Προς το περιεχόμενο

[κινητό/5g] XIAOMI POCO M4 64GB 4GB 5G DUAL SIM POWER BLACK @eshop 114.9€

nickol-us

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα και από μένα, περιμένω την απάντηση του e-shop για το αν έχει NFC διότι θεωρώ ότι δεν έχει ανταγωνιστή το κινητό σε αυτά τα λεφτά ειδικά και αν έχει NFC. Η κάμερα είναι όντως το βασικότερο μειονέκτημά του αλλά σε αυτά τα λεφτά δεν έχω δει και κάποιο να κάνει θαύματα στην κάμερα. Είδα αναφέρθηκε παραπάνω και το Xiaomi Mi A3 το οποίο προσωπικά το είχα για 3 χρόνια και θεωρώ ίσως το καλύτερο κινητό που είχα ποτέ ειδικά δεδομένου απόδοσης/τιμής. Εδώ πέρα στα 114.90€ του e-shop πιστεύω ότι παίρνεις όσο το δυνατόν περισσότερο κινητό σε λιγότερα χρήματα και τσεκάρει πολλά κουτάκια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 16/10/2023 στις 2:13 ΜΜ, Bitbit είπε

σε κάθε περίπτωση όποιος έχει σκοπό να το πάρει ας ελέγξει και αυτό. 

Επίσης να ελέγξει αν στην τιμή/ πακέτο περιλαμβάνονται: α) Θήκη Προστασίας, β) Καλώδιο Φόρτισης και γ)Φορτιστής, γιατί δεν αναφέρονται πουθενά.

1 minute ago, Econik said:

Απάντησε το e-shop ότι η συγκεκριμένη έκδοση δεν διαθέτει NFC οπότε εγω προσωπικά δε συνιστώ την αγορά του.

Τσεκαρε και το realme 8 5g που είναι κ αυτό σε προσφορά, έχει nfc, είναι λίγο πιο γρήγορο και έχει realme os.

Στα αρνητικά του ότι λογικά δεν θα πάρει άλλες αναβαθμίσεις(τώρα είναι στο 13)

3 ώρες πριν, Bitbit είπε

fail το σχόλιο σου. Είμαι σίγουρος ότι μπορούσες και καλύτερα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Όλα αυτά και να μη τα έχει τα αγοράζεις. Αν δεν έχει NFC τι κάνεις; Συγκρίνεις βούρτσες με ...

Εφόσον δεν έχει NFC, τότε μπορεί να κοιτάξει εδώ (https://www.skroutz.gr/s/40500404/Xiaomi-Poco-M4-5G-Dual-SIM-4GB-64GB-Power-Black.html), από 119 € (με κάποιο ρίσκο, λόγω χαμηλής αξιολόγησης του καταστήματος και με καθυστέρηση παραλαβής), με όλα τα παρελκόμενα σύμφωνα με το site. Δεν μπορώ να καταλάβω το ύφος σου και δεν έχω καμία διάθεση/ χρόνο για αντιπαράθεση.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, Econik είπε

Απάντησε το e-shop ότι η συγκεκριμένη έκδοση δεν διαθέτει NFC οπότε εγω προσωπικά δε συνιστώ την αγορά του.

Φίλος μόλις παρέλαβε έχει κανονικά nfc

image.png.d00a36223bf5a9206d824bd590879426.png

20 ώρες πριν, gas_83 είπε

Επίσης να ελέγξει αν στην τιμή/ πακέτο περιλαμβάνονται: α) Θήκη Προστασίας, β) Καλώδιο Φόρτισης και γ)Φορτιστής, γιατί δεν αναφέρονται πουθενά.

Επιβεβαιώνω ότι έχει όλα τα παραπάνω...

-----------

Στον φίλο μου του ήρθε αυτό το μήνυμα από Cosmote. Έχει ιδέα καποιος τι συμβαίνει; Υποτίθεται το πήρε για το 5G.

image.png.7ec330cd0ae96af95351b848af1e4e12.png

Επεξ/σία από dimitris_dimos
  • Like 4

57 λεπτά πριν, dimitris_dimos είπε

Φίλος μόλις παρέλαβε έχει κανονικά nfc

image.png.d00a36223bf5a9206d824bd590879426.png

Επιβεβαιώνω ότι έχει όλα τα παραπάνω...

-----------

Στον φίλο μου του ήρθε αυτό το μήνυμα από Cosmote. Έχει ιδέα καποιος τι συμβαίνει; Υποτίθεται το πήρε για το 5G.

image.png.7ec330cd0ae96af95351b848af1e4e12.png

Με περιμένει ένα και μένα σε eshop point. Εφόσον έχει NFC θα πάω λογικά να παραλάβω. Εάν θα μπορούσες να μας ενημερώσεις και για το region τι είναι; Global   EU   η τίποτα άλλο;

17 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

lol μπορει να  ειναι οτι τυχει αναλογως απο που εισαγουνε στη τυχη παιζεις τζοκερ....

2 ώρες πριν, dimitris_dimos είπε

Του ετυχε NFC(+), 5G(- )! 😄

Περα απ' την πλακα ελπιζω να βρει ακρη, αλλιως εννοειται το παει πισω.

2 hours ago, dimitris_dimos said:

Αν θυμάμαι καλά, η λύση είναι να βάλει τη SIM του σε κάποια συσκευή από αυτές που υποστηρίζει η Cosmote για 5G, να το ενεργοποιήσει εκεί και μετά θα παίζει και στο δικό του. Στο link που δίνει, κάτω-κάτω έχει "Πώς αποκτώ πρόσβαση στο COSMOTE 5G;" και παραπομπή "Δες τις συσκευές".

• Like 2

58 λεπτά πριν, frap73 είπε

Αν θυμάμαι καλά, η λύση είναι να βάλει τη SIM του σε κάποια συσκευή από αυτές που υποστηρίζει η Cosmote για 5G, να το ενεργοποιήσει εκεί και μετά θα παίζει και στο δικό του. Στο link που δίνει, κάτω-κάτω έχει "Πώς αποκτώ πρόσβαση στο COSMOTE 5G;" και παραπομπή "Δες τις συσκευές".

Δούλεψε σε ευχαριστώ πολύ!

3 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

lol μπορει να  ειναι οτι τυχει αναλογως απο που εισαγουνε στη τυχη παιζεις τζοκερ....

Λογικά αυτά που φέρανε από 16/10 όπως έλεγε το site είναι ίδια παρτίδα. Τώρα αν είχανε και κάποιο παλιό stock με ότι να ναι ίσως να ισχύει αυτό που λες. Μπορεί κανείς να το διαπιστώσει από τη συσκευασία άραγε; 

2 ώρες πριν, dimitris_dimos είπε

Δούλεψε σε ευχαριστώ πολύ!

Αν μπορείς φίλε μία photo απ' την πίσω πλευρά του κουτιού θα σου ήμουν υποχρεωμένος

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...