Cubicolor Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Δηλαδή έχεις τιθασεύσει τα 180 άλογα και θες και άλλα. Και να αγοράσεις το κουμπί δεν θα κάνεις κάτι.Πρέπει να το πας να το περάσουν στον εγκέφαλο.Πριν το αγοράσεις δεν είδες ότι δεν το είχε; το θεμα ειναι εχει μεγαλη διαφορα αν θα ειχα το σπορτ button??
unforgiven Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 To κουμπί αυτό το έχει στην έκδοση Sport. Προφανώς δεν έχεις αυτή την έκδοση. Για να μπει χρειάζονται πάρα πολλές αλλαγές, με κυριότερη αυτή των αναρτήσεων.
Cubicolor Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, unforgiven είπε To κουμπί αυτό το έχει στην έκδοση Sport. Προφανώς δεν έχεις αυτή την έκδοση. Για να μπει χρειάζονται πάρα πολλές αλλαγές, με κυριότερη αυτή των αναρτήσεων. θα εβλεπα μεγαλες διαφορες αν το ειχα./>>?> σε σχεση με την εκδοση που εχω?
unforgiven Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Cubicolor είπε θα εβλεπα μεγαλες διαφορες αν το ειχα./>>?> σε σχεση με την εκδοση που εχω? Αυτό είναι υποκειμενικό και εξαρτάται από τον τρόπο και τις συνθήκες οδήγησης.
SaFiS Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τουλαχιστον +50 αλογα και +25 κιλα ροπης. Επιπλεον, κατεβαινει δυο ποντους και βγαζει και εξτρα αεροτομη… Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2023 από SaFiS 1
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, SaFiS είπε Τουλαχιστον +50 αλογα και +25 κιλα ροπης. Επιπλεον, κατεβαινει δυο ποντους και βγαζει και εξτρα αεροτομη… και βγάζει και το καπέλο αν το έχει αγοράσει στο χρώμα της φωτό που έβαλε.. Spoiler
Cubicolor Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 θελώ να πω με την εκδοση που εχω χωρις το sport button δεν ειμαι κομπλε/? 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε και βγάζει και το καπέλο αν το έχει αγοράσει στο χρώμα της φωτό που έβαλε.. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου το εχω παρει σε κιτρινο οπως ειναι στην φωτο.. απο την spotwheel το αγορασα 1
SaFiS Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Γυρνα το πισω. Πιθανοτατα εβγαλαν το Sport και το εβαλαν σε αλλο αυτοκινητο…
Cubicolor Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 ιδιο χρωμα ειναι οπως ειναι στην φωτο.
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Cubicolor είπε θελώ να πω με την εκδοση που εχω χωρις το sport button δεν ειμαι κομπλε/? το εχω παρει σε κιτρινο οπως ειναι στην φωτο.. απο την spotwheel το αγορασα μια χαρά ειναι,καλοτάξιδο να είναι το αμάξι σου και να το χαρείς όσο δεν πάει. 1
Cubicolor Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε μια χαρά ειναι,καλοτάξιδο να είναι το αμάξι σου και να το χαρείς όσο δεν πάει. Με την εκδοση που εχω χωρις το sport button δεν ειμαι κομπλε/?
unforgiven Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Cubicolor είπε θελώ να πω με την εκδοση που εχω χωρις το sport button δεν ειμαι κομπλε/? Από τη στιγμή που το αγόρασες χωρίς αυτό και δεν ήξερες καν ότι υπήρχε, ξέχασέ το. 3
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Cubicolor είπε Με την εκδοση που εχω χωρις το sport button δεν ειμαι κομπλε/? μια χαρά είναι ,ξεκόλλα.
Cubicolor Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 μπορω να βαλω και οθονη tesla στο opel gtc?/ και ποσο κοστιζει? 4 λεπτά πριν, Cubicolor είπε μπορω να βαλω και οθονη tesla στο opel gtc?/ και ποσο κοστιζει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις