Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Οι συνάδελφοι σου έχουν πάρει αύξηση;

Οι παλαιότεροι από εμένα έχουν φτάσει τα 1300-1600 αλλά ήταν άλλες εποχές όταν ξεκίνησαν με άλλη βάση μισθού

Οι καινούργιοι παίρνουν λιγότερα από εμένα αλλά γενικά δεν ρωτάω τι πετυχαίνουν στις διαπραγματεύσεις για αναπροσαρμογή μισθού με τον υπεύθυνο προσωπικού.

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ο άνθρωπος έχει 10 χρόνια στη βιομηχανία και κάποιοι συνεχίζουν να μιλάνε για ανειδίκευτο και ότι πολλά είναι τα 1000 επειδή δεν έχει πτυχίο.

Βάζω στοίχημα ότι στη θέση του,αν φύγει,δεν θα ψάξουν κάποιον με πτυχίο και μεταπτυχιακό αλλά με εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα.

• Like 14
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, moure είπε

Βάζω στοίχημα ότι στη θέση του,αν φύγει,δεν θα ψάξουν κάποιον με πτυχίο και μεταπτυχιακό αλλά με εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα.

Δεν την ξερω τη θεση, απλα επειδη δουλευω στη βιομηχανια, ενας νεος θελει μινιμουμ 6 μηνες για να ειναι παραγωγικος σε ενα βασικο επιπεδο. Σε καθε περιπτωση, δεν θα ειναι τοσο παραγωγικος οσο καποιος που εχει 10 χρονια στη θεση ουτε μετα απο 1 χρονο. Οποτε εχουν πολλα να χασουν...Επισης πλεον εχει γυρισει ο τροχος, δεν βρισκεις ευκολα εργαζομενους αν δεν πληρωσεις καλα.

Επεξ/σία από OxiGiannisGiannakis
  • Like 6
Δημοσ.
3 minutes ago, moure said:

Ο άνθρωπος έχει 10 χρόνια στη βιομηχανία και κάποιοι συνεχίζουν να μιλάνε για ανειδίκευτο και ότι πολλά είναι τα 1000 επειδή δεν έχει πτυχίο.

Λέει οτι έχει πάρει ήδη μια αύξηση + δυο μπόνους,   σε μια εποχή που έχουν κοπεί όλα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sdikr είπε

Λέει οτι έχει πάρει ήδη μια αύξηση + δυο μπόνους,   σε μια εποχή που έχουν κοπεί όλα.

Είναι όμως επιχείρηση που όσο είμαι έχει πάντα αυξημένο όγκο πωλήσεων κάθε χρόνο και μάλιστα στα τελευταία χρόνια κάνει και πολλές εξαγωγές 

4 λεπτά πριν, OxiGiannisGiannakis είπε

Δεν την ξερω τη θεση, απλα επειδη δουλευω στη βιομηχανια, ενας νεος θελει μινιμουμ 6 μηνες για να ειναι παραγωγικος σε ενα βασικο επιπεδο. Σε καθε περιπτωση, δεν θα ειναι τοσο παραγωγικος οσο καποιος που εχει 10 χρονια στη θεση ουτε μετα απο 1 χρονο. Οποτε εχουν πολλα να χασουν...Επισης πλεον εχει γυρισει ο τροχος, δεν βρισκεις ευκολα εργαζομενους αν δεν πληρωσεις καλα.

Αυτό ακριβώς.Εχουν φύγει άτομα με σύνταξη και δεν βρίσκουν εργαζόμενους λόγω χαμηλών αποδοχών ή έλλειψη εμπειρίας.Εκεί πήγα να πατήσω αλλά εφφαγα την καρπαζια.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, sdikr είπε

Ειχαν, τωρα πλεον απο οσους φιλους και γνωστους εχω Ελλαδα με επιχειρησεις κλαινε γιατι δεν βρισκουν κοσμο.

Θεωρω οτι ο φιλος εχει πολυ λογικα αιτηματα. Και στην τελικη, καθενας κοιταει το συμφερον του, καλα κανει και θελει οτι καλυτερο μπορει να παρει.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sdikr είπε

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς σε μια εποχή που έχουν κοπεί όλα?Εγώ αυτό που βλέπω είναι επιχειρήσεις να ζητούν εργαζόμενους με εξειδίκευση-εμπειρία και να μην βρίσκουν.Στον κλάδο τον δικό μου όταν εγώ ζήτω χειριστές χωματουργικών μηχανημάτων και πτυχίο από το Χάρβαρντ να έχει μου είναι αδιάφορο.Με ενδιαφέρει να έχει εμπειρία και να ξέρει δουλέψει σωστά το μηχάνημα.Ένας χειριστής λοιπόν εύκολα παίρνει 1500+

• Like 4
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Nikola83 είπε

Οι παλαιότεροι από εμένα έχουν φτάσει τα 1300-1600 αλλά ήταν άλλες εποχές όταν ξεκίνησαν με άλλη βάση μισθού

Οι καινούργιοι παίρνουν λιγότερα από εμένα αλλά γενικά δεν ρωτάω τι πετυχαίνουν στις διαπραγματεύσεις για αναπροσαρμογή μισθού με τον υπεύθυνο προσωπικού.

Βλέπω η επιχείρηση  είναι τσίπικη,λεφτά δεν δίνει με τίποτα.

Φτιάξε βιογραφικό και μοίρασε αλλα μην εκπλαγεις αν το μαθουν ότι ψάχνεσαι.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Βλέπω η επιχείρηση  είναι τσίπικη,λεφτά δεν δίνει με τίποτα.

Τσίπικη αλλά τυπική σε όλα (δώρα υπερωρίες που σε ρωτάνε αν θέλεις να κάτσεις οπότε χρειάζεται κλπ)

Αλλά θα στείλω βιογραφικό ή θα πάω να μιλήσω πάνω από τον υπεύθυνο προσωπικού,στον εργοδότη για τον μισθό.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nikola83 είπε

Τσίπικη αλλά τυπική σε όλα (δώρα υπερωρίες που σε ρωτάνε αν θέλεις να κάτσεις οπότε χρειάζεται κλπ)

Αλλά θα στείλω βιογραφικό ή θα πάω να μιλήσω πάνω από τον υπεύθυνο προσωπικού,στον εργοδότη για τον μισθό.

Τα νόμιμα κάνει,δυστυχώς μας έχουν κάνει τα νόμιμα να τα βλέπουμε σαν κάτι αφύσικο.

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ξερω περιπτωση που εφαγε εκδικητικη απολυση για αυτο το λογο. Απλα ειναι λιγο σαν να πυροβολεις τα ποδια σου σαν επιχειρηση. Δεν ειναι καιρος που μια επιχειρηση την παιρνει για τετοια, αλλαξανε οι εποχες.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Μην εισαστε εγωιστες.
1000 ευρω καθαρα και συνθηκες δημοσιου δεν εχουν πολυ.

Μην ειστε κοροιδα, αμα σας παιρνει να βρειτε περισσοτερα με παρομοιες συνθηκες, go for it!

• Like 5
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, OxiGiannisGiannakis είπε

Μην ειστε κοροιδα, αμα σας παιρνει να βρειτε περισσοτερα με παρομοιες συνθηκες, go for it!

Για να δουμε,θα τα βρει,που δεν εχει ΙΔΕΑ τι γινεται στην αγορα εργασιας;
Ανειδικευτος εργατης.

Δημοσ.
51 minutes ago, moure said:

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς σε μια εποχή που έχουν κοπεί όλα?Εγώ αυτό που βλέπω είναι επιχειρήσεις να ζητούν εργαζόμενους με εξειδίκευση-εμπειρία και να μην βρίσκουν.Στον κλάδο τον δικό μου όταν εγώ ζήτω χειριστές χωματουργικών μηχανημάτων και πτυχίο από το Χάρβαρντ να έχει μου είναι αδιάφορο.Με ενδιαφέρει να έχει εμπειρία και να ξέρει δουλέψει σωστά το μηχάνημα.Ένας χειριστής λοιπόν εύκολα παίρνει 1500+

Να μιλήσετε τότε με τον ts μήπως του δώσετε εσείς τα 1500+

Το σε μια εποχή που έχουν κοπεί όλα μιλάω για την εποχή των μνημονίων,  μέσα σε αυτή την εποχή όπως λέει πήρε 1 αύξηση και δυο φορές μπόνους.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...