Peris4 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα σας. Θέλω να βάλω ίντερνετ στο σπίτι μου και να είναι γρήγορο, κυρίως το θέλω για μεγάλα downloads. Πήρα τηλέφωνο για VDSL και μου λένε το σπίτι μου δεν το υποστηρίζει. Έχω αλλες επιλογες σε αυτη τη περίπτωση; Κατι π.χ. με mobile router; Ή κάτι άλλο; Οποιός εχει γνώσεις ας δώσει τα φώτα του
nyne Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Κάποιο πακέτο με 5g απεριόριστα αν έχεις καλό σήμα στο σπίτι/περιοχή σου η μέσω δορυφόρου απο το starlink.
Aprile Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Ή αν δε καλύπτει πάροχος που δίνει με κεραία.
Peris4 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 38 λεπτά πριν, Aprile είπε Ή αν δε καλύπτει πάροχος που δίνει με κεραία. Τι εννοείς; Δεν σε έπιασα 45 λεπτά πριν, nyne είπε Κάποιο πακέτο με 5g απεριόριστα αν έχεις καλό σήμα στο σπίτι/περιοχή σου η μέσω δορυφόρου απο το starlink. Τι ταχύτητες πιάνει το Starlink για Ελλάδα; Γνωρίζουμε;
nyne Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 STARLINK Στην χώρα μας οι ταχύτητες λήψης κυμαίνονται από 151 έως 230 Mbps και είναι από τις υψηλότερες στην Ευρώπη. Δυστυχώς, ο χρόνος αναμονής (latency) στην Ελλάδα είναι από τους πιο υψηλούς που καταγράφονται, μιας και οι μόνες χώρες που βρίσκονται σε χειρότερη μοίρα από εμάς είναι η Κύπρος, η Βόρεια Μακεδονία και η Βουλγαρία.
Aprile Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Peris4 είπε Τι εννοείς; Δεν σε έπιασα ΣΑΝ αυτόν γιατί υπάρχουν και άλλοι και δεν προτείνο μόνο αυτόν. Συνήθως η κάθε περιοχή έχει το δικό της γιατί δεν ανέφερες περιοχή. https://www.skylink.gr/
johnmegarythmos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 9 ώρες πριν, Peris4 είπε Καλησπέρα σας. Θέλω να βάλω ίντερνετ στο σπίτι μου και να είναι γρήγορο, κυρίως το θέλω για μεγάλα downloads. Πήρα τηλέφωνο για VDSL και μου λένε το σπίτι μου δεν το υποστηρίζει. Έχω αλλες επιλογες σε αυτη τη περίπτωση; Κατι π.χ. με mobile router; Ή κάτι άλλο; Οποιός εχει γνώσεις ας δώσει τα φώτα του καλησπερα , εγω εχω το cosmote home booster που συνδυαζει κινητη 4g+ και σταθερη γραμμη adsl 10mbs πιανει 50mbs και το upload 5mbs. Γενικα ειμαι ευχαριστημενος. Παντως αμα εχεις συμβολαιο κινητης με απεριοριστα data βγαλε μια 2η σημ και παρε ενα router 4g+ πχ mr600 της tiplink να κανεις την δουλεια σου . Γενικα παντως επειδη η συνδεση στο booster ειναι κινητης δηλαδη τα περισσοτερα τα δινει η κινητη δεν ειναι σταθερη η ταχυτητα μεταβαλεται.
infin1tyGR Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 6 hours ago, Aprile said: ΣΑΝ αυτόν γιατί υπάρχουν και άλλοι και δεν προτείνο μόνο αυτόν. Συνήθως η κάθε περιοχή έχει το δικό της γιατί δεν ανέφερες περιοχή. https://www.skylink.gr/ Το ότι στο δίκτυο κάλυψης Fiber έχουν copy-paste τους χάρτες της Inalan και το πλασάρουν ως δικό τους είναι τουλάχιστον ύποπτο.
csontheline Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 22 hours ago, Peris4 said: Τι ταχύτητες πιάνει το Starlink για Ελλάδα; Γνωρίζουμε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα