Frogka Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους … λοιπόν Ξεκίνησα νέα δουλειά σε μεγάλη εταιρία . Όλα ωραία όλα καλά .. το θέμα είναι ότι μου έδωσαν χαρτί μισθοδοσίας για την τράπεζα Πειραιώς .. πήγα σήμερα για να ανοίξω λογαριασμό αλλά δεν μπορούσα Γιατί έχω ένα παλιό χρέος που χρωστάω (που αυτή την στιγμή αδυνατώ να πληρώσω) έχω όμως άλλον λογαριασμό τράπεζας σε άλλη τράπεζα … πιστεύετε θα είναι πρόβλημα αυτό από την εργασία μου ; ευχαριστώ πολύ !!
zenwalk23 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και καλή αρχή. Οι μεγάλες εταιρείες συνήθως θέλουν συγκεκριμένη τράπεζα για μισθοδοσία. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2023 από zenwalk23
BlueBlade Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Συνήθως οι μεγάλες εταιρίες έχουν δικές τους τράπεζες που συνεργάζονται. Παρόλα αυτά, πρέπει να το αναφέρεις και θεωρώ ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Απλά πιθανών θα παίρνεις με καθυστέρηση τα λεφτά σε αντίθεση με τους άλλους, όσο παίρνει δηλαδή και μια μεταφορά από τράπεζα σε τράπεζα.
JDimi Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Επίσης πολλές πληρώνουν μισθοδοσία σε περισσότερες από μία τράπεζας, Ρώτα τους να μάθεις.
Frogka Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας !!! Μίλησα μα τον διευθυντή κ περιμένουμε απαντήσει από τα κεντρικά … ναι το γνωρίζω ότι θα έχω μια καθυστέρηση στην τράπεζα … του είπα τα έξοδα μεταφοράς να επιβαρύνουν εμένα !! Θα σας πω όταν θα έχω νέα !!!
BlueBlade Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, Frogka είπε του είπα τα έξοδα μεταφοράς να επιβαρύνουν εμένα Κακώς. Γενικά μην γίνεστε θύματα, αλλά αυτό είναι εκτός θέματος άρα το αφήνω εδώ. 1
archer100 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 On 16/10/2023 at 12:36, Frogka said: Καλησπέρα σε όλους … λοιπόν Ξεκίνησα νέα δουλειά σε μεγάλη εταιρία . Όλα ωραία όλα καλά .. το θέμα είναι ότι μου έδωσαν χαρτί μισθοδοσίας για την τράπεζα Πειραιώς .. πήγα σήμερα για να ανοίξω λογαριασμό αλλά δεν μπορούσα Γιατί έχω ένα παλιό χρέος που χρωστάω (που αυτή την στιγμή αδυνατώ να πληρώσω) έχω όμως άλλον λογαριασμό τράπεζας σε άλλη τράπεζα … πιστεύετε θα είναι πρόβλημα αυτό από την εργασία μου ; ευχαριστώ πολύ !! Τι σχεση εχει το ανοιγμα νεου λογαριασμου με παλιο χρεος; Δοκιμασε σε αλλο Καταστημα
Frogka Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Στις 17/10/2023 στις 2:22 ΜΜ, archer100 είπε Τι σχεση εχει το ανοιγμα νεου λογαριασμου με παλιο χρεος; Δοκιμασε σε αλλο Καταστημα Κ όμως δεν με άφησαν .. Όλα καλά παιδιά !! Τους έδωσα τον λογαριασμό που είχα από άλλη τράπεζα! Ευχαριαστω πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα