Hiddenite Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα, πώς μπορώ να μεταφέρω φωτογραφίες και βίντεο από υπολογιστή απευθείας σε iPhone 15; Δοκίμασα μέσω iTunes, με ένα κοινό καλώδιο type a σε type c, χωρίς αποτέλεσμα. Αυτό από το κουτί της συσκευής είναι type c σε type c. Μέσω του iCloud θα πάρει πολύ χρόνο μιας και δεν έχω γρήγορο ίντερνετ. Παρακαλώ οι γνώστες να μου πουν γιατί ανέβασα τρελή πίεση όσο προσπαθούσα..... Ευχαριστώ
Rubble Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 αρχικά λεμόνι με νερό ρίχνει την πίεση. αν έχεις mac εύκολα μέσω airdrop
Λύση Hiddenite Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Λύση Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Rubble είπε αρχικά λεμόνι με νερό ρίχνει την πίεση. αν έχεις mac εύκολα μέσω airdrop Δεν έχω mac. Με κοινό υπολογιστή (windows) τί κάνουμε; Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2023 από Hiddenite
koutsis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 20 minutes ago, Hiddenite said: Δεν έχω mac. Με κοινό υπολογιστή (windows) τί κάνουμε; Κατέβασε το 3utools στα Windows
Hiddenite Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, koutsis είπε Κατέβασε το 3utools στα Windows Καλημέρα, απ'ότι διαβάζω δεν είναι και το πιο αξιόπιστο- ασφαλές πρόγραμμα... Ευχαριστώ πάντως Δεν υπάρχει ένας επίσημος και απλός τρόπος; Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2023 από Hiddenite
koutsis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 4 minutes ago, Hiddenite said: Καλημέρα, απ'ότι διαβάζω δεν είναι και το πιο αξιόπιστο- ασφαλές πρόγραμμα... Ευχαριστώ πάντως Δεν υπάρχει ένας επίσημος και απλός τρόπος; Που διάβασες οτι δεν ειναι αξιόπιστο? Αλλιώς ο επίσημος τρόπος της apple που αναφέρεις ειναι το itunes.
Hiddenite Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Έκανα μια απλή αναζήτηση και διάβασα για μια κινέζικη εταιρεία που είναι η δημιουργός της εφαρμογής και κατι αλλα για malware κτλπ. Δεν επηρεάζει την καθόλου την ασφάλεια της συσκευής; Ή τίποτα σαν το knox της Samsung...
zourman1981 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δεν μοιράζεσαι το link που το διάβασες μαζί μας ? Εγώ χρησιμοποιώ χρόνια το itunes και δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό πλέον, και από ασφάλεια της εφαρμογής δεν έχω ακούσει κάτι , βέβαια εννοείται ότι το κατεβάζουμε από τα επίσημα κανάλια διάθεσης και όχι από κινέζικα links Για τα windows 8/10/11 υπάρχει στο store των παραθύρων
flyer Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 8 hours ago, Hiddenite said: Καλημέρα, απ'ότι διαβάζω δεν είναι και το πιο αξιόπιστο- ασφαλές πρόγραμμα... Ευχαριστώ πάντως Δεν υπάρχει ένας επίσημος και απλός τρόπος; https://support.apple.com/en-gb/guide/itunes/itns3102/windows
Hiddenite Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Καλημέρα, τελικά τα κατάφερα μέσω itunes. Έπρεπε να απενεργοποιηθεί ο συγχρονισμό με το cloud πρώτα. Οι φωτογραφίες που πέρασαν όμως είναι σε πολύ χάλια ποιότητα! Με αυτό τί κάνουμε;
Hiddenite Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) * Τελικά η διαδικασία έγινε με macbook και airdrop πάρα πολύ γρήγορα. Τις πέρασα όλες σε στικάκι και μετά στη συσκευή! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2023 από Hiddenite
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα