Marian22111974 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Στις 15/10/2023 στις 2:46 ΜΜ, kostask007 είπε Καλησπέρα, Έχω ένα citroen c4 στο οποίο συχνά εν κινήσει ανάβει η ένδειξη στο καντράν που δείχνει ότι η πόρτα του οδηγού είναι ανοιχτή και στη συνέχεια όταν σβήσω το αυτοκίνητο δεν κλειδώνουν οι πόρτες. Όταν πατάω το κουμπί από τον τηλεχειρισμό του κλειδιού, ακούγεται ένα κλακ κλακ, σα να πάνε να ασφαλίσουν οι κλειδαριές και απασφαλίζουν ξανά άμεσα. Αν προσπαθήσω να κλειδώσω βάζοντας το κλειδί στην κλειδαριά της πόρτας του οδηγού, κάνει πάλι τα ίδια, αλλά μετά από αρκετές προσπάθειες κλειδώνει μόνο η πόρτα του οδηγού και οι υπόλοιπες μένουν ανοιχτές. Να σημειώσω ότι δεν το κάνει πάντα αυτό. Πχ το πρωί όταν πηγαίνω στη δουλειά μου το κάνει πάντα, ενώ το μεσημέρι που γυρνάω συνήθως δεν ανάβει η ένδειξη στο καντράν και κλειδώνει κανονικά το αυτοκίνητο. Κάτι που εγώ παρατηρήσει είναι ότι η πόρτα του οδηγού δεν σφραγίζει τέλεια. Όταν την σπρώχνω ενώ είναι κλειστή "παίζει" λίγο μέσα-έξω. Μπορεί να φταίει αυτό ή να είναι ηλεκτρολογικό το πρόβλημα; Από που θα προτείνατε να ξεκινήσω; Να πάω πρώτα σε φαναρτζή για ρύθμιση της πόρτας ή να πάω κατευθείαν σε ηλεκτρολόγο; Ευχαριστώ Είχα το ίδιο πρόβλημα διάβασα τα σχετικά ποστ με τις απαντήσεις εδώ πήγα σε ηλεκτρολόγο και εκεί κλείδωνε κανονικά μου λέει δεν έχει κάτι μετά άρχισε να το ξανακάνει μόλις έσπρωχναν λίγο την πόρτα του οδηγού κλείδωνε κανονικά. Μετά έγινε πιο έντονο πήγα σε 2 φαναρτζηδες να δούνε την πόρτα μήπως θέλει ρεγουλαρισμα και οι δύο πρότειναν αλλαγή κλειδαριάς . Μετά κάπου διάβασα για αντισκουριακο στην κλειδαριά έριξα σε όλες αρκετό και το πρόβλημα ΛΥΘΗΚΕ.
papoys1 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Ειχα πρόβλημα πάνω από χρόνο. Εμένα ξεκλείδωναν κανονικά από κουμπάκι του κλειδιού αλλά είχα πρόβλημα συο κλείδωμα. Πότε κλείδωναν πότε δεν κλείδωναν . Είχα πάει 5-6 φορές σε κλειδαρα προσωριν΄λα δούλευε λίγο μετά πάλι τα ίδια . Ενω ξεκλείδωνε δε ν κλείδωνε. Σκέφτηκα και γω να πάω ηλεκτρολόγο φαναρτζή κ.λ.π. αλλά λέω ας ξεκινήσω από το πιο φτηνό. Εδωσα 100 ευρώ και έφτιαξα νέο κλειδί ολα μια χαρά. Εφταιγε το κλειδί 19 χρόνων είχε φάει τα ψωμιά του και δεν λειτουργούσε ξανά. Ησύχασα γιαυτό λεω ξεκινάτε από το πιο φτηνό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα