this.is.elia Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Από το φόρουμ της OpeΙ Quote Αγόρασα το Opel Astra J 1.6Turbo 180HP. Εκστασιασμένος για την αγορά μου, έσπευσα με ατέρμονη χαρά και αυτάρεσκη ικανοποίηση να οδηγήσω το αμάξι των ονείρων μου. Όντας καθισμένος στο αναπαυτικό μπάκετ του οδηγού, ένιωσα την σαγηνευτική αίσθηση του φθηνού ιμιτασιόν υφάσματος της OpeI να με κυριεύει. Άγγιξα το τιμόνι, ερχόμενος σε οργασμό. Ένα στρογγυλό, μηχανικό, καλοσμιλεμένο εργαλείο που με έφερνε σε απόλυτη επαφή με τα άγρια, ατίθασα μηχανικά μέρη του νέου μου αποκτήματος. Η απαλή υφή του φθηνού πλαστικού δέρματος που τυλιγόταν με χάρη πάνω στο στρογγυλό φυσοκάλαμο που υπέβοσκε του τιμονιού, διεπάρασε το κορμί μου σαν ένας οξύς πόνος από άπερκατ του Μαικ Τάισον. Δάκρυσα. Βάζοντας προσεκτικά το κλειδί της μίζας στον καλοσχεδιασμένο, κομψό διακόπτη, είδα στιγμιαία την αντανάκλαση του προσώπου μου στον καθρέφτη: ένα πλατύ χαμόλεγο διαγράφοταν διακριτικά στα χείλη μου καθώς ακούμπησα τον μοχλό των ταχυτήτων. Σαν να χάιδευα ένα αγρίμι, έτοιμο να κυνηγήσει τη λεία του στον απέραντο ωκεανό της ασφάλτου που ανοιγόταν μπροστά στα έκπληκτα μάτια μου. Το ξεκίνημα του Opel Astra J 1.6Turbo 180HP ακούστηκε σαν βρυχηθμός γκαστρωμένης αγελάδας πριν το απογευματινό τάισμα. Ακόμα ένα έντονο ηλεκτρικό φορτίο διαπέρασε όλα μου τα όργανα, αφήνοντάς με σχεδόν μουδιασμένο μπροστά στο δέος των περίπου 180 ατίθασων αλόγων (κάπου 140 στους μπροστινούς τρόχους αλλά το προσπερνώ). Το δεξί μου πόδι άγγιξε λαίμαργα το γκάζι. Ένιωσα τα G της βαρύτητας να με σπρώχνουν ακόμα πιο μέσα στην αγκαλιά του ντεμέκ μπάκετ καθίσματος. Αισθήματα αμηχανίας, θαυμασμού και έξαρσης αναμίχθηκαν με το αίμα μου, το οποίο ένιωθα να κυλά ωσάν λάβα στις φλέβες μου. Τα 0-100 ήρθαν σχεδόν στιγμιαία, σε 14,7 δευτερόλεπτα. Τα 150 δεν άργησαν. Σε 2 λεπτά τα είχα ξεπεράσει. Κούμπωσα την 6η, με ηδυπάθεια και λαγνεία για τον απαγορευμένο καρπό της ταχύτητας. Μη μπορώντας να συνείδητοποιήσω εάν βρίσκομαι σε όνειρο ή σε άγριο, βίαιο εφιάλτη, έψαξα για το κάτι παραπάνω. Έψαξα το σπορτ μπάτον του Opel Astra J 1.6Turbo 180HP. Κοιτώντας την κομψή κονσόλα, φτιαγμένη από το ακριβότερο κινέζικο πλαστικό και ραφιναρισμένη με χειροποίητη επένδυση σελοφάν από το Μπαγκλαντές, έφτασα στην δυσκολότερη ενσυναίσθηση της ζωής μου. Το sport button του Opel Astra J 1.6Turbo 180HP απουσίαζε. Τα μάτια μου κινήθηκαν προς όλες τις κατευθύνσεις, γρηγορότερα και από κεραυνό στη Φαρκαδώνα κατά την έξαρση του Ντάνιελ. Έψαξαν παντού, κοίταξαν όσο πιο μακρυά μπορούσαν. Το σπορτ μπάτον του Opel Astra J 1.6Turbo 180HP απουσίαζε. Απλά δεν υπήρχε. Ένιωσα μούδιασμα. Τα χέρια μου νεκρώθηκαν και το βλέμμα μου καρφώθηκε στον ουρανό καθώς με δυσκολία πάτησα το φρένο, ενεργοποιώντας τους μέτριους μπροστά δίσκους και τα ταμπούρα πίσω. Ακινητοποίησα το αυτοκίνητο. Ακριβώς όπως ο Θεός στον Ουρανό που κοιτούσα είχε ακινητοποιήσει την καρδιά μου. Δεν είχα σπορτ μπάτον στο Opel Astra J 1.6Turbo 180HP μου. Πήρα τηλέφωνο τη γυναίκα μου. Της είπα ότι χωρίζουμε. Ότι η αγάπη μου προς αυτή, όπως και κάθε άλλο αίσθημα που είχα μέχρι εκείνη τη φρικτή στιγμή, απλά δεν υπήρχε πλέον. Έστειλα viber στη μητέρα μου γράφοντας ότι έκανε ένα φρικτό έγκλημα όταν με έφερε στον κόσμο. Έναν σκληρό κόσμο, στον οποίο το Opel Astra J 1.6Turbo 180HP δεν έχει σπορτ μπάτον. Μίλησα με τα παιδιά μου. Τους είπα ότι πλέον θα έχουν ένα νέο πατέρα. Αυτόν με τον οποίο θα κάνει στο μέλλον σχέση η γυναίκα μου. Ο άνθρωπος που ήξεραν ως πατέρα ήταν πλέον ένα κενό δοχείο. Δίχως ζωή, δίχως φιλοδοξία, άνευ σκοπού και ελπίδας. Αυτές είναι οι μόνες λέξεις που κατάφερα να γράψω, όντας καθισμένος πάνω από το γεμάτο δάκρυα και ρινικές εκκρίσεις πληκτρολόγιό μου. Καθώς βγάζω το τελευταίο Xanax από το κουτί του, έρχομαι αντιμέτωπος με την σκληρή αλήθεια που με κοιτάει στα μάτια τα τελευταία χρόνια. Έπρεπε να είχα κοιτάξει τον κατάλογο με τα εξτρά πριν παραγγείλω, πληρώσω και παραλάβω αυτοκίνητο. Γενικά φαίνεται ότι πολύ κόσμος έχει παρόμοιο πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisKo Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Μάστορας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 4 hours ago, NeCrOmAnCeR19 said: το εχει φιλος μου σε μαυρο χρώμα με το κουμπι sport ! Λογικο, αφου το ειχαν τα μαυρα και τα μπλε ελεκτρικ που ανεφερε και η @margaritagr. Στα κιτρινα δεν το εβαζαν ή αν το εβαζαν το εκλεβαν μετα οι μαντραδες για να το πουλησουν στο eBay… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 5 ώρες πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε ΣΚΑΣΤΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ !!! θα μας βγει το φαγητο απο την μύτη ! το εχει φιλος μου σε μαυρο χρώμα με το κουμπι sport ! τι θες να πεις ΓΙΑΓΚΟ? ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ OPELASTRAGTCTURBOINTECOOLERΜΕΤΟΚΟΥΜΒΙΟΝSPORT? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) οφτόπικ μπορείς να βάλεις λινκ απ' το youtube βίντεο που φαίνεται στις καρτέλες δίπλα απ' το zoo? Έψαξα και δεν το βρήκα. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2023 από Nabuko Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cubicolor Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 7 ώρες πριν, this.is.elia είπε Από το φόρουμ της OpeΙ Γενικά φαίνεται ότι πολύ κόσμος έχει παρόμοιο πρόβλημα. δηλαδη τι σημαινει οτι χωρις το σπορτ koumpi οτι το gtc δεν λεει>? σαν αμαξι? 7 ώρες πριν, this.is.elia είπε Από το φόρουμ της OpeΙ Γενικά φαίνεται ότι πολύ κόσμος έχει παρόμοιο πρόβλημα. δηλαδη τι σημαινει οτι χωρις το σπορτ koumpi οτι το gtc δεν λεει>? σαν αμαξι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 6 λεπτά πριν, Cubicolor είπε δηλαδη τι σημαινει οτι χωρις το σπορτ koumpi οτι το gtc δεν λεει>? σαν αμαξι? δηλαδη τι σημαινει οτι χωρις το σπορτ koumpi οτι το gtc δεν λεει>? σαν αμαξι? Ρε μαν ξεκόλλα!!!Κατάντησες γραφικός και τέρμα κουραστικός.Αντί να κόβεις βόλτες με το αμάξι σου μας έχεις πρήξει με το κουμπί σπορτ!!!Το μοντέλο του 2011 που πήρες δεν έχει κουμπί σπορτ.Τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 8 λεπτά πριν, Cubicolor είπε δηλαδη τι σημαινει οτι χωρις το σπορτ koumpi οτι το gtc δεν λεει>? σαν αμαξι? δηλαδη τι σημαινει οτι χωρις το σπορτ koumpi οτι το gtc δεν λεει>? σαν αμαξι? Ανεβα σε ενα βουνο και σπρωξτο με νεκρα στην κατηφόρα. Ισως στα κομμάτια που θα προκύψουν να βρεθεί κρυμμένο αυτο το πολυπόθητο sportbutton . Θα το πάρεις και θα το βάλεις στο επόμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις