gbras Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 Στο συστημα που εχω ακουω απο το ενσωματωμενο κυκλωμα της μητρικης ( Biostar Via KM400). Το περιεργο ειναι οτι οταν βαζω ακουστικα ακουγονται υπερβολικα τα πριμα και μαλλον καθολου το μπασα. Οταν βαζω κανονικα ηχεια ολα ακουγονται μια χαρα! Τι μπορει να συμβαινει?
vagpap Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 Τα ακουστικά σου δεν μπορούν να αναπαράγουν σωστά τα μπάσα... Επίσης έχει σίγουρα να κάνει και με την εμπέδηση που έχουν τα ακουστικά σου. Τα ηχεία έχουν 4-8Ω εμπέδηση ενώ τα ακουστικά πάνω από 32Ω. Αν ο ενισχυτής που έχει η κάρτα σου δεν είναι δυνατός (που δεν είναι..) δεν μπορεί να δώσει σωστό ρεύμα για να ενισχυθούν τα μπάσα, οπότε ακούς μόνο πρίμα... Είναι σχεδόν το ίδιο με το να προσπαθείς να οδηγήσεις σύστημα 2.1 ηχείων χωρίς τον ενισχυτή τους. Η λύση: Αν και ακριβή, υπάρχουν ενισχυτές για ακουστικά
gbras Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 Τα ιδια ακουστικα τα χρησιμοποιουσα στο παλιοτερο συστημα μου με Νforce 2 chipset και ηταν μια χαρα!!! Ακομα και σε φορητο τα εχω χρησιμοποπιησει χωρις τετοιο προβλημα. Νομιζω οτι σε αυτα που λες δεν εχεις απολυτο δικιο ..... Ελπιζω να μπει και κανενας αλλοσ στη συζητηση να παρουμε και μια γνωμη ακομα...
Spyweirdos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2004 gbras oso kai na elpizis de mou fenete kapios gnostis na sou apadisitipota diaforetiko... kai giati akoustika milame tis taksis ton 20e???
gbras Δημοσ. 18 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2004 Μη κολατε στα ακουστικα. Δεν ειαι εκει το προβλημα το σιγουρο ειναι οτι φταει το κυκλωμα ηχου της μητρικης. Τα συγκεκριμμενα που χρησιμοποιω παντως ειναι Sennheizer ( ισως η καλυτερη μαρκα ακουστικων στο κοσμο)
poulinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2004 signomi pou tha to po alla ta biostar ta motherboard ine ligo poli mapa kata tin apopsi mou.ta ixa doulepsei stin douleia san texnikos kai parakalousa na min xanaparoume.
vagpap Δημοσ. 18 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2004 Από την στιγμή που δεν έχουν πρόβλημα τα ακουστικά σου (και εγώ Sennheiser έχω) τότε είναι πρόβλημα του ενισχυτή της μητρικής σου. Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι. Αν μπορείς να έχεις πρόσβαση σε μια άλλη ίδια μητρική δες το και εκεί. Αν παρουσιάζει την ίδια συμπεριφορά, δυστυχώς φίλε μου δεν είναι της προκοπής ο ενισχυτής της. Αν δεν το παρουσιάζει μπορείς να την επιστρέψεις για αλλαγή (αν και μεταξύ μας, δύσκολο το βλέπω να καταλάβουν ότι το πρόβλημα είναι στην μητρική, για τον απλό λόγο οτι θα την δοκιμάσουν με ηχεία, που δεν το παρουσιάζει το πρόβλημα)
gbras Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Ναι μαλλον εχετε δικιο. Θα δοκιμασω να βαλω ενισχυτη για ακουστικα μηπως φτιαξει... Ευχαριστω για τη βοηθεια!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.