Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. 

Βρίσκομαι στην Αραβία αυτό τον καιρό και θα βρίσκομαι και για τους επόμενους 4-5 μήνες και ήθελα τη βοήθειά σας. Σκέφτομαι να αγοράσω κινητό γιατί αυτό που έχω τώρα δε την παλεύει και πολύ. Είμαι μεταξυ s23+, s23ultra και iphone 15 pro max. 

Υπάρχει κάποιος τρόπος να το αγοράσω από ΕΕ (ευρωπαϊκή ένωση) και να μου έρθει εδώ στην Αραβία? Δηλαδή έχει κάποιος κάποιο site υπόψιν που να έχει δοκιμάσει κάτι ανάλογο? Επίσης σε τέτοιες περιπτώσεις, τι παίζει με τελωνείο? 

Με ενδιαφέρει αγορά από κατάστημα της ΕΕ για να έχω την εγγύηση της ΕΕ μόλις επιστρέψω Ελλάδα μετά από 5 μήνες. Εχοντας μιλήσει με samsung αλλά και apple Ελλάδας, για να έχω εγγύηση στην Ελλάδα, πρέπει η συσκευή να έχει αγοραστεί εντός ΕΕ. 

Με μια ματιά που έριξα στο Amazon.de και Amazon.it, κανένα από αυτά τα κινητά δεν ήταν διαθέσιμο για παράδοση στην Αραβία. 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, papalfisti7 είπε

Καλημέρα σε όλους. 

Βρίσκομαι στην Αραβία αυτό τον καιρό και θα βρίσκομαι και για τους επόμενους 4-5 μήνες και ήθελα τη βοήθειά σας. Σκέφτομαι να αγοράσω κινητό γιατί αυτό που έχω τώρα δε την παλεύει και πολύ. Είμαι μεταξυ s23+, s23ultra και iphone 15 pro max. 

Υπάρχει κάποιος τρόπος να το αγοράσω από ΕΕ (ευρωπαϊκή ένωση) και να μου έρθει εδώ στην Αραβία? Δηλαδή έχει κάποιος κάποιο site υπόψιν που να έχει δοκιμάσει κάτι ανάλογο? Επίσης σε τέτοιες περιπτώσεις, τι παίζει με τελωνείο? 

Με ενδιαφέρει αγορά από κατάστημα της ΕΕ για να έχω την εγγύηση της ΕΕ μόλις επιστρέψω Ελλάδα μετά από 5 μήνες. Εχοντας μιλήσει με samsung αλλά και apple Ελλάδας, για να έχω εγγύηση στην Ελλάδα, πρέπει η συσκευή να έχει αγοραστεί εντός ΕΕ. 

Με μια ματιά που έριξα στο Amazon.de και Amazon.it, κανένα από αυτά τα κινητά δεν ήταν διαθέσιμο για παράδοση στην Αραβία. 

Ρώτα την ελληνική αντιπροσωπεία αν καλύπτει συσκευή αγορασμένη απο Σ.Αραβία.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ρώτα την ελληνική αντιπροσωπεία αν καλύπτει συσκευή αγορασμένη απο Σ.Αραβία.

Θέλουν η συσκευή να έχει παραχθεί για την αγορά της Ευρώπης, δηλαδή να έχει ένδειξη EU για Samsung.

Και σίγουρα δεν καλύπτουν με εγγύηση συσκευές άλλων γεωγραφικών περιοχών, όπως Κίνα, Μέση Ανατολή, Αμερική κλπ κλπ…

Επεξ/σία από andreas1gr
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Δεν τους νοιάζει που θα αγοραστεί η συσκευή, αλλά η συσκευή να έχει παραχθεί για την αγορά της Ευρώπης, δηλαδή να έχει ένδειξη EU.

Και σίγουρα δεν καλύπτουν με εγγύηση συσκευές άλλων γεωγραφικών περιοχών, όπως Κίνα, Μέση Ανατολή, Αμερική κλπ κλπ…

Σίγουρα ή όχι μπορεί να ρωτήσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Σίγουρα ή όχι μπορεί να ρωτήσει.

Τελικά να έχει αγοραστεί στην Ευρώπη και η συσκευή να προορίζεται για την Ευρώπη…

Οπότε αποκλείονται οι συσκευές που παράγονται για άλλες περιοχές του πλανήτη (Αμερική, Μέση Ανατολή, Κίνα κλπ κλπ)

image.png.4b00e0c52ef25b3cc9475a89aa1c7a56.png

Επεξ/σία από andreas1gr
  • Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Τελικά να έχει αγοραστεί στην Ευρώπη και η συσκευή να προορίζεται για την Ευρώπη…

Οπότε αποκλείονται οι συσκευές που παράγονται για άλλες περιοχές του πλανήτη (Αμερική, Μέση Ανατολή, Κίνα κλπ κλπ)

image.png.4b00e0c52ef25b3cc9475a89aa1c7a56.png

Σε apple?

Δημοσ.
Just now, Ukforthemoment said:

Σε apple?

Σε Apple νομίζω έχει έναν χρόνο παντού. Ίσως αν το πάρει από Ευρώπη να έχει και 2ο χρόνο (με όλα αυτα που έχουν γίνει) αλλά δεν ξέρω ποιος τον καλύπτει.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Σε apple?

Δεν πρόσεξα ότι αναφέρονταν και σε προϊόν της Apple, για αυτό και οι απαντήσεις μου ήταν μόνο για την πολιτική της Samsung.

• Like 1
Δημοσ.

Με samsung Ελλάδας μίλησα σήμερα και μου είπαν κατηγορηματικα ότι δεν καλύπτουν. Θα μιλήσω αύριο και με apple Ελλάδας.

Παρόλα αυτά θα ξαναρωτήσω, αν κάποιος έχει οποιαδήποτε ιδέα για το από πού μπορώ να προμηθευτώ ένα από αυτά τα κινητά και να είναι από ΕΕ με παράδοση στην Αραβία, ας το γράψει. Ευχαριστώ! 

Δημοσ.

Να το αγοράσει καποιος γνωστος  απο Ελλάδα ,και να το στειλει ταχυδρομικα .

Απο την αλλη υπάρχει και η λύση αγορά απο οπουδηποτε και αν χαλασει στη εγγυηση τους το στελνεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fotia είπε

Να το αγοράσει καποιος γνωστος  απο Ελλάδα ,και να το στειλει ταχυδρομικα .

Απο την αλλη υπάρχει και η λύση αγορά απο οπουδηποτε και αν χαλασει στη εγγυηση τους το στελνεις

Αυτό είχα σκεφτεί κ εγώ ως τελευταία λύση (δηλαδή αγορά από φίλο στην Ελλάδα και αποστολή εδώ) και μάλλον προς τα εκεί πάμε! 😅

Βέβαια ελπίζω να φτάσει και να μη χαθεί πουθενά στην πορεία. Λογικά κιόλας θα είναι αρκετά αυξημένο το κόστος αποστολής για τόσο μακριά.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...