GBorb Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Τι φαση ειναι αυτο Τι φαση ειναι αυτο ρε παιδια? Και τωρα σταματησε να εχει προσβαση ο edge
Titos301 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 17 λεπτά πριν, GBorb είπε . θελουν λεφτακια 😂🤑 διαβασε εδω
Titos301 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 10 λεπτά πριν, GBorb είπε Λυση χωρις μπικικινια δεν εχει? δεν νομιζω εχει και gif με τα βηματα δεν νομιζω να ναι τοσο δυσκολο
ekrepali Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 To uBlock μπλοκάρει ακόμα τις διαφημίσεις. Όσοι το είχατε ήδη εγκατεστημένο και τώρα δε λειτουργεί σωστά, πηγαίνετε στις ρυθμίσεις του και στη καρτέλα Filter Lists, πατήστε Purge all caches 1
michael92 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 ^ Purge all Caches + Update τουλάχιστον μια φορά την ημέρα. Ψιλοάσχετο, αλλά εδώ και μερικές μέρες εγκατέστησα το BlockTube extension και επανέφερα την εμπειρία του YouTube στα προ 2020 επίπεδα. Μπορείς να μπλοκάρεις όλα τα άκυρα κανάλια, τα shorts καθώς και μεμονωμένα video. Νομίζω ενδιαφέρει πολλούς που δεν το ξέρουν. 2
ekrepali Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 2 hours ago, michael92 said: ^ Purge all Caches + Update τουλάχιστον μια φορά την ημέρα. Στον Firefox στα extensions, πατάς το γρανάζι και επιλέγεις όλα τα addons να κάνουν update automatically. Purge κάθε μέρα είσαι σίγουρος ότι χρειάζεται; Εγώ μια φορά έκανα και δε μου ξαναέβγαλε διαφημίσεις. 1
michael92 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 33 λεπτά πριν, ekrepali είπε Στον Firefox στα extensions, πατάς το γρανάζι και επιλέγεις όλα τα addons να κάνουν update automatically. Purge κάθε μέρα είσαι σίγουρος ότι χρειάζεται; Εγώ μια φορά έκανα και δε μου ξαναέβγαλε διαφημίσεις. Opera χρησιμοποιώ σαν main browser. Στον firefox δε μου έχει εμφανίσει ακόμα το pop up χωρίς να πειράξω τίποτα μέχρι στιγμής. Διαφορετικό google account όμως, οπότε ίσως είναι θέμα A/B testing. 1
ekrepali Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 22 minutes ago, michael92 said: Στον firefox δε μου έχει εμφανίσει ακόμα το pop up χωρίς να πειράξω τίποτα μέχρι στιγμής. Eγώ πριν 3 μέρες ήθελα να σβήσω τη cache του firefox, και κατά λάθος έσβησα και cookies/site data/saved logins. Mετά μου έβγαλε το popup. 1
Titos301 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 ρε παιδια γιατι αυτο με τα cookis που πρεπει να επιλεξεις συμφωνω ή διαφωνω εμφανιζεται ανα 2-3 βδομαδες; αφου σμυφωνησα τι με ξαναρωταει;
anergos13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Λυση για firefox https://iguru.gr/youtube-ston-firefox-choris-diafimiseis/
Mhdenistis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δεν ξέρουμε και από ποιον διευθύνεται το youtube για να τον κράξουμε, μάλλον από την Google.
Nabuko Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 13 ώρες πριν, Mhdenistis είπε Δεν ξέρουμε και από ποιον διευθύνεται το youtube για να τον κράξουμε, μάλλον από την Google. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα