Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μόνο αν το συνδυάσει με τεχνολογικά προϊόντα και προτάσεις (από συνεργασίες που θα προκύψουν), έχει κάποιο νόημα.. αλλιώς μόνο με μπλουζάκια, σουβενίρ και ψιλο-"εμπειρίες" δεν ξέρω αν περπατήσει.. εκτός κι αν μιλάμε για ένα netflix escape room (με θέματα από ταινίες και σειρές του) που θα είχε τύχη..

(θέλω ποσοστά.. 😛)

• Like 1
Δημοσ.
Στις 15/10/2023 στις 4:34 ΜΜ, newlynx είπε

Ρώτησαν τα μέλη του insomnia; Πως προχωρούν σε τέτοιες (πιθανές) αποφάσεις;

Προσωπικά δε με ενδιαφέρει τι κάνει το κάθε πρόβατο Μέσα η έξω από το ινσομνια….

Κοιτάω τον εαυτό μου και απολαμβάνω στο μάξιμουμ αυτά που γουστάρω χωρίς καμια έκπτωση στα θέλω μου.

Μπορείτε να μαλώνετε  όσο θέλετε για αυξήσεις τιμών συνδρομών και για τους όρους που βάζει το οποιοδήποτε νετφλιξ σε WiFi και μουαιφάι

Δημοσ.

Καλό είναι μια εταιρεία να κοιτάει για πράγματα για τα οποία βγήκε όταν άνοιξε. Τελευταία βλέπω Netflix παιχνίδια Netflix διαφημίσεις τώρα Netflix καταστήματα. Εταιρία για streaming ταινιών και σειρών έτσι. Κάπου έχουν χάσει το δρόμο τους. 

Δημοσ.
Στις 15/10/2023 στις 4:58 ΜΜ, basilis_k6 είπε

οι τελευταιες 50 ειδήσεις που εχω διαβάσει για το νετφλιξ δεν εχουν καμια σχεση με το πιο βασικο του προιον. τις σειρες και ταινιες. η τελευταια φορά που εγινε headline για κατι τετοιο πρεπει να ηταν το roma το 2018. 

Αξιζει το roma; ειναι νομιζω ασπρομαυρο;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, safridia είπε

Αξιζει το roma; ειναι νομιζω ασπρομαυρο;

ασπρομαυρο ναι. δεν μου αρεσε αλλα ειναι δυσκολη ταινια, μπορει να σου αρεσει

• Like 1
Δημοσ.

Βρήκαν τον τρόπο για αύξηση εσόδων όταν οι συνδρομητές διαμαρτύρονται για τος χρεώσεις, ωραίο μάρκετινγκ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...