Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
37 minutes ago, OxiGiannisGiannakis said:

Ξερω περιπτωση που εφαγε εκδικητικη απολυση για αυτο το λογο. Απλα ειναι λιγο σαν να πυροβολεις τα ποδια σου σαν επιχειρηση. Δεν ειναι καιρος που μια επιχειρηση την παιρνει για τετοια, αλλαξανε οι εποχες.

Ακόμη καλύτερα θα πάρει και την αποζημίωση! Δουλειές υπάρχουν δεν θα μείνει έτσι 

• Like 2
  • Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Για να δουμε,θα τα βρει,που δεν εχει ΙΔΕΑ τι γινεται στην αγορα εργασιας;
Ανειδικευτος εργατης.

Στεκομαι στην εκφραση ανιδικευτος εργατης, ανιδικευτος θα ηταν αν δεν ειχε 10 χρονια εμπερια στο συγκεκριμενο αντικειμενο, εφοσον εχει 10 χρονια εμπειρια παυει να χαρακτηριζετε ως ανιδικευτος εργατης. Εκτος και εαν στο μυαλο σας το πτυχιο μονο αποτελει εξιδικευμενο προσωπικο...

• Like 16
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Ανειδικευτος εργατης

Εχει γνωση χειρισμου εξειδικευμενων μηχανηματων με δεκα χρονια εμπειρια. Ανειδικευτος ειναι ο αχθοφορος, με καθε σεβασμο σε καθε επαγγελματια.

• Like 7
Δημοσ.
1 ώρα πριν, StamTheMan είπε

Ανειδικευτος εργατης.

ανειδικευτος εργατης με 10 χρονια στους αυτοματισμους? οκ, αν δεν εχει ακολουθησει ενα προγραμμα σπουδων να δει την θεωρια πισω απο αυτα που κανει ειναι μειονεκτημα, αλλα την εμπειρια δε στη μαθαινουν τα βιβλια οποτε μετραει και πιστευω περισσοτερο απο οποιοδηποτε χαρτι.

ενιγουει, @Nikola83 αν σε παιρνει σε χρονο μπορεις παραλληλα να σπουδασεις το αντικειμενο σου. δεν σου λεω σωνει και καλα να πας πανεπιστημιο, αλλα και ενα τεχνικο λυκειο ή ΤΕΙ αμα βγαλεις θα δεις οτι και πολλες χρησιμες γνωσεις θα παρεις και θα σε κοιτανε με αλλο ματι.

Δημοσ.

Ένας φίλος μου, τους έβγαζε πάντα δουλειά , δουλειά όμως της 1 ώρας , και έδειχνε ότι είναι ημερών. Παρήγαγε αλλά τα εξυνε. Με τα την αύξηση,  σταματούσε να παράγει,  αποτέλεσμα να παίρνει κοντά 3k και να τα ξύνει.

Δημοσ.

Ανειδίκευτος εργάτης θεωρούμαι και εγώ που δουλεύω βοηθός σε φορτηγό μεγάλης γαλακτοκομικής εταιρείας αλλά καθαρίζω 1400 το μήνα για 5-6 ώρες δουλειάς τη μέρα. ΟΜΩΣ δε πάει κανένας να δουλέψει αυτή τη δουλειά γιατί σηκώνεσαι 3-4 για να πας και για 6 ώρες βγάζεις παραγγελίες στη καρότσα του φορτηγού και σπάνια κουβαλάς 12 κιλά στον ένα ώμο και 12 στον άλλο και περπατάς 50-100 μέτρα να δώσεις δύο κιβώτια γάλα σε ένα πελάτη πχ. Δε βρίσκουν ανθρώπους να κάνουν αυτή τη δουλειά στην εταιρεία. Εγώ όμως σχολάω 10-11 το πρωί, που η μισή Ελλάδα ακόμα κοιμάται. Όλοι θέλουν δουλειά γραφείου σε καλές συνθήκες, εννοώ ζέστη κρύο Καλές συνθήκες. 9-5 ότι χειρότερο σε ωράριο. Σε όσους φίλους έχω πει ελάτε 5-6 ώρες τη μέρα για ένα χιλιάρικο πχ γιατί δε δίνουν όλοι τα λεφτά που παίρνω εγώ, δεν έρχεται κανένας. Και πάνε σε αποθήκες ή σε εργοστάσια για 750€ ή 800 8-4 ή 9-5. Δε θέλει απλά ο κόσμος να δουλέψει, δε φταίει αν έχεις πτυχία ή όχι. 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, DjTony είπε

Ανειδίκευτος εργάτης θεωρούμαι και εγώ που δουλεύω βοηθός σε φορτηγό μεγάλης γαλακτοκομικής εταιρείας αλλά καθαρίζω 1400 το μήνα για 5-6 ώρες δουλειάς τη μέρα. ΟΜΩΣ δε πάει κανένας να δουλέψει αυτή τη δουλειά γιατί σηκώνεσαι 3-4 για να πας και για 6 ώρες βγάζεις παραγγελίες στη καρότσα του φορτηγού και σπάνια κουβαλάς 12 κιλά στον ένα ώμο και 12 στον άλλο και περπατάς 50-100 μέτρα να δώσεις δύο κιβώτια γάλα σε ένα πελάτη πχ. Δε βρίσκουν ανθρώπους να κάνουν αυτή τη δουλειά στην εταιρεία. Εγώ όμως σχολάω 10-11 το πρωί, που η μισή Ελλάδα ακόμα κοιμάται. Όλοι θέλουν δουλειά γραφείου σε καλές συνθήκες, εννοώ ζέστη κρύο Καλές συνθήκες. 9-5 ότι χειρότερο σε ωράριο. Σε όσους φίλους έχω πει ελάτε 5-6 ώρες τη μέρα για ένα χιλιάρικο πχ γιατί δε δίνουν όλοι τα λεφτά που παίρνω εγώ, δεν έρχεται κανένας. Και πάνε σε αποθήκες ή σε εργοστάσια για 750€ ή 800 8-4 ή 9-5. Δε θέλει απλά ο κόσμος να δουλέψει, δε φταίει αν έχεις πτυχία ή όχι. 

αν δεν ερχεται ο κοσμος να δουλεψει 6ωρο με 1000 ευρω κατι δε μας λες. δεν ειναι λογικο να πηγαινουν ολοι σερβιτοροι, ντελιβερι, κομωτες και δε ξερω και γω τι αλλο και να παιρνουν 700 ευρω και να μαμιουνται στη δουλεια ολη μερα και να λενε οχι στο 1000ικο 6ωρο

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Chachanoulis είπε

αν δεν ερχεται ο κοσμος να δουλεψει 6ωρο με 1000 ευρω κατι δε μας λες. δεν ειναι λογικο να πηγαινουν ολοι σερβιτοροι, ντελιβερι, κομωτες και δε ξερω και γω τι αλλο και να παιρνουν 700 ευρω και να μαμιουνται στη δουλεια ολη μερα και να λενε οχι στο 1000ικο 6ωρο

Εχει βάρος η δουλειά και ξύπνημα 3-4 το πρωί. Δε θέλει ο κόσμος να το κάνει. Δε θέλει να δουλέψει. Θέλει 8ωρο σε ώρες γραφείου. Όταν βρέχει είμαι έξω και δουλεύω. Το ίδιο και στο κρύο. Δεν είναι ιδανικές οι συνθήκες. Ξέρεις σε πόσους φίλους έχω πει ελάτε ρε, έχω δρομολόγιο 5 ωρών, ούτε καν 6 που είμαι εγώ χοντρικά. Εύκολο δρομολόγιο και δεν έρχονται για αυτά που ανέφερα πιο πριν. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DjTony είπε

Εχει βάρος η δουλειά και ξύπνημα 3-4 το πρωί. Δε θέλει ο κόσμος να το κάνει. Δε θέλει να δουλέψει. Θέλει 8ωρο σε ώρες γραφείου. Όταν βρέχει είμαι έξω και δουλεύω. Το ίδιο και στο κρύο. Δεν είναι ιδανικές οι συνθήκες. Ξέρεις σε πόσους φίλους έχω πει ελάτε ρε, έχω δρομολόγιο 5 ωρών, ούτε καν 6 που είμαι εγώ χοντρικά. Εύκολο δρομολόγιο και δεν έρχονται για αυτά που ανέφερα πιο πριν. 

κατ αρχην συνεχιζεις αυτο το "δε θελει να δουλεψει". δε νομιζω να ειναι εισοδηματιες ολη η ελλαδα, οι περισσοτεροι δουλευουν οποτε δεν υπαρχει λογος να τους προσβαλεις.

δευτερον, και ο ντελιβερι βροχη και χιονια και οτι θες τρωει, χρονια το εκανα το επαγγελμα. σερβιτοριλικι εκανα ελαχιστο αλλα με τοσα που τραβανε αυτοι το μονο που τους ελειπε ειναι οι καιρικες συνθηκες. κατι κανετε λαθος αν δεν ερχεται καποιος να δουλεψει

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Chachanoulis είπε

κατ αρχην συνεχιζεις αυτο το "δε θελει να δουλεψει". δε νομιζω να ειναι εισοδηματιες ολη η ελλαδα, οι περισσοτεροι δουλευουν οποτε δεν υπαρχει λογος να τους προσβαλεις.

δευτερον, και ο ντελιβερι βροχη και χιονια και οτι θες τρωει, χρονια το εκανα το επαγγελμα. σερβιτοριλικι εκανα ελαχιστο αλλα με τοσα που τραβανε αυτοι το μονο που τους ελειπε ειναι οι καιρικες συνθηκες. κατι κανετε λαθος αν δεν ερχεται καποιος να δουλεψει

Θέλουν εύκολη δουλειά με πολλά λεφτά. Δε νομίζω να μη το έχετε συναντήσει ή ακούσει στον περίγυρό σας. Εμένα προσωπικά όλοι οι νέοι που γνωρίζω αυτό θέλουν. 1 στους 10 θα έκανε τα πάντα για να επιβιώσει. Οι άλλοι είναι να βγει και σήμερα και βλέπουμε. Θέλουν πολλά λεφτά με ξεκούραστη δουλειά. Δε προσβάλω κανέναν, οποίος θέλει να εργαστεί σε βιομηχανία γαλακτοκομικων σαν βοηθός οδηγού και να είναι στο δρόμο να δίνει γάλατα γιαούρτια κλπ να μου στείλει να τον πάμε τον άνθρωπο για δουλειά. Ζητάνε πολλοί οδηγοί βοηθούς. Εγώ όσους ξέρω και γνωρίζω είναι ότι αρπάξουμε. Δεν έχουν όρεξη για δουλειά. Έτσι είναι δυστυχώς η κατάσταση 

• Like 2
Δημοσ.
24 minutes ago, Chachanoulis said:

αν

Φυσικά είναι κάτι που δεν σου λέει. Είχα αρχίσει να γράφω κάτι αλλά λέω ας μην κάνω χαλάστρα του φίλου, υπάρχει λόγος που δεν πάνε σε αυτή τη δουλειά και όσοι πάνε δεν κάθονται και πολύ και δεν είναι το ότι δεν θέλουν να δουλέψουν.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, DjTony είπε

Θέλουν εύκολη δουλειά με πολλά λεφτά. Δε νομίζω να μη το έχετε συναντήσει ή ακούσει στον περίγυρό σας. Εμένα προσωπικά όλοι οι νέοι που γνωρίζω αυτό θέλουν. 1 στους 10 θα έκανε τα πάντα για να επιβιώσει. Οι άλλοι είναι να βγει και σήμερα και βλέπουμε. Θέλουν πολλά λεφτά με ξεκούραστη δουλειά. Δε προσβάλω κανέναν, οποίος θέλει να εργαστεί σε βιομηχανία γαλακτοκομικων σαν βοηθός οδηγού και να είναι στο δρόμο να δίνει γάλατα γιαούρτια κλπ να μου στείλει να τον πάμε τον άνθρωπο για δουλειά. Ζητάνε πολλοί οδηγοί βοηθούς. Εγώ όσους ξέρω και γνωρίζω είναι ότι αρπάξουμε. Δεν έχουν όρεξη για δουλειά. Έτσι είναι δυστυχώς η κατάσταση 

τωρα φταινε οι νεοι? οκ καταλαβα, καλη συνεχεια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, DjTony είπε

Και πολύ καλά κάνουν και θέλουν δουλειά γραφείου. Όχι θα κάθεται ο καθένας να σηκώνει 12 και 24 κιλά βάρος να βγάζει παραπάνω λεφτά και μετά να τα δίνει στους γιατρούς με μόνιμα προβλήματα και περιορισμούς εφ' όρου ζωής. 

Εδώ έχω έναν αφυγραντηρα 10-11 κιλά και ζορίζομαι να τον σηκώσω από το χερούλι για να τον μετακινώ πιο γρήγορα σε σχέση με το να τον σερνω με τα ροδάκια. Με το που τον σηκώνω αισθάνομαι την πίεση στο κεφάλι μου και στα μάτια. Αυτες οι δουλειές αφορούν πολύ γυμνασμένα άτομα που προσέχουν και ξέρουν από πριν τι κάνουν. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
  • Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...