papp0us Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Χωρίς Sport Button, σου πουλήσανε το μισό αμάξι. Καλύτερα να έλειπε ο ένας τροχός. https://www.ebay.ie/sch/i.html?_nkw=vauxhall+astra+sport+button Πάρτο και βάλτο μόνος σου, δεν είναι ακριβό. Κανα 50αρι θα σου βγει, και η εγκατάσταση είναι εύκολη. Οθόνη Τέσλα μπορείς να βάλεις ναι. Λέγεται Redmi Pad, και το βάζεις με οποια βάση θες στο αυτοκίνητο, απλά οταν το κάνεις μη βγάλεις φωτογραφίες, θα έρθει να σε απαγάγει ο Elon να του πεις πως το έκανες. 1
shadyGRmr5 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Cubicolor είπε μπορω να βαλω και οθονη tesla στο opel gtc?/ και ποσο κοστιζει? Aπο aliexpress πηρα εγω 200κατι με 4gb ram, carplay και android auto. Μια εβδομαδα εκανε να ερθει, αψογη. Καλυτερη ποιοτητα ηχου απτη μαμα πηγη με πολυ τιμιο equalizer και γενικα ρυθμισεις ηχου. Maps με ασυρματο android auto δουλευει πενα ενω με τις σωστες ρυθμισεις λειτουργουν και τα χειριστηρια στο τιμονι. Καλοριζικη η αμαξαρα σου, ειναι ζημιαρικα τα 1.6 αλλα ερωτας, ειδικα το gtc. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2023 από shadyGRmr5
SaFiS Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 1 hour ago, papp0us said: Τι έπαθε λέει το Opel Corsa σου; Δεν ειναι Corsa. Ειναι OpelAstraGTC Turbo με κλεμμενο κουμπι Sport… 1
NeraBlack Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 minutes ago, SaFiS said: Δεν ειναι Corsa. Ειναι OpelAstraGTC Turbo με κλεμμενο κουμπι Sport… δεν είναι OpelAstraGTC Turbo είναι Opel Astra GTC Turbo ΧΩΡΙΣ SPORT BUTTON Aλλα είναι Opel Astra GTC Turbo τουλαχιστον ΣΕ ΚΙΤΡΙΝΟ Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2023 από NeraBlack
GeorgeHellas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Είναι Opel AstraGTC Turbo Kίτρινο ΧΩΡΙΣ SPORT BUTTON Να τα γράφεται σωστά. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2023 από GeorgeHellas
Sablj Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Just now, GeorgeHellas said: Είναι Opel AstraGTC Turbo Kίτρινο Να τα γράφεται σωστά. ΧΩΡΙΣ SPORT BUTTON 1
manos08 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Να πούμε και ένα σοβαρό. Βλέπω ο φίλος αγόρασε την χειροκίνητη έκδοση, χωρίς να ξέρω για το συγκεκριμένο μοντέλο, συνήθως οι χειροκίνητες εκδόσεις δεν έχουν sport buttons κτλ, γιατί δεν έχει και πολύ νόημα συνήθως.
GamingMaster424 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 1 minute ago, manos08 said: Να πούμε και ένα σοβαρό. Βλέπω ο φίλος αγόρασε την χειροκίνητη έκδοση, χωρίς να ξέρω για το συγκεκριμένο μοντέλο, συνήθως οι χειροκίνητες εκδόσεις δεν έχουν sport buttons κτλ, γιατί δεν έχει και πολύ νόημα συνήθως. Γιατί όχι; Πέρα από το να γίνονται πιο γρήγορα οι αλλαγές ταχυτήτων, συνήθως επηρεάζει και τις αναρτήσεις και την ευαισθησία στο γκάζι και το τιμόνι. Δεν ρωτάω ειρωνικά, πραγματική απορία είναι.
Sablj Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 3 minutes ago, manos08 said: Να πούμε και ένα σοβαρό. Βλέπω ο φίλος αγόρασε την χειροκίνητη έκδοση, χωρίς να ξέρω για το συγκεκριμένο μοντέλο, συνήθως οι χειροκίνητες εκδόσεις δεν έχουν sport buttons κτλ, γιατί δεν έχει και πολύ νόημα συνήθως. Στο συγκεκριμένο μοντέλο έβγαινε και στην χειροκίνητη έκδοση με το Sport Button αλλά ήταν προαιρετικός εξοπλισμός
jmirko15 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 5 minutes ago, manos08 said: Να πούμε και ένα σοβαρό. Βλέπω ο φίλος αγόρασε την χειροκίνητη έκδοση, χωρίς να ξέρω για το συγκεκριμένο μοντέλο, συνήθως οι χειροκίνητες εκδόσεις δεν έχουν sport buttons κτλ, γιατί δεν έχει και πολύ νόημα συνήθως. Το δικό μου πάντως έχει και ας είναι manual..
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 6 λεπτά πριν, jmirko15 είπε Το δικό μου πάντως έχει και ας είναι manual.. Την έκατσες.Βλέπω καταιγισμό πμ για το παραμικρό.
manos08 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 23 minutes ago, GamingMaster424 said: Γιατί όχι; Πέρα από το να γίνονται πιο γρήγορα οι αλλαγές ταχυτήτων, συνήθως επηρεάζει και τις αναρτήσεις και την ευαισθησία στο γκάζι και το τιμόνι. Δεν ρωτάω ειρωνικά, πραγματική απορία είναι. Ξέρω απλά ότι σε πιο φθηνά αμάξια θα πρέπει να βάλεις ηλεκτρικό τιμόνι και μαγνιτοροίκα αμορτισέρ για να μπορείς να αλλάζεις την συμπεριφορά τους, που συνήθως είναι έξτρα. Δεν ξέρω για συγκεκριμένα μοντέλα.
NTC Labs Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, margaritagr είπε Καλημέρα, τι ΧΡΩΜΑ είναι το αμαξι σου??? Έχω ακούσει ότι μπαίνει μόνο στο μπλε ελεκτρικ πνιγηκα ρε!
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 ΣΚΑΣΤΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ !!! θα μας βγει το φαγητο απο την μύτη ! το εχει φιλος μου σε μαυρο χρώμα με το κουμπι sport !
Προτεινόμενες αναρτήσεις