Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μεγάλο θέμα με χωνευτή πόρτα σε οικοδομή 80.

Έχω θέμα. Έπεσε και δεν ανοίγει...

Από ότι κατάλαβα αυτό που την κρατάει πάνω στον οδηγό πρέπει να ξεβιδωσε και για αυτό έπεσε. Το θέμα είναι ότι δεν βγαίνει από τον τοίχο.....

Σε άλλες χωνευτες που έχω δει, στην κάσα έχουν ένα επιπλέον κομμάτι ξύλου το ξεβιδωνεις και μετά η πόρτα βγαίνει... Σε εμένα ενώ η πόρτα η μία πλευρά της ακουμπα στην κάσααπο την άλλη είναι ακόμα μέσα στον τοίχο. Πολύ περίεργο....

Και νομίζω ότι πρέπει να γκρεμίσω τοίχο για να δω τον οδηγό και να τον σφίξωστην πόρτα...

Έχει αντιμετωπίσει κανένας κάτι παρόμοιο;

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, cabamaru4 είπε

Έχω μεγάλο θέμα με χωνευτή πόρτα σε οικοδομή 80.

Έχω θέμα. Έπεσε και δεν ανοίγει...

Από ότι κατάλαβα αυτό που την κρατάει πάνω στον οδηγό πρέπει να ξεβιδωσε και για αυτό έπεσε. Το θέμα είναι ότι δεν βγαίνει από τον τοίχο.....

Σε άλλες χωνευτες που έχω δει, στην κάσα έχουν ένα επιπλέον κομμάτι ξύλου το ξεβιδωνεις και μετά η πόρτα βγαίνει... Σε εμένα ενώ η πόρτα η μία πλευρά της ακουμπα στην κάσααπο την άλλη είναι ακόμα μέσα στον τοίχο. Πολύ περίεργο....

Και νομίζω ότι πρέπει να γκρεμίσω τοίχο για να δω τον οδηγό και να τον σφίξωστην πόρτα...

Έχει αντιμετωπίσει κανένας κάτι παρόμοιο;

Κρεμαστή είναι;Εχει δύο σημεία που την κρατάνε.Φαντάζομαι ότι έχει χαλάσει το πίσω και ακουμπάει κάτω η πίσω γωνία.Οπότε πρέπει να την πιάσεις απο όπου πιάνεται και με το πόδι να σπρώχνεις το πίσω μέρος για να ισιώσει και να μην βρίσκει αντίσταση κάτω και να την τραβήξεις να κλείσει.

Δημοσ.

Προς το παρόν αυτό κάνω. Αλλά για να το βιδωσω πρέπει να γκρεμίσω τοίχο;

Προσπάθησα να τη βγάλω αλλά δε γίνεται. Αναρωτιέμαι όταν το χτίζανε το σπίτι πρώτα βάλανε την πόρτα και μετά τα τούβλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...