Bitbit Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 στο eshop αναφέρει ότι δεν έχει NFC. Τι ισχύει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frap73 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 2 hours ago, Bitbit said: στο eshop αναφέρει ότι δεν έχει NFC. Τι ισχύει; Εξαρτάται από που τα έκανε εισαγωγή. Το NFC είναι region dependent κατά το GSM arena. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 σε κάθε περίπτωση όποιος έχει σκοπό να το πάρει ας ελέγξει και αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Econik Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα και από μένα, περιμένω την απάντηση του e-shop για το αν έχει NFC διότι θεωρώ ότι δεν έχει ανταγωνιστή το κινητό σε αυτά τα λεφτά ειδικά και αν έχει NFC. Η κάμερα είναι όντως το βασικότερο μειονέκτημά του αλλά σε αυτά τα λεφτά δεν έχω δει και κάποιο να κάνει θαύματα στην κάμερα. Είδα αναφέρθηκε παραπάνω και το Xiaomi Mi A3 το οποίο προσωπικά το είχα για 3 χρόνια και θεωρώ ίσως το καλύτερο κινητό που είχα ποτέ ειδικά δεδομένου απόδοσης/τιμής. Εδώ πέρα στα 114.90€ του e-shop πιστεύω ότι παίρνεις όσο το δυνατόν περισσότερο κινητό σε λιγότερα χρήματα και τσεκάρει πολλά κουτάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas_83 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Στις 16/10/2023 στις 2:13 ΜΜ, Bitbit είπε σε κάθε περίπτωση όποιος έχει σκοπό να το πάρει ας ελέγξει και αυτό. Επίσης να ελέγξει αν στην τιμή/ πακέτο περιλαμβάνονται: α) Θήκη Προστασίας, β) Καλώδιο Φόρτισης και γ)Φορτιστής, γιατί δεν αναφέρονται πουθενά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Econik Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Απάντησε το e-shop ότι η συγκεκριμένη έκδοση δεν διαθέτει NFC οπότε εγω προσωπικά δε συνιστώ την αγορά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 1 minute ago, Econik said: Απάντησε το e-shop ότι η συγκεκριμένη έκδοση δεν διαθέτει NFC οπότε εγω προσωπικά δε συνιστώ την αγορά του. Τσεκαρε και το realme 8 5g που είναι κ αυτό σε προσφορά, έχει nfc, είναι λίγο πιο γρήγορο και έχει realme os. Στα αρνητικά του ότι λογικά δεν θα πάρει άλλες αναβαθμίσεις(τώρα είναι στο 13) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas_83 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, Bitbit είπε fail το σχόλιο σου. Είμαι σίγουρος ότι μπορούσες και καλύτερα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Όλα αυτά και να μη τα έχει τα αγοράζεις. Αν δεν έχει NFC τι κάνεις; Συγκρίνεις βούρτσες με ... Εφόσον δεν έχει NFC, τότε μπορεί να κοιτάξει εδώ (https://www.skroutz.gr/s/40500404/Xiaomi-Poco-M4-5G-Dual-SIM-4GB-64GB-Power-Black.html), από 119 € (με κάποιο ρίσκο, λόγω χαμηλής αξιολόγησης του καταστήματος και με καθυστέρηση παραλαβής), με όλα τα παρελκόμενα σύμφωνα με το site. Δεν μπορώ να καταλάβω το ύφος σου και δεν έχω καμία διάθεση/ χρόνο για αντιπαράθεση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_dimos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Econik είπε Απάντησε το e-shop ότι η συγκεκριμένη έκδοση δεν διαθέτει NFC οπότε εγω προσωπικά δε συνιστώ την αγορά του. Φίλος μόλις παρέλαβε έχει κανονικά nfc 20 ώρες πριν, gas_83 είπε Επίσης να ελέγξει αν στην τιμή/ πακέτο περιλαμβάνονται: α) Θήκη Προστασίας, β) Καλώδιο Φόρτισης και γ)Φορτιστής, γιατί δεν αναφέρονται πουθενά. Επιβεβαιώνω ότι έχει όλα τα παραπάνω... ----------- Στον φίλο μου του ήρθε αυτό το μήνυμα από Cosmote. Έχει ιδέα καποιος τι συμβαίνει; Υποτίθεται το πήρε για το 5G. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2023 από dimitris_dimos 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dnikolidakis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 57 λεπτά πριν, dimitris_dimos είπε Φίλος μόλις παρέλαβε έχει κανονικά nfc Επιβεβαιώνω ότι έχει όλα τα παραπάνω... ----------- Στον φίλο μου του ήρθε αυτό το μήνυμα από Cosmote. Έχει ιδέα καποιος τι συμβαίνει; Υποτίθεται το πήρε για το 5G. Με περιμένει ένα και μένα σε eshop point. Εφόσον έχει NFC θα πάω λογικά να παραλάβω. Εάν θα μπορούσες να μας ενημερώσεις και για το region τι είναι; Global EU η τίποτα άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 lol μπορει να ειναι οτι τυχει αναλογως απο που εισαγουνε στη τυχη παιζεις τζοκερ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stcp Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 17 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε lol μπορει να ειναι οτι τυχει αναλογως απο που εισαγουνε στη τυχη παιζεις τζοκερ.... 2 ώρες πριν, dimitris_dimos είπε Στον φίλο μου του ήρθε αυτό το μήνυμα από Cosmote. Έχει ιδέα καποιος τι συμβαίνει; Υποτίθεται το πήρε για το 5G. Του ετυχε NFC(+), 5G(- )! 😄 Περα απ' την πλακα ελπιζω να βρει ακρη, αλλιως εννοειται το παει πισω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frap73 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 2 hours ago, dimitris_dimos said: Στον φίλο μου του ήρθε αυτό το μήνυμα από Cosmote. Έχει ιδέα καποιος τι συμβαίνει; Υποτίθεται το πήρε για το 5G. Αν θυμάμαι καλά, η λύση είναι να βάλει τη SIM του σε κάποια συσκευή από αυτές που υποστηρίζει η Cosmote για 5G, να το ενεργοποιήσει εκεί και μετά θα παίζει και στο δικό του. Στο link που δίνει, κάτω-κάτω έχει "Πώς αποκτώ πρόσβαση στο COSMOTE 5G;" και παραπομπή "Δες τις συσκευές". 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_dimos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 58 λεπτά πριν, frap73 είπε Αν θυμάμαι καλά, η λύση είναι να βάλει τη SIM του σε κάποια συσκευή από αυτές που υποστηρίζει η Cosmote για 5G, να το ενεργοποιήσει εκεί και μετά θα παίζει και στο δικό του. Στο link που δίνει, κάτω-κάτω έχει "Πώς αποκτώ πρόσβαση στο COSMOTE 5G;" και παραπομπή "Δες τις συσκευές". Δούλεψε σε ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dnikolidakis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε lol μπορει να ειναι οτι τυχει αναλογως απο που εισαγουνε στη τυχη παιζεις τζοκερ.... Λογικά αυτά που φέρανε από 16/10 όπως έλεγε το site είναι ίδια παρτίδα. Τώρα αν είχανε και κάποιο παλιό stock με ότι να ναι ίσως να ισχύει αυτό που λες. Μπορεί κανείς να το διαπιστώσει από τη συσκευασία άραγε; 2 ώρες πριν, dimitris_dimos είπε Δούλεψε σε ευχαριστώ πολύ! Αν μπορείς φίλε μία photo απ' την πίσω πλευρά του κουτιού θα σου ήμουν υποχρεωμένος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις