dim_plo Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αναζητώ ATM στο κέντρο της Αθήνας που να υποστηρίζει ανάληψη με ανέπαφη συναλλαγή (NFC). Εκδότης της κάρτας (άυλη) είναι η Payzy. Αν έχει σημασία, διαθέτω συσκευή με λειτουργικό Android και η κάρτα έχει προστεθεί στο G Pay (Google wallet). Παρακαλώ σχόλια από χρήστες που έχουν καταφέρει να κάνουν ανάληψη. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2023 από dim_plo
sdikr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Η eurobank συνήθως το επιτρέπει Στις άλλες τράπεζες δεν το έχω δει ενεργό, τουλάχιστον όχι στα ΑΤΜ που έχω περάσει
Kag1ante Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, dim_plo είπε Αναζητώ ATM στο κέντρο της Αθήνας που να υποστηρίζει ανάληψη με ανέπαφη συναλλαγή (NFC). Εκδότης της κάρτας (άυλη) είναι η Payzy. Αν έχει σημασία, διαθέτω συσκευή με λειτουργικό Android και η κάρτα έχει προστεθεί στο G Pay (Google wallet). Παρακαλώ σχόλια από χρήστες που έχουν καταφέρει να κάνουν ανάληψη. Ευχαριστώ. Δεν νομίζω να γίνεται καθώς αναλήψεις με κάρτες σε gpay δεν έχω καταφέρει γενικά
sdikr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 24 minutes ago, Kag1ante said: Δεν νομίζω να γίνεται καθώς αναλήψεις με κάρτες σε gpay δεν έχω καταφέρει γενικά Οταν κάνεις ανάληψη μέσω gpay, τραβάει απο τον κύριο λογαριασμό της κάρτας, δεν θα σε ρωτήσει να επιλέξεις άλλον λογαριασμό αν έχεις συνδεμένο στην αρχική κάρτα, το βλέπει σαν cash advance
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 NFC ενεργό έχω δει μονο σε ΑΤΜ της Eurobank.
dim_plo Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 19 minutes ago, Ukforthemoment said: NFC ενεργό έχω δει μονο σε ΑΤΜ της Eurobank. Και εγώ εκεί έχω καταλήξει, απλά δεν έχω καταφέρει να κάνω απόπειρα ανάληψης (λόγω απόστασης από την περιοχή που συνήθως κινούμαι). Σε ATM της Εθνικής (σε 2 σταθμούς μέτρο, νότια), ενώ "διαβάζει" την κάρτα, αναφέρει ότι δεν μπορεί να εξυπηρετήσει συναλλαγές. Καμία τύχη σε 2 της Alpha και άλλα 2 της Πειραιώς. Υπάρχει κάποιος που να έχει δοκιμάσει ανάληψη με άυλη Payzy σε ΑΤΜ της Eurobank;
gokuthelegend Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Εγώ έχω και δει και σε ΑΤΜ της Alpha να έχει ενεργό το NFC. Λίγο άσχετο αλλά έχε υπόψη ότι ενδέχεται να σου χρεώσει προμήθεια. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Είχα πετύχει ATM της alpha που είχε ένα κουμπί που έγραφε ότι λειτουργεί ανέπαφα. Όσο και αν πλησίασα το κινητό δεν έγινε κάτι οπότε μάλλον δεν δουλεύει το συγκεκριμένο
smpt Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Αν είναι μεγάλο το ποσό και δεν βιάζεσαι, βγάλε φυσική κάρτα να τελειώνεις 1
valadsk Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 φορτώστε τα στη revolut και μεταφερέτε τα σε λογαριασμό πειραιως ή εθνικής 15 15. και κάντε ανάληψη με κάρτα της αντίστοιχης τράπεζας. Η Payzy για ανάληψη μετρητών χρεώνει 2 ευρώ και 3 ευρώ το ατμ - παει στα 5 ευρώ.
atpanos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 10 ώρες πριν, valadsk είπε φορτώστε τα στη revolut και μεταφερέτε τα σε λογαριασμό πειραιως ή εθνικής 15 15. και κάντε ανάληψη με κάρτα της αντίστοιχης τράπεζας. Η Payzy για ανάληψη μετρητών χρεώνει 2 ευρώ και 3 ευρώ το ατμ - παει στα 5 ευρώ. Αυτό το 15 15 ... πόσο το έχεις τραβήξει; Υπάρχει πιθανότητα να σου χρεώσουν κάποια στιγμή ή να μπλοκάρουν;
valadsk Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, atpanos είπε Αυτό το 15 15 ... πόσο το έχεις τραβήξει; Υπάρχει πιθανότητα να σου χρεώσουν κάποια στιγμή ή να μπλοκάρουν; 350 ευρω που δινω στο ενοικιο μου, τα περνάω 15 15 στη πειραιως για να μην χαρίσω 4 ευρώ στην πειραιως εισερχόμενο έμβασμα. Ο ιδιοκτήτης τα θέλει σε πειραιως. (πληρώνομαι σε revolut λογαριασμό) κάθε μήνα εδώ και 4-5 μήνες από τότε που ξεκίνησα να τη χρησιμοποιώ δεν μου έχουν κάνει απολύτως τίποτα. Και να φανταστείς βάζω χρήματα και άλλων στο λογαριασμό μου συγγενών και κάνω για αυτους μεταφορές. Ουσιαστικά με τις μεταφορές δεν έχω πληρώσει ούτε ένα 1 ευρώ σε προμήθειες. Τέλος το κάνεις όχι για να γλιτώσεις προμήθεια της Revolut, αλλά του εισερχόμενου εμβάσματος της άλλης τράπεζας. Οπότε δεν τρέχει κάτι. Αν είχε η Revolut προμήθεια για ποσά άνω των 15, και εσυ τα μετεφερες 15 15, ναι τότε θα υπήρχε φόβος να στο μπλοκάρει. Η βλακεία είναι ότι αυτό δεν μπορείς να το κάνεις στη Payzy. Έχει προμήθεια 2 ευρώ ανά εντολή. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2023 από valadsk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα