Προς το περιεχόμενο

[κινητό/5g] XIAOMI POCO M4 64GB 4GB 5G DUAL SIM POWER BLACK @eshop 114.9€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Dnikolidakis είπε

Λογικά αυτά που φέρανε από 16/10 όπως έλεγε το site είναι ίδια παρτίδα. Τώρα αν είχανε και κάποιο παλιό stock με ότι να ναι ίσως να ισχύει αυτό που λες. Μπορεί κανείς να το διαπιστώσει από τη συσκευασία άραγε; 

Αν μπορείς φίλε μία photo απ' την πίσω πλευρά του κουτιού θα σου ήμουν υποχρεωμένος

image.png.c374dc07a74d013bfc5b8eadd0da0c65.png

Το κουτί δεν το έχει τώρα αλλά απ όσο θυμάται δεν είχε κατι απ έξω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimitris_dimos είπε

image.png.c374dc07a74d013bfc5b8eadd0da0c65.png

Το κουτί δεν το έχει τώρα αλλά απ όσο θυμάται δεν είχε κατι απ έξω.

Ευχαριστώ πολύ. Απ'ότι βλέπω είναι global. Ελπίζω και το δικό μου αύριο να είναι ίδιο και να χει και NFC.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Dnikolidakis είπε

Ευχαριστώ πολύ. Απ'ότι βλέπω είναι global. Ελπίζω και το δικό μου αύριο να είναι ίδιο και να χει και NFC.

Να και το κουτί απ έξω... Ελπίζω να βοήθησα... 

20231019_083654.jpg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimitris_dimos είπε

Να και το κουτί απ έξω... Ελπίζω να βοήθησα... 

20231019_083654.jpg

Ευχαριστώ και πάλι. Παρέλαβα και έχει ακριβώς τα ίδια και το δικό μου, ίδιο Kai to product model. Λόγω δουλειάς θα ανοίξει το απόγευμα να δούμε και το NFC.

• Like 1
Δημοσ.

Λογικά παραλαμβάνω και εγώ αύριο το έχω βάλει αντικαταβολή και θα δω πρώτα το Product Model και το IMEI στο κουτί. Πάντως με μια απλή αναζήτηση με το Product Model και το IMEI της συσκευής που ανέβασε από πάνω ο φίλος επιβεβαιώνεται ότι η συσκευή αυτή που του ήρθε είναι Global Edition με NFC κανονικά. Μπορείται να το δείτε εδώ μέσω imei  https://www.imei.info και εδώ μέσω το Product Model https://phonedb.net

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dnikolidakis είπε

Επιβεβαιώνω και εγώ ότι το συγκεκριμένο μοντέλο από eshop έχει NFC

Στις 17/10/2023 στις 8:21 ΜΜ, Econik είπε

Απάντησε το e-shop ότι η συγκεκριμένη έκδοση δεν διαθέτει NFC οπότε εγω προσωπικά δε συνιστώ την αγορά του.

Ενημερωστε και το eshop ρε παιδια, να ξερει τι πουλαει😝

Δημοσ.

Καλα απο το τοπικο μου λενε οτι στα κεντρικα ειναι τσιου στις παραεισαγωγες μη παιρνεις και ορκο οτι ξερουν τι ετικετα βαζουν :P

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stcp είπε

Ενημερωστε και το eshop ρε παιδια, να ξερει τι πουλαει😝

Καλα ο τυπος/τυπισσα που απαντησε στο τηλ , ξεκαθαρα ειπε οχι επειδη απλά αυτο γραφει το site. :lol: Αλλη μια περιπτωση ελλειπους ενημερωσης αλλα εις βαρος της επιχειρησης αυτη τη φορα. Αν ηταν το αντιθετο βεβαια , καποιοι λιγοι θα εβλεπαν δολο.

• Like 2
Δημοσ.

επιβεβαιώνω και εγώ αγορά  2 συσκευές από το e-shop με nfc.

το ένα poco  περάσαμε και της κάρτες και λειτουργεί άψογα

Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα, το κινητό φυσάει NFC και 5G κομπλέ, στη συσκευασία περιλαμβάνονται τα πάντα (θήκη, καλώδιο, φορτιστής). Από Ότι βλέπω έχει και προστατευτική μεμβράνη στην οθόνη. Πήρε και κατευθείαν το update Android 13 - MiUi 14. Για την ώρα παρατηρώ μόνο ότι προφανώς το αδύναμο σημείο του είναι η κάμερα την οποία εγώ προσωπικά δεν τη βρίσκω τραγική μιας και το αγόρασα ως μια τίμια δεύτερη συσκευή η οποία τα κάνει όλα και συμφέρει και προφανώς πιστεύω ότι μπορεί να σταθεί και ως κύρια συσκευή. Το θεωρώ από τα καλύτερα value for money αυτή τη στιγμή στην αγορά. 

• Like 3
Δημοσ.

Επιβεβαιώνω και εγώ nfc έχει.

Σε αυτη τιμή είναι καλό 

Smooth λειτουργία 90hz,5g.

Το καλό είναι ότι μπορείς να κάνεις επέκταση μνήμης  ram έως 3gb άρα σύνολο 7 GB!

• Like 1
Δημοσ.

καλησπέρα παίδες, έριξα κι εγώ μια παραγγελία, δεν το θέλω για τίποτα άλλο εκτός απο χρήση ιντερνετ και hotspot μοντεμ 5g, δεν με ενδιαφέρουν κάμερες κτλ. Μια χαρά δεν θα είναι; 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι δεν θα είναι μια χαρα μαλλον θα ειναι πολυ hot .Mονο για προσωρινο μοντεμ 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...