Joshua21 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, greekfragma είπε γι αυτό και η σημείωση να μιλήσει με το δικηγόρο του που γράφω ξεκάθαρα. Βασικά το να μιλήσει με το δικηγόρο του το έγραψες πολύ μετά, στην αρχική σου απάντηση ξεκάθαρα ΔΕΝ του έγραψες κάτι τέτοιο. 1 ώρα πριν, greekfragma είπε 9 στις 10 περιπτώσεις είναι προβληματικός ο ιδιοκτήτης. την είδανε όλοι εισοδηματίες και με τη κρίση των ακινήτων και τα ενοίκια στο θεό το παίζουν βασιλιάδες. θες βασιλικό ενοίκιο; Κάνε τα βασικά. όχι να σου πληρώνω 500άρια 600άρια και να πρέπει να σου πληρώνω τα 20ετίας υδραυλικά-σκισμένες τέντες σίτες, σερβις ηλιακό και λιγδιασμένο απορροφητήρα που δε ρουφάει από τη λαδίλα σε 20χρόνια τηγάνισμα. Καλά θα πάει αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Βασικά το να μιλήσει με το δικηγόρο του το έγραψες πολύ μετά, στην αρχική σου απάντηση ξεκάθαρα ΔΕΝ του έγραψες κάτι τέτοιο. 23 λεπτά πριν, greekfragma είπε Αυτη ηταν η αρχικη μου ενσταση. 5 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Καλά θα πάει αυτό. Βρες δικη σου ατακα,την εχω ηδη πει εγω σε αυτο το thread. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 9 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Βρες δικη σου ατακα,την εχω ηδη πει εγω σε αυτο το thread. Καλά θα πάει αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 6 minutes ago, StamTheMan said: Βρες δικη σου ατακα,την εχω ηδη πει εγω σε αυτο το thread. Εγώ πάντως δεν το είπα σαν ατάκα, το είπα κυριολεκτικά, θα κλειδώσει όπου να ναι γιατί πάει να το κάνει ρινγκ μεταξύ ιδιοκτητών - ενοικιαστών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, greekfragma είπε κάθε πλευρά έχει και δικαιώματα αλλά έχει ΚΑΙ υποχρεώσεις. ζω για την μερα που θα ακουσω/διαβάσω ΜΙΑ υποχρεωση του ενοικιαστή, εκτός απο το να πληρώνει το ενοίκιο. Ολο το κοστος της επισκευης καθαρισματος της τεντας ειναι κοστολογιο 60€. Αν ενας ενοικιαστης δεν θελει να δωει 60ευρω για να καθαρισει και να ραψει την τεντα που χρησιμοποιει, καλυτερα να σηκωθει να φυγει. Εχει μπερδέψει την ενοικίαση σπιτιου με το ξενοδοχείο. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2023 από andreaspA 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 1 minute ago, andreaspA said: ζω για την μερα που θα ακουσω/διαβάσω ΜΙΑ υποχρεωση του ενοικιαστή, εκτός απο το να πληρώνει το ενοίκιο. εκτός από το να πληρώνει όσα υπογράφηκαν νοίκι-κοινόχρηστα-δεκο και να μην ενοχλεί τους γείτονες δεν έχει ΚΑΜΙΑ άλλη. εντάξει είμαστε τώρα; θα ζήσεις εισοδηματία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, greekfragma είπε εκτός από το να πληρώνει όσα υπογράφηκαν νοίκι-κοινόχρηστα-δεκο και να μην ενοχλεί τους γείτονες δεν έχει ΚΑΜΙΑ άλλη. νομιζεις! δεν ειναι ξενοδοχειο το σπιτι που νοικιαζεις. Αν θελεις ξενοδοχειο, να πας σε ξενοδοχειο. Θα πληρωσεις για να συντηρησεις τον ηλιακο, τα κλιματιστικα, να πλυνεις τις τεντες, να πλυνεις τις βεραντες σου, και να βαψεις το σπιτι σου. Και θα μου το επιστρεψεις, ακριβως οπως το πήρες. 5 ώρες πριν, asdfnikos είπε ( Απο παλιότητα έφυγαν οι ραφές της - δεν έγινε συντήρηση ποτέ ) Δεν υπαρχει συντήρηση στην τεντα. Η τεντα που νοικιασες ειναι μια παλια τεντα. Ειναι αυτονοητο οτι καποια στιγμη θα θελουν ραψιμο οι ραφες. Αν θελεις να νοικιασεις καινουργια τεντα, μπορεις να πας σε νεοδμητο με αντιστοιχο ενοίκιο. Το βρηκες της απολυτου αρεσκιας σου το σπιτι οταν το νοικιασες. Και μόνο που το συζητας ειναι γυφτιά. Ειναι 60€ κυριολεκτικα να φωναξεις εναν τεντα, να την παρει, να την ραψει ολη απο την αρχη, να γυρίσει και "πισω-μπρος" να στην πλυνει και να την φέρει. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2023 από andreaspA 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, greekfragma είπε εκτός από το να πληρώνει όσα υπογράφηκαν νοίκι-κοινόχρηστα-δεκο και να μην ενοχλεί τους γείτονες δεν έχει ΚΑΜΙΑ άλλη. εντάξει είμαστε τώρα; θα ζήσεις εισοδηματία; Εντάξει όμως να είμαστε λογικοι και στην χρήση δηλαδή αν ο άλλος θέλει να καταστρέψει το σπίτι θα πεις ότι είναι υποχρεωμένος ο ιδιοκτήτης να φτιάξει κάτι που χάλασε από κακή χρήση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 8 λεπτά πριν, andreaspA είπε ζω για την μερα που θα ακουσω/διαβάσω ΜΙΑ υποχρεωση του ενοικιαστή, εκτός απο το να πληρώνει το ενοίκιο. Ολο το κοστος της επισκευης καθαρισματος της τεντας ειναι κοστολογιο 60€. Αν ενας ενοικιαστης δεν θελει να δωει 60ευρω για να καθαρισει και να ραψει την τεντα που χρησιμοποιει, καλυτερα να σηκωθει να φυγει. Εχει μπερδέψει την ενοικίαση σπιτιου με το ξενοδοχείο. Καμία. Σιγά μην πληρώσει ο ενοικιαστής την τέντα που ήταν ξεχασμένη απ' όταν σηκώθηκε η πολυκατοικία. 4 λεπτά πριν, andreaspA είπε νομιζεις! δεν ειναι ξενοδοχειο το σπιτι που νοικιαζεις. Αν θελεις ξενοδοχειο, να πας σε ξενοδοχειο. Θα πληρωσεις για να συντηρησεις τον ηλιακο, τα κλιματιστικα, να πλυνεις τις τεντες, να πλυνεις τις βεραντες σου, και να βαψεις το σπιτι σου. Αποκλείεται να τα λες σοβαρά. 5 λεπτά πριν, andreaspA είπε Και θα μου το επιστρεψεις, ακριβως οπως το πήρες. Ο ρόλος της εγγύησης αυτός είναι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, M A T R I X είπε Αποκλείεται να τα λες σοβαρά. να λεω σοβαρα τι? οτι θα συντηρησεις τον ηλιακο , τα aircondition και τον καυστηρα που χρησιμοποιεις? Μηπως θες να σου φερνω και πρωινο στο κρεββατι? ο μπουφες ανοιγει στις 7.00 Ευτυχως δεν μου εχουν τυχει ποτε τετοιοι ενοικιαστες. Ολοι ηταν λογικοι ανθρωποι και ποτε δεν ειχα προβλήματα. Κυκλοφορανε καποιοι λίγοι δικαιωματιστες στην πιατσα, και για αυτο τρωνε την μια πορτα μετα την αλλη. ΕΙναι λιγοι ευτυχως. 3 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Ο ρόλος της εγγύησης αυτός είναι. Ο ρολος της εγγυησης ποιος ειναι δηλαδη? Μονο να καλυψω την κλωτσα στην πόρτα? ή και την σιλικονη που περασε στο δρυινο πατωμα παντου γιατι καποιος μαλακας της ειπε οτι εχει μαμουνι, σαρακι, ή τι σκατα της είπε? και φυσικα δεν μου ανεφερε ποτε τιποτα??? Το οτι θα κατσει 5-10 χρονια μεσα στο σπιτι, δεν θα κανει σερβις ποτε στην ηλιακο, θα τρυπησει γιατι δεν υπαρχει ανωδιο, και θα ψαχνω να βρω τον καραγκιοζη που περασε απο το σπιτι μου? Αν ηταν δικος του ο ηλιακος, θα τον εκανε σερβις καθε χρονο! τωρα... "δεν γαμιεται!" 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 minutes ago, andreaspA said: νομιζεις! δεν ειναι ξενοδοχειο το σπιτι που νοικιαζεις. Αν θελεις ξενοδοχειο, να πας σε ξενοδοχειο. Θα πληρωσεις για να συντηρησεις τον ηλιακο, τα κλιματιστικα, να πλυνεις τις τεντες, να πλυνεις τις βεραντες σου, και να βαψεις το σπιτι σου. Και θα μου το επιστρεψεις, ακριβως οπως το πήρες. χαχαχαχαχα να συντηρήσω ποιον; τον ηλιακό που έχει σαπίσει από όταν χτίστηκε η οικοδομή ή το κινέζικο των 200ευρώ κλιματιστικό με ενεργειακή κλάση Ωμέγα -πλην-πλην-πλην; 🤣 πάρε εδώ ηλιακό και ερκοντίσιον σε σπίτι με ενοίκιο 600ευρώ 14 minutes ago, Ducatista said: Εντάξει όμως να είμαστε λογικοι και στην χρήση δηλαδή αν ο άλλος θέλει να καταστρέψει το σπίτι θα πεις ότι είναι υποχρεωμένος ο ιδιοκτήτης να φτιάξει κάτι που χάλασε από κακή χρήση; δεν μιλάμε για κακή χρήση από ούγκανο ενοικιαστή. το θρεντ μιλάει για σκισμένη τέντα. η τέντα δε σκίζεται από κάποιον που μένει μέσα 1-2-3-4 χρόνια εκτός αν μένει στο κάβο ντόρο. στατιστικά σκισμένες τέντες αν κοιτάξεις ψηλά στα κτίρια της αθήνας έχουν 9 στις 10 πολυκατοικίες που είναι χτισμένες 1970-1990. γι αυτές μίλησα. ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΜΟΥ! ενοικιαστές να ξέρουν 5 νομικά και ένα καλό δικηγόρο, για να στρώσετε επιδερμίδα. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2023 από greekfragma 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 6 λεπτά πριν, andreaspA είπε να λεω σοβαρα τι? οτι θα συντηρησεις τον ηλιακο , τα aircondition και τον καυστηρα που χρησιμοποιεις? Μηπως θες να σου φερνω και πρωινο στο κρεββατι? ο μπουφες ανοιγει στις 7.00 Ευτυχως δεν μου εχουν τυχει ποτε τετοιοι ενοικιαστες. Ολοι ηταν λογικοι ανθρωποι και ποτε δεν ειχα προβλήματα. Κυκλοφορανε καποιοι λίγοι δικαιωματιστες στην πιατσα, και για αυτο τρωνε την μια πορτα μετα την αλλη. ΕΙναι λιγοι ευτυχως. Ο ρολος της εγγυησης ποιος ειναι δηλαδη? Μονο να καλυψω την κλωτσα στην πόρτα? ή και την σιλικονη που περασε στο δρυινο πατωμα παντου γιατι καποιος μαλακας της ειπε οτι εχει μαμουνι, σαρακι, ή τι σκατα της είπε? και φυσικα δεν μου ανεφερε ποτε τιποτα??? Το οτι θα κατσει 5-10 χρονια μεσα στο σπιτι, δεν θα κανει σερβις ποτε στην ηλιακο, θα τρυπησει γιατι δεν υπαρχει ανωδιο, και θα ψαχνω να βρω τον καραγκιοζη που περασε απο το σπιτι μου? Αν ηταν δικος του ο ηλιακος, θα τον εκανε σερβις καθε χρονο! τωρα... "δεν γαμιεται!" Αν περιμένει κάποιος να καλύψει η εγγύηση έναν ενοικιαστή που είναι στον κόσμο του και δεν τον νοιάζει τίποτα στα 3 4 5 χρόνια που θα κάτσει σωθηκε.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
listerstorm Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 4 ώρες πριν, Joshua21 είπε Αν αυθαιρέτως κρατήσεις τα χρήματα από το ενοίκιο όπως αναφέρθηκε παραπάνω τότε να έχεις υπόψιν ότι ο ιδιοκτήτης μπορεί να προχωρήσει σε έξωση εξπρές, οπότε θα αναγκαστείς είτε να βάλεις και τα υπόλοιπα, είτε να κάνεις ανακοπή η οποία είναι πολύ σύνθετη και απαιτητική (και ακριβή φυσικά) διαδικασία. Κρίνεις και πράττεις ανάλογα. Εξαιρετικά νέα αν είσαι ιδιοκτήτης λοιπόν. Ακριβώς όπως πράττει ο δικός μου σπιτονοικοκύρης (ο Θεός να τον κάνει), αρνείται οποιαδήποτε επισκευή προκύψει και κάθομαι και τα φτιάχνω μόνος μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, greekfragma είπε χαχαχαχαχα να συντηρήσω ποιον; τον ηλιακό που έχει σαπίσει από όταν χτίστηκε η οικοδομή ή το κινέζικο των 200ευρώ κλιματιστικό με ενεργειακή κλάση Ωμέγα -πλην-πλην-πλην; 🤣 πάρε εδώ ηλιακό και ερκοντίσιον σε σπίτι με ενοίκιο 600ευρώ δεν μιλάμε για κακή χρήση από ούγκανο ενοικιαστή. το θρεντ μιλάει για σκισμένη τέντα. η τέντα δε σκίζεται από κάποιον που μένει μέσα 1-2-3-4 χρόνια εκτός αν μένει στο κάβο ντόρο. στατιστικά σκισμένες τέντες αν κοιτάξεις ψηλά στα κτίρια της αθήνας έχουν 9 στις 10 πολυκατοικίες που είναι χτισμένες 1970-1990. γι αυτές μίλησα. Σωστά αλλά η κακή χρήση είναι ας πούμε όταν φυσάει κάργα να τις κλείνει δεν μίλησα για συγκεκριμένη περίπτωση απλά ανέφερα παράδειγμα κακής χρήσης... Στο δικό σου το θέμα εφ όσον ο ηλιακός είναι τόσο παλιός και άρα μπορεί να είναι ελάχιστα λειτουργικός μπορεις να το αναφερεις στον ιδιοκτήτη γιατί φαντάζομαι ότι όπως τον βλέπω θα είναι σίγουρα 25-30 χρόνων... Τώρα για το κλίμα νταξει είναι φθηνό αλλά θα θέλει κάποια συντήρηση για να μην τα παίξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, greekfragma είπε πάρε εδώ ηλιακό και ερκοντίσιον σε σπίτι με ενοίκιο 600ευρώ Εμενα τα δικα μου στα σπιτια που νοικιαζω, ειναι της κουτας! Ηλιακος του 2023, και aircondition του 2022. Οποτε μην τα βαζεις ολα στον ιδιο κουβα. Σε αυτον τον ηλιακο, δεν θα εκανα σερβις ουτε αν ηταν δικος μου. 6 λεπτά πριν, greekfragma είπε στατιστικά σκισμένες τέντες αν κοιτάξεις ψηλά στα κτίρια της αθήνας έχουν 9 στις 10 πολυκατοικίες που είναι χτισμένες 1970-1990. γι αυτές μίλησα. και παλι νομιζεις. Εγω περυσι εστειλα για ραψιμο και πλυσιμο την τέντα μου που ειναι του 2006. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις