thelos257 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Καλησπερα σας εχω το παρων λαπτοπ το οποιο το αγορασα μεταχειρισμενο δευτερο χερι απο ενα παιδι στο facebook. Το Laptop ηρθε το ανοιξα το ελεγχα ολα μια χαρα ομως θα ηθελα να εγκαταστησω το εργοστασιακο του λειτουργικο συστημα οπως βγηκε απο το εργοστασιο. Το Λαπτοπ ειναι το Compaq Presagio 1500. Εχω καποια recovery disks απο ενα παλιο λαπτοπ που δεν εχω ποια και λεει οτι ειναι για τα windows xp home edition sp1 greek ειναι 6 cds συνολικα. Τα εβαλα αυτα μεχρι να μου στειλει ο ανθρωπος τα αυθεντικα του recovery disks 6 cds ασπρα με κοκκινα στην μεση και ακομα δυο cd με τα windows xp home edition greek και english αντιστοιχα τα οποια ειναι κοκκινα cds αυτα ξεχωριστα. Εβαλα αυτα τα cds που ειχα στο σπιτι λοιπον εκει που φορτωνουν τα windows xp home edition μου πεταει μια μπλε οθονη κανει επαννεκινηση και ξανα το ιδιο. Τι πρεπει να κανω ; Δεν μπορω να μπω απο ασφαλες λειτουργια ουτε και να διαβασω το μηνυμα της μπλε οθονης επειδη εξαφανιζεται σε κλασματα δευτερων. Οποιαδηποτε βοηθεια επροσδεκτη. Intel Pentium 4 256 MB RAM ATI Graphic card.
micos000 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν δουλεύουν τα recovery ενός κατασκευαστή σε διαφορετικό λάπτοπ, ιδίως αν έχει και διαφορετικό hardware (cpu, vga, chipset). Αν ήταν 10άρια μπορεί και να δούλευαν αλλά σε xp χλωμό το βλέπω. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2023 από micos000
thelos257 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, micos000 είπε Δεν δουλεύουν τα recovery ενός κατασκευαστή σε διαφορετικό λάπτοπ, ιδίως αν έχει και διαφορετικό hardware (cpu, vga, chipset). Αν ήταν 10άρια μπορεί και να δούλευαν αλλά σε xp χλωμό το βλέπω. Καλησπερα ειναι αυτα εδω τα recovery που εβαλα: Compaq N1050v/2100 Series 2500 Series QuickRestore System Recovery CD Windows XP Home SP1 Greek
micos000 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δεν μας λέει κάτι αυτό. Είναι όμως διαφορετικό λάπτοπ, ας είναι hp, δεν έχει σημασία.
thelos257 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 8 ώρες πριν, micos000 είπε Δεν μας λέει κάτι αυτό. Είναι όμως διαφορετικό λάπτοπ, ας είναι hp, δεν έχει σημασία. Ναι με διαφορετικους οδηγους drivers φανταζομαι. Οποτε τι να κανω και πως θα βρω τους οδηγους ;
dpolal Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 7 λεπτά πριν, thelos257 είπε Ναι με διαφορετικους οδηγους drivers φανταζομαι. Οποτε τι να κανω και πως θα βρω τους οδηγους ; Περίμενε μέχρι να παραλάβεις τα recovery από τον πωλητή. Τα ΧΡ δεν πρόκειτε να παίξουν αν δεν έχεις ήδη τους σωστούς drivers για να τους περάσεις μετά την εγκατάσταση και δεν νομίζω ότι είναι εύκολο να τους βρείς στο ίντερνετ για τόσο παλιό μηχάνημα.
Kthulhou Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) https://www.driversforhp.com/download-hp/compaq-presario-1500-notebook-pc-series-drivers-free/ ΔΕΝ είναι της μαμάς ΗΡ το site, έχε το νου σου, αν κ φαίνεται οκ Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2023 από Kthulhou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα