Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρίς Sport Button, σου πουλήσανε το μισό αμάξι. Καλύτερα να έλειπε ο ένας τροχός.

https://www.ebay.ie/sch/i.html?_nkw=vauxhall+astra+sport+button Πάρτο και βάλτο μόνος σου, δεν είναι ακριβό. Κανα 50αρι θα σου βγει, και η εγκατάσταση είναι εύκολη.

Οθόνη Τέσλα μπορείς να βάλεις ναι. Λέγεται Redmi Pad, και το βάζεις με οποια βάση θες στο αυτοκίνητο, απλά οταν το κάνεις μη βγάλεις φωτογραφίες, θα έρθει να σε απαγάγει ο Elon να του πεις πως το έκανες.

• Like 1
  • Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Cubicolor είπε

μπορω να βαλω και οθονη tesla στο  opel gtc?/

και ποσο κοστιζει?

Aπο aliexpress πηρα εγω 200κατι με 4gb ram, carplay και android auto. Μια εβδομαδα εκανε να ερθει, αψογη. Καλυτερη ποιοτητα ηχου απτη μαμα πηγη με πολυ τιμιο equalizer και γενικα ρυθμισεις ηχου. Maps με ασυρματο android auto δουλευει πενα ενω με τις σωστες ρυθμισεις λειτουργουν και τα χειριστηρια στο τιμονι. Καλοριζικη η αμαξαρα σου, ειναι ζημιαρικα τα 1.6 αλλα ερωτας, ειδικα το gtc.

Επεξ/σία από shadyGRmr5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 minutes ago, SaFiS said:

Δεν ειναι Corsa. Ειναι OpelAstraGTC Turbo 

με κλεμμενο κουμπι Sport…

δεν είναι

OpelAstraGTC Turbo

είναι

Opel Astra GTC Turbo

ΧΩΡΙΣ

SPORT BUTTON

Aλλα είναι

Opel Astra GTC Turbo

τουλαχιστον

ΣΕ ΚΙΤΡΙΝΟ

Επεξ/σία από NeraBlack
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι Opel AstraGTC Turbo Kίτρινο

ΧΩΡΙΣ SPORT BUTTON

Να τα γράφεται σωστά.

Επεξ/σία από GeorgeHellas
Δημοσ.

Να πούμε και ένα σοβαρό. Βλέπω ο φίλος αγόρασε την χειροκίνητη έκδοση, χωρίς να ξέρω για το συγκεκριμένο μοντέλο, συνήθως οι χειροκίνητες εκδόσεις δεν έχουν sport buttons κτλ, γιατί δεν έχει και πολύ νόημα συνήθως.

Δημοσ.
1 minute ago, manos08 said:

Να πούμε και ένα σοβαρό. Βλέπω ο φίλος αγόρασε την χειροκίνητη έκδοση, χωρίς να ξέρω για το συγκεκριμένο μοντέλο, συνήθως οι χειροκίνητες εκδόσεις δεν έχουν sport buttons κτλ, γιατί δεν έχει και πολύ νόημα συνήθως.

Γιατί όχι; Πέρα από το να γίνονται πιο γρήγορα οι αλλαγές ταχυτήτων, συνήθως επηρεάζει και τις αναρτήσεις και την ευαισθησία στο γκάζι και το τιμόνι. Δεν ρωτάω ειρωνικά, πραγματική απορία είναι.

Δημοσ.
3 minutes ago, manos08 said:

Στο συγκεκριμένο μοντέλο έβγαινε και στην χειροκίνητη έκδοση με το Sport Button αλλά ήταν προαιρετικός εξοπλισμός

Δημοσ.

82px8u.jpg

5 minutes ago, manos08 said:

Το δικό μου πάντως έχει και ας είναι manual..

Δημοσ.
23 minutes ago, GamingMaster424 said:

Γιατί όχι; Πέρα από το να γίνονται πιο γρήγορα οι αλλαγές ταχυτήτων, συνήθως επηρεάζει και τις αναρτήσεις και την ευαισθησία στο γκάζι και το τιμόνι. Δεν ρωτάω ειρωνικά, πραγματική απορία είναι.

Ξέρω απλά ότι σε πιο φθηνά αμάξια θα πρέπει να βάλεις ηλεκτρικό τιμόνι και μαγνιτοροίκα αμορτισέρ για να μπορείς να αλλάζεις την συμπεριφορά τους, που συνήθως είναι έξτρα. Δεν ξέρω για συγκεκριμένα μοντέλα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, margaritagr είπε

Καλημέρα, τι ΧΡΩΜΑ είναι το αμαξι σου???

Έχω ακούσει ότι μπαίνει μόνο στο μπλε ελεκτρικ

πνιγηκα ρε!

Δημοσ.

ΣΚΑΣΤΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ !!!

θα μας βγει το φαγητο απο την μύτη ! 

το εχει φιλος μου σε μαυρο χρώμα με το κουμπι sport ! 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...