a_f_a Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα, Η μητέρα μου αντιμετωπίζει συνεχώς προβλήματα με τη κεντρική κεραία της πολυκατοικιας που αν και ο διαχειριστής λέει οτι εφερε τεχνικούς κλπ, μετά από λίγο πάλι προβλήματα (και οι 3 τηλεοράσεις του σπίτιού). Ψάχνουμε κάποιο σχετικό τεχνικό στα Νότια Προάστεια αν μπορεί να προτείνετε. Ιδανικά, θα θέλαμε να εξεταστεί λύση να βάλει κάποια κεραία δική της αυτόνομη όχι στη ταράτσα γιατί ο ημιτρελός αιωνιος δαχειριστής δε δινει τα κλειδιά μιας και την έχει κάνει δικό του ημιυπαίθριο. Αν μπορεί να μπει κάποια κεραία σε κάποιο μπαλκόνι (χωρις συνδρομες νοβα κλπ). Εχει κοσμοτε κουτί αλλά και αυτό δε μοιαζει να δουλεψε σωστα, ενώ οταν δουλεψε στη τηλεόραση που στο συνδέσαμε, οι άλλες 2 τηλεοράσεις έχασαν το οποιοδηποτε σήμα... δεν έχω κουραγιο να το ψάξω άλλο. Το αποσυνδέσασμε, δεν είχε σήμα τίποτα, μετά ήρθε σε όλες ξαφνικά και τώρα μετά απο 1-2 μήνες πάλι τίποτα. Ευχαριστώ.
valadsk Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, a_f_a είπε Καλησπέρα, Η μητέρα μου αντιμετωπίζει συνεχώς προβλήματα με τη κεντρική κεραία της πολυκατοικιας που αν και ο διαχειριστής λέει οτι εφερε τεχνικούς κλπ, μετά από λίγο πάλι προβλήματα (και οι 3 τηλεοράσεις του σπίτιού). Ψάχνουμε κάποιο σχετικό τεχνικό στα Νότια Προάστεια αν μπορεί να προτείνετε. Ιδανικά, θα θέλαμε να εξεταστεί λύση να βάλει κάποια κεραία δική της αυτόνομη όχι στη ταράτσα γιατί ο ημιτρελός αιωνιος δαχειριστής δε δινει τα κλειδιά μιας και την έχει κάνει δικό του ημιυπαίθριο. Αν μπορεί να μπει κάποια κεραία σε κάποιο μπαλκόνι (χωρις συνδρομες νοβα κλπ). Εχει κοσμοτε κουτί αλλά και αυτό δε μοιαζει να δουλεψε σωστα, ενώ οταν δουλεψε στη τηλεόραση που στο συνδέσαμε, οι άλλες 2 τηλεοράσεις έχασαν το οποιοδηποτε σήμα... δεν έχω κουραγιο να το ψάξω άλλο. Το αποσυνδέσασμε, δεν είχε σήμα τίποτα, μετά ήρθε σε όλες ξαφνικά και τώρα μετά απο 1-2 μήνες πάλι τίποτα. Ευχαριστώ. γιατί δεν παίρνεις ένα cosmote tv με 8 ευρώ το μήνα να βρείτε την υγειά σας; πόσο μάλλον όταν έχεις και περίεργο διαχειριστή; 1
Ntinaras Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, a_f_a είπε Καλησπέρα, Η μητέρα μου αντιμετωπίζει συνεχώς προβλήματα με τη κεντρική κεραία της πολυκατοικιας που αν και ο διαχειριστής λέει οτι εφερε τεχνικούς κλπ, μετά από λίγο πάλι προβλήματα (και οι 3 τηλεοράσεις του σπίτιού). Ψάχνουμε κάποιο σχετικό τεχνικό στα Νότια Προάστεια αν μπορεί να προτείνετε. Ιδανικά, θα θέλαμε να εξεταστεί λύση να βάλει κάποια κεραία δική της αυτόνομη όχι στη ταράτσα γιατί ο ημιτρελός αιωνιος δαχειριστής δε δινει τα κλειδιά μιας και την έχει κάνει δικό του ημιυπαίθριο. Αν μπορεί να μπει κάποια κεραία σε κάποιο μπαλκόνι (χωρις συνδρομες νοβα κλπ). Εχει κοσμοτε κουτί αλλά και αυτό δε μοιαζει να δουλεψε σωστα, ενώ οταν δουλεψε στη τηλεόραση που στο συνδέσαμε, οι άλλες 2 τηλεοράσεις έχασαν το οποιοδηποτε σήμα... δεν έχω κουραγιο να το ψάξω άλλο. Το αποσυνδέσασμε, δεν είχε σήμα τίποτα, μετά ήρθε σε όλες ξαφνικά και τώρα μετά απο 1-2 μήνες πάλι τίποτα. Ευχαριστώ. Χωρις κλειδια για την ταρατσα πως θα γινει ελεγχος? μενει απο πανω αυτος? μαλλον εχει βγαλει τις καλωδιωσεις της κεραιας που πανε σειριακα προς τα κατω. ζητα αποδειξεις πληρωμης του τεχνικου κινησου νομικα η κλειδωσε κι εσυ τη ταρατσα να μην εχει ουτε αυτος 1
gpapadakis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δεν ξέρω για τα νότια προάστια, αλλά τώρα με το ψηφιακό σήμα συνήθως δεν είναι απαραίτητη κεραία στην ταράτσα. Θα βρεις στο Σκρουτζ κάτι κεραίες χωρίς τροφοδοσία με ομοαξονικό καλώδιο με 5€, πάρε μια και δοκίμασε τη. Αν δεν είναι ικανοποιητική πάρε μια ακριβότερη με τροφοδοσια. Όταν δούλευα κοντά στην αμερικανική πρεσβεία (φάτσα Υμηττός), είχα φτιάξει μια αλυσιδα με 10 συνδετήρες και βλέπαμε έτσι!! για μια tv που δεν είχε κεραία, μετα πήρα μια τέτοια του πενταευρου καμπάνα σήμα. 1
papoys1 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Εξαρτάται και που μένει. Και γω και εσωτερικές απλές τις δουλεύω αλλα έχω φάτσα τον Υμμητο και πιάνω μια χαρά. Ο φίλος λεει Νότια προάστια πιθανόν το σπίτι να βλέπει Υμητό ας δοκιμάσει αρχικά με μία απλή μπορεί να πιάνει και να μην έχει πρόβλημα 2
liopyr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Αν έχει smart tv μπορεί να βάλει ένα app όπως το greek tv and radio player και να βλέπει online δωρεάν, χωρίς συνδρομές σε cosmote tv κλπ. Αλλιώς μπορεί να το κάνει με ένα tv box. 1
andreaspA Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, liopyr είπε Αν έχει smart tv μπορεί να βάλει ένα app όπως το greek tv and radio player και να βλέπει online δωρεάν, χωρίς συνδρομές σε cosmote tv κλπ. Αλλιώς μπορεί να το κάνει με ένα tv box. η μανα του ? ωραιες ολες αυτες οι λυσεις, αλλα δεν ειναι αξιοποιησιμες απο μεγαλους ανθρωπους. Ουτε καν απο μικρους να πω την αληθεια. Τεραστια διαφορα το ανοιγω την τηλεοραση και με το πανω κατω κανω ζαπινγκ, απο το παω στο greek tv , και οταν δουλευει, και ψαχνω να βρω τα καναλια περα δωθε.
phanispal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Οφείλω να συμφωνήσω με τον κύριο από πάνω. Εδώ με την εφαρμογή της Cosmote και υπάρχουν προβλήματα (κολλήματα, χρονοκαθυστέρηση), τι να δει από free site; 1
csontheline Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 16 hours ago, a_f_a said: γιατί ο ημιτρελός αιωνιος δαχειριστής δε δινει τα κλειδιά μιας και την έχει κάνει δικό του ημιυπαίθριο. Γιατί έχω την εντύπωση ότι αυτό είναι ελαφρώς παράνομο; 1
-WISE- Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 10 λεπτά πριν, phanispal είπε Ήρθε η ώρα λες να τα ξηλώσει όλα; Μπα. Είναι το κλασικό "που να μπλέκω με τον τρελό τώρα; Και αν κάνει αντίποινα;" κλπ... 1
a_f_a Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Η πολυκατοικία ειναι το κλουβί με τις τρελές. Κλασσική περίπτωση βλάβης. Το κουτι της κοσμοτέ το έχει. Δουλεψε οταν συνδέσαμε και το απόγευμα όλες οι τηλεοράσεις ξαφνικά σταμάτησαν να έχουν σήμα. Ακόμα και αυτή με το κουτί. Δε ξέρω αν ήταν τυχαίο.
csontheline Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Μήπως παίζει κάτι με την εξασθενημένο/ισχυρό σήμα; Αρκετά παλιά (σε αναλογικό βέβαια, δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό στο ψηφιακό), χρειαζόταν 2 μειωτές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα