panos4tw Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Εχω αγορασει διαμερισμα τον Νοεμβριο του 2018 στο οποιο και κατοικω, με 15τμ υπογειο παρκιν και αποθηκη ως ανεξαρτητες ιδιοκτησιες ( δηλαδη μπορουν να πωληθουν και ξεχωριστα) τα οποια εχουν κοινοχρηστο ρευμα. Τις προαλλες μου εστειλε ο δημο "αποσμασμα βεβαιωτικο καταλογου" οπου μου ζηταει να πληρωσω 1)Δημοτικα τελη 2)Δημοτικος φορος 3) ΤΑΠ ηλεκτροδοτουμενα ΔΕΗ για το παρκιν για το 2019 μεχρι σημερα. Συνολικα βγαινουν λιγο πανω απο 30 ευρω καθε χρονο, ακα 145 ευρω συνολο. Πηρα τηλεφωνο το δημο και μου ειπε οτι αφου αυτα τα τεραγωνικα δεν φαινονται στο λογαριασμο της ΔΕΗ, τοτε ειναι λογικο να μου στειλου αυτο το ραβασακι. Ισχυει κατι τετοιο? Εχετε ακουσει κατι αντιστοιχο?
Joshua21 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 25 minutes ago, panos4tw said: Εχω αγορασει διαμερισμα τον Νοεμβριο του 2018 στο οποιο και κατοικω, με 15τμ υπογειο παρκιν και αποθηκη ως ανεξαρτητες ιδιοκτησιες ( δηλαδη μπορουν να πωληθουν και ξεχωριστα) τα οποια εχουν κοινοχρηστο ρευμα. Τις προαλλες μου εστειλε ο δημο "αποσμασμα βεβαιωτικο καταλογου" οπου μου ζηταει να πληρωσω 1)Δημοτικα τελη 2)Δημοτικος φορος 3) ΤΑΠ ηλεκτροδοτουμενα ΔΕΗ για το παρκιν για το 2019 μεχρι σημερα. Συνολικα βγαινουν λιγο πανω απο 30 ευρω καθε χρονο, ακα 145 ευρω συνολο. Πηρα τηλεφωνο το δημο και μου ειπε οτι αφου αυτα τα τεραγωνικα δεν φαινονται στο λογαριασμο της ΔΕΗ, τοτε ειναι λογικο να μου στειλου αυτο το ραβασακι. Ισχυει κατι τετοιο? Εχετε ακουσει κατι αντιστοιχο? Αν και τα γράφεις λίγο μπερδεμένα, φυσικά και ισχύει. Για την ακρίβεια με ΤΑΠ επιβαρύνονται όλοι οι χώροι ανεξάρτητα αν ηλεκτροδοτούνται ή όχι, ενώ με ΔΤ+ΔΦ επιβαρύνονται μόνο όσοι ηλεκτροδοτούνται. 1
Luciddream Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Έψαχνα για επισκευές γκαραζ και έπεσα πάνω στο τοπικ. Απορία πως το καταλάβανε και σου στείλανε? Και εμένα έχει κοινόχρηστο και νομίζω δεν έχει πληρωθεί κάτι εδώ και 22 χρόνια. Αλλά δεν χρησιμοποιούσε και κανείς το ρεύμα στους χώρους.
kostasbm Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 στα ηλεκτροδοτουμενα ερχεται στο λογ ΔΕΗ...στα μη ερχεται ξεχωριστα τα τετραγωνικα του δημου τα αντιπαραβαλουν με της ΔΕΗ για να δουν τα μη ηλέκτροδοτουμενα να με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος αλλα αυτη τη διαπιστωση εχω κανει με μια αποθηκη που εχω μη ηλεκτροδοτουμενη...ερχεται ξεχωριστα το ΤΑΠ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα