Cubicolor Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Καλησπερα πριν μερικες μερες αγορασα το Opel AstraGTC Turbo Το θεμα ειναι οτι δεν εχει στην κονσολα την επιλογη sport button..πχ σε καποια αλλα Opel AstraGTC Turbo η επιλογη σπορτ button υπαρχει οπως ειδα σε καποια opel astra gtc turbo..στο ytube// τωρα αυτη η επιλογη sport button αλαζει ριζικα το αμαξι? αν και το δικο μου δεν εχει το σπορτ button πχ πανω στην κονσολα δεν εχει το σπορτ button
Liapisftw Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 H επιλογή sport button σφίγγει την ανάρτηση και το τιμόνι και αυξάνει τις επιδόσεις και την ευαισθησία του γκαζιού. Τουλάχιστον σε ενα Insignia που είχα αυτό έκανε. Βέβαια ειχα και την επιλογή tour που εκανε ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή έκανε το αυτοκίνητο πιο μαλακό και άνετο. 1
Cubicolor Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Liapisftw είπε H επιλογή sport button σφίγγει την ανάρτηση και το τιμόνι και αυξάνει τις επιδόσεις και την ευαισθησία του γκαζιού. Τουλάχιστον σε ενα Insignia που είχα αυτό έκανε. Βέβαια ειχα και την επιλογή tour που εκανε ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή έκανε το αυτοκίνητο πιο μαλακό και άνετο. στο δικο μου γιατι δεν υπαρχει?? Μόλις τώρα, Cubicolor είπε στο δικο μου γιατι δεν υπαρχει?? σε καποια gtc του 2011 υπαρχουν και σε καποια αλλα οχι οποτε σε αυτην την περιπτωση τι μπορω να κανω? xανω παρα πολλα πραγματα στο Opel AstraGTC Turbo που δεν εχω την επιλογη σπορτ ??
2MM Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δεν χανεις τιποτε σπουδαιο Γιατι δεν υπαρχει το κουμπι, δεν ξερω . Ισως πηγαινε αναλογα με τον εξοπλισμο
Liapisftw Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Είναι έξτρα εξοπλισμός και ο πρώτος ιδιοκτήτης δεν το έβαλε στο αυτοκίνητο.
Cubicolor Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 6 λεπτά πριν, Liapisftw είπε Είναι έξτρα εξοπλισμός και ο πρώτος ιδιοκτήτης δεν το έβαλε στο αυτοκίνητο. Xανω παρα πολλα πραγματα στο Opel AstraGTC Turbo που δεν εχω την επιλογη σπορτ ?? Μόλις τώρα, Cubicolor είπε Xανω παρα πολλα πραγματα στο Opel AstraGTC Turbo που δεν εχω την επιλογη σπορτ ?? αυτο το σπορτ button γνωριζετε απο που μπορω να το βαλω?? 20 λεπτά πριν, 2MM είπε Δεν χανεις τιποτε σπουδαιο Γιατι δεν υπαρχει το κουμπι, δεν ξερω . Ισως πηγαινε αναλογα με τον εξοπλισμο εισαι σιγουρος οτι δεν χανω παρα πολλα πραγματα φιλε μου?
2MM Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 14 λεπτά πριν, Cubicolor είπε εισαι σιγουρος οτι δεν χανω παρα πολλα πραγματα φιλε μου? Ναι , δεν ειναι τιποτε σπουδαιο
merkon Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν νομίζω πως είναι τοσο να το προσθέσεις έξτρα, καθώς αλλάζει η χαρτογράφηση στον εγκέφαλο, στην πεταλούδα γκαζιού και πιθανόν τιμόνι και ανάρτηση. Είτε ζεις χωρίς αυτό, είτε παίρνεις άλλο αυτοκίνητο που να το έχει ως επιλογή. Σε ένα astra 1.9 cdti που είχα πάντως ενα φεγγαρι, με το sport button άλλαζε συμπεριφορα όλο το αμάξι. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2023 από merkon
Narayan Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 9 ώρες πριν, Cubicolor είπε εισαι σιγουρος οτι δεν χανω παρα πολλα πραγματα φιλε μου? Για Opel AstraGTC Turbo μιλάμε, τι να χάσεις σε Opel AstraGTC Turbo, ούτως ή άλλως το Opel AstraGTC Turbo έτσι είναι 😁
liakjim Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Narayan είπε Για Opel AstraGTC Turbo μιλάμε, τι να χάσεις σε Opel AstraGTC Turbo, ούτως ή άλλως το Opel AstraGTC Turbo έτσι είναι 😁 Για τι αμάξι μιλάμε; Spoiler 😅
Narayan Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, liakjim είπε Για τι αμάξι μιλάμε; Απόκρυψη περιεχομένων 😅 Σόρρυ δεν ήμουν ξεκάθαρος, μιλάμε για
Cubicolor Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 16 λεπτά πριν, tutuyo είπε παιδια για ποιο αμαξι μιλατε? εχω το Opel astra gtc το sport button απο που μπορω να το αγορασω?? απλα το δικο μου Opel astra gtc δεν εχει το sport button. To θεμα ειναι με το sport button θα δω τεραστιες αλλαγες αν το παραγειλω/? Το θεμα ειναι απο που μπορω να παραγειλω το sport button? 1 1
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Cubicolor είπε εχω το Opel astra gtc το sport button απο που μπορω να το αγορασω?? απλα το δικο μου Opel astra gtc δεν εχει το sport button. To θεμα ειναι με το sport button θα δω τεραστιες αλλαγες αν το παραγειλω/? Το θεμα ειναι απο που μπορω να παραγειλω το sport button? Δηλαδή έχεις τιθασεύσει τα 180 άλογα και θες και άλλα. Και να αγοράσεις το κουμπί δεν θα κάνεις κάτι.Πρέπει να το πας να το περάσουν στον εγκέφαλο.Πριν το αγοράσεις δεν είδες ότι δεν το είχε; 1
SaFiS Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Εχω κουμπι να σου πουλησω απλα γραφει NOS και οχι Sport. Την ιδια δουλεια κανει ομως…
Προτεινόμενες αναρτήσεις