επειδη παρηγγειλες και εσυ αποφασισες να ξαναπαραγγειλεις για να παρεις την εκπτωση. Αν σου ελεγαν οτι μαζι με την ακυρωση της παραγγελιας,ακυρωνεται και η εκπτωση,πως θα σου φαινοταν; 3 ώρες πριν, MontzOlee είπε Η ερώτηση είναι, ενδέχεται να έχω κάποια κύρωση για την μη παραλαβή της παραγγελίας; Θεωρητικα οχι,αλλα απο μενα θα εμπαινες σε μαυρη λιστα. 3 ώρες πριν, MontzOlee είπε Εντυπωση μου προκαλεί που έχει μείνει στο κατάστημα τόσες μέρες … Μενει περιπου 10 μερες στο καταστημα. Οφειλες να κανεις αρνηση παραλαβης,οχι να ασχολουνται με το δεμα σου τοσες μερες,ουτε να δεσμευεις το προιον απο το καταστημα. Λιγος σεβασμος δε βλαπτει. 9 1
poulinos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 10 hours ago, MontzOlee said: Καλησπέρα στο thread , παρακαλώ οποίος γνωρίζει απαντάει .. Εκανα μια παραγγελία στο YOOX & στα καπάκια ακόμα μια με το ίδιο αντικείμενο συν καποια έξτρα προϊόντα ακομα γιατί μου έδωσε ετεροχρονισμένα κωδικό για έκπτωση όποτε τον εφάρμοσα στην δεύτερη παραγγελία. Εστειλα mail μετά από ουτε 10 λεπτά που είχα κάνει την πρώτη παραγγελία για ακύρωση αλλα μάλλον μου έστειλαν αυτοματοποιημένο μήνυμα ότι δεν γίνεται ακύρωση της παραγγελίας & να παραλάβω με δωρεάν επιστροφή . Οι παραγγελίες ήρθαν προ 10 ημερών , πήρα αυτή που ήθελα και την άλλη την άφησα στην Γενική Τεχυδρομικη. (Μέσω UPS γινόταν η μεταφορά των εμπορευμάτων αλλα δεν έχω τέτοιο καταστημα στην περιοχή μου). Εκτοτε , κάθε 2-3 μέρες η UPS μου στέλνει μήνυμα ότι άλλαξε η κατάσταση της παραγγελίας κτλ. Αδυνατώ να παραλάβω το πακέτο λόγω αξίας πιο πολύ κ ότι μέχρι να πάρω τα λεφτά μου πίσω θα μου έχουν κρατήσει ένα μεγάλο κεφάλαιο το οποίο δεν θέλω να δώσω στην τελική για κάτι που δεν επιθυμώ πλέον. Η ερώτηση είναι, ενδέχεται να έχω κάποια κύρωση για την μη παραλαβή της παραγγελίας; Εντυπωση μου προκαλεί που έχει μείνει στο κατάστημα τόσες μέρες … Καθε άποψη καλοδεχούμενη και καπως ετσι καποια καταστηματα σταματησαν ευτυχως για αυτους να στελνουν αντικαταβολη σε καποια αλλα οταν δεν γινοταν παραλαβη καλουσαν για να πληρωσεις τα εξοδα αποστολης 9 1
MontzOlee Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Στις 16/10/2023 στις 9:37 ΜΜ, JakeKaufman είπε Με αντικαταβολή είναι η πληρωμή; Ναι ,Only cash έχει το μαγαζί στην αντικαταβολή. Στις 16/10/2023 στις 9:38 ΜΜ, andreaspA είπε Με αντικαταβολη ψωνισες και τις δυο παραγγελιες ? Ναι και τις δυο. Στις 17/10/2023 στις 1:28 ΠΜ, StamTheMan είπε Ο λεγομενος πονηρος. Σου εδωσαν κωδικο εκπτωσης,ακριβως επειδη παρηγγειλες και εσυ αποφασισες να ξαναπαραγγειλεις για να παρεις την εκπτωση. Αν σου ελεγαν οτι μαζι με την ακυρωση της παραγγελιας,ακυρωνεται και η εκπτωση,πως θα σου φαινοταν; Θεωρητικα οχι,αλλα απο μενα θα εμπαινες σε μαυρη λιστα. Μενει περιπου 10 μερες στο καταστημα. Οφειλες να κανεις αρνηση παραλαβης,οχι να ασχολουνται με το δεμα σου τοσες μερες,ουτε να δεσμευεις το προιον απο το καταστημα. Λιγος σεβασμος δε βλαπτει. Ο λεγόμενος ξερολας του Ίντερνετ. Κωδικο έκπτωσης μου έδωσαν όχι γιατί έκανα την παραγγελία αλλα γιατί έκανα εγγραφή στο newsletter. Επισης άρνηση παραλαβής έκανα από την πρώτη μέρα. Στις 17/10/2023 στις 8:01 ΠΜ, poulinos είπε και καπως ετσι καποια καταστηματα σταματησαν ευτυχως για αυτους να στελνουν αντικαταβολη σε καποια αλλα οταν δεν γινοταν παραλαβη καλουσαν για να πληρωσεις τα εξοδα αποστολης ΕΣΥ δηλαδή φίλε θα παραλαμβανες? προφανως και δεν έχω πρόβλημα να πληρώσω 12€ μεταφορικά αλλά δεν υπάρχει κάπου σαν επιλογή. ή παίρνω το πακέτο και για 20 μέρες μου δεσμεύεται το κεφάλαιο μέχρι να γίνει επιστροφή του προϊόντος και των χρημάτων ή δεν παραλαμβάνω αφου είχα ενημερωσει άμεσα κιόλας μετά την παραγγελία για να την ακυρώσω .. Κωδικο μου έδωσαν μετέπειτα λόγω newsletter . Δηλαδή δεν έχει τύχει σε κανέναν ξανά να κάνει παραγγελία 2 φορές κ να μην παραλάβει κάποια επειδή το μετάνιωσε.. Εδω κάνουν παραγγελία 50€ επίτηδες για να μην πληρώσουν 3€ μεταφορικά κ επιστρέφουν μετά τα πραγματα αλλα εγώ έπρεπε να πάρω 300€ δέμα το οποίο αρνήθηκα από την πρώτη στιγμή…
Nabuko Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όπως τα παρουσιάζετε. Το κατάστημα θα μπορούσε να είναι πιο ελαστικό και να δεχτεί την ακύρωση μιας και ο συμφορουμίτης παρήγγειλε ξανά το ίδιο αντικείμενο και έβαλε και νέα πράγματα μέσα, δηλαδή έδωσε περισσότερα χρήματα στο μαγαζί απ' ότι ήταν να δώσει αρχικά. Εφόσον ήταν και με αντικαταβολή δεν κέρδισε και τίποτα το κατάστημα που έστειλε την παραγγελία. Φυσικά αν ο συμφορουμίτης δεν παραλάμβανε καμία απ' τις 2 τότε θα τα άκουγε δικαίως 😁 Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2023 από Nabuko 1
phanispal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 25 λεπτά πριν, MontzOlee είπε Το ποσό εύκολα χαρακτηρίζει ο κόσμος στο Ίντερνετ χωρίς να ξέρει , με ξεπερνάει. Ο κόσμος έχει φλιπάρει τα τελευταία χρόνια, θέλει να τη λέει στον άλλον για να εκτονωθεί. Δεν ήταν έτσι το insomnia πριν 15-20 χρόνια. 5 λεπτά πριν, andreaspA είπε Υπαρχουν πολλοι που μπαινουν στο Internet για να μανουριασουν. Εξω στην real life ειναι κοτες λυρρατες, αλλα στην ανωνυμια τα δίνουν ολα. Μπα, και έξω μανουριάζουν εύκολα και με το παραμικρό, οι αν(τ)οχές έχουν πέσει πολύ. Αλλά ναι, στο internet δίνουμε πόνο. 6
sdikr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Το κατάστημα πάντως απο όσο βλέπω έχει δωρεάν μεταφορικά για πάνω απο 200, κάτω απο αυτό χρεώνει 12 + 4 για την αντικαταβολή Την δε έκπτωση 15% για εγγραφή την έχει πρώτη πρώτη με το που μπαίνεις στο site. Αν όμως είπανε αυτοί πως δεν ακυρώνουν παραγγελία τότε είναι φαουλ 1
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 43 λεπτά πριν, MontzOlee είπε Ναι ,Only cash έχει το μαγαζί στην αντικαταβολή. Ναι και τις δυο. Ο λεγόμενος ξερολας του Ίντερνετ. Κωδικο έκπτωσης μου έδωσαν όχι γιατί έκανα την παραγγελία αλλα γιατί έκανα εγγραφή στο newsletter. Επισης άρνηση παραλαβής έκανα από την πρώτη μέρα. Δεν θα είχα κάποιο θέμα να χρεωθώ τα έξοδα αποστολής αλλα 300€ να μου τα δεσμεύσουν για 10-20 μέρες απο την στιγμή που έστειλα mail σε χρόνο dt , πάει πολύ Το ποσό εύκολα χαρακτηρίζει ο κόσμος στο Ίντερνετ χωρίς να ξέρει , με ξεπερνάει. Κωδικο μου έδωσαν μετέπειτα λόγω newsletter . Δηλαδή δεν έχει τύχει σε κανέναν ξανά να κάνει παραγγελία 2 φορές κ να μην παραλάβει κάποια επειδή το μετάνιωσε.. Εδω κάνουν παραγγελία 50€ επίτηδες για να μην πληρώσουν 3€ μεταφορικά κ επιστρέφουν μετά τα πραγματα αλλα εγώ έπρεπε να πάρω 300€ δέμα το οποίο αρνήθηκα από την πρώτη στιγμή… Αφού είναι αντικαταβολή πως σου δεσμεύουν χρήματα; Πολύ δράμα χωρίς λόγο.Δεν παραλαμβάνεις και τέλος.Δεν σε νοιάζει τι θα κάνουν με το δέμα σου στο κούριερ. 1
elgol Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Το εχω κανει κι εγω στο συγκεκριμενο καταστημα ειχα πληρωσει με καρτα, σε 1 λεπτο εστειλα μηνυμα οτι παρηγγειλα λαθος νουμερο και μου ειπαν να κανω επιστροφη παραγγελιας οταν ερθει, απαραδεκτοι απο ολες τις αποψεις γιατι το εστειλαν μετα απο 5 ημερες 1
MontzOlee Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Στις 17/10/2023 στις 10:33 ΠΜ, sdikr είπε Το κατάστημα πάντως απο όσο βλέπω έχει δωρεάν μεταφορικά για πάνω απο 200, κάτω απο αυτό χρεώνει 12 + 4 για την αντικαταβολή Την δε έκπτωση 15% για εγγραφή την έχει πρώτη πρώτη με το που μπαίνεις στο site. Αν όμως είπανε αυτοί πως δεν ακυρώνουν παραγγελία τότε είναι φαουλ Η πρώτη παραγγελία ήταν 300€ Η δεύτερη 500€+ Ας πλήρωνα 12€ μεταφορικά για την πρώτη δεν με νοιάζει αφού στην δεύτερη πήρα 15% από τα 500+ της παραγγελίας και mail τους έστειλε στα καπάκια που δεν υπάρχει περίπτωση καν να είχε μπει σε κάποιο στάδιο προετοιμασίας.. Στις 17/10/2023 στις 11:20 ΠΜ, Bitbit είπε άστα να πάνε. Κι εμένα με εξοργίζει αυτό. Κάνεις μια ερώτηση και ο καθένας βγάζει το συμπέρασμα που θέλει και συνήθως είναι εις βάρος σου Παρόλο αυτά έγραψα ..αν ισχύει αυτό που σκέφτηκαν είσαι γυμνοσιάλιαγκας. Από τη στιγμή που δεν ισχύει δεν είσαι γυμνοσιάλιαγκας 🤣 Πάντως δεν έχουν και άδικο όλοι αυτοί. Ο καθένας σκέφτεται πως θα κάνει λαμογιά οπότε σε αναγκάζουν να σκέφτεσαι καχύποπτα εγω έκανα 2 παραγγελίες 300 + 500€ και προφανώς δεν θέλω παίρνοντας και την πρώτη να μου κρατήσουν τα 300 μέχρι να πάει το δέμα μου εξωτερικό και μετά να μου έρθει με τραπεζικό έμβασμα , κοινώς για 20+ μέρες θα έχω ´´χασει´´ ένα κεφάλαιο 300€ . Αν είναι τόσο κακό αυτό τι να πω , έχω λάθος Στις 17/10/2023 στις 12:15 ΜΜ, elgol είπε Το εχω κανει κι εγω στο συγκεκριμενο καταστημα ειχα πληρωσει με καρτα, σε 1 λεπτο εστειλα μηνυμα οτι παρηγγειλα λαθος νουμερο και μου ειπαν να κανω επιστροφη παραγγελιας οταν ερθει, απαραδεκτοι απο ολες τις αποψεις γιατι το εστειλαν μετα απο 5 ημερες Αδερφέ έστειλα σε ούτε 5 λεπτά mail από την παραγγελία και δεν την ακύρωσαν. επισης τα παπουτσια της πρώτης παραγγελίας και η δεύτερη ήρθαν μετά από 10+ μέρες όποτε θεωρώ άνετα μπορούσαν να την ακυρώσουν.. Στις 17/10/2023 στις 10:37 ΠΜ, Ukforthemoment είπε Αφού είναι αντικαταβολή πως σου δεσμεύουν χρήματα; Πολύ δράμα χωρίς λόγο.Δεν παραλαμβάνεις και τέλος.Δεν σε νοιάζει τι θα κάνουν με το δέμα σου στο κούριερ. Δεν μου δέσμευσαν χρήματα , αν έπαιρνα και το πρώτο δέμα και μέχρι να επιστραφούν και να μου γυρίσουν τα χρήματα πίσω όμως θα ήταν δεσμευμένα .. δεν θα παραλάβω και τέλος Στις 17/10/2023 στις 8:01 ΠΜ, poulinos είπε
SabotazNic Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Συνήθως το θέμα δεν είναι αυτοί που απαντούν, αλλά ο νηματοθετης. Αναφέρεις δεσμεύσεις χρημάτων ενώ ταυτόχρονα αναφέρεις και αντικαταβολές. Τι ισχύει τελικά? Τι σε ενδιαφέρει πόσες μέρες θα μείνει το προϊόν στο κουριερ? Δεν παραλαμβάνεις και τέλος. Εσύ έκανες το σωστό και έστειλες για ακύρωση. Αν αυτοί το έστειλαν, πρόβλημα τους.
andreaspA Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Αναφέρεις δεσμεύσεις χρημάτων ενώ ταυτόχρονα αναφέρεις και αντικαταβολές. Τι ισχύει τελικά? ισχυει η αρχικη του σκεψη που ηταν να παραλαβει και αυτη την παραγγελια και να την επιστρεψει πισω για να του επιστρεψουν τα χρηματα. Λαθος σκέψη βέβαια, αλλά αυτή την σκέψη έκανε ο άνθρωπος. 1
SabotazNic Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 31 λεπτά πριν, andreaspA είπε ισχυει η αρχικη του σκεψη που ηταν να παραλαβει και αυτη την παραγγελια και να την επιστρεψει πισω για να του επιστρεψουν τα χρηματα. Λαθος σκέψη βέβαια, αλλά αυτή την σκέψη έκανε ο άνθρωπος. Μα λέει ότι προ 10 ημερών ήρθαν και οι 2 και παρέλαβε αυτήν που ήθελε (με τα έξτρα προϊόντα δλδ). Αν εννοεί κάτι άλλο, δεν ξέρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις