Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δέχομαι εδω και αρκετές μερες πολλές κλήσεις κάθε μέρα από αλβανικά κινητά. χτυπά 2 φορές και σταμάτα.

Τα μπλοκάρω αλλά συνέχεια καλούν από διαφορετικό αριθμό.  υπάρχει κάτι που μπορώ να κανω;

Δημοσ.

Πήγαινε στις ρυθμίσεις κλήσεων του κινητού σου και ψάξε για κάποιο μενού του τύπου "φραγή" ή "φιλτράρισμα" και δες αν υπάρχει κάποιο υπομενού φραγής κλήσεων ανά περιοχή. Αν ναι, τότε πρόσθεσε τη Χώρα που θες να κάνει φραγή εισερχομένων από αυτή.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, The_Judas είπε

Δέχομαι εδω και αρκετές μερες πολλές κλήσεις κάθε μέρα από αλβανικά κινητά. χτυπά 2 φορές και σταμάτα.

Τα μπλοκάρω αλλά συνέχεια καλούν από διαφορετικό αριθμό.  υπάρχει κάτι που μπορώ να κανω;

Εκτός απο το φίλτρο που λέει ο φίλος απο πάνω μπορείς να το σηκώνεις ώστε να χρεώνονται και θα σταματήσουν.Ετσι κάνω εγώ όποτε δέχομαι τέτοιες κλήσεις και σταματάνε για αρκετό καιρό.Απο Αλβανία εχουν σταματήσει εδώ και ένα μήνα, ίσως και παραπάνω.Χθες δέχτηκα κλήση απο Σρι Λάνκα που είναι πάνω απο 2 μήνες απο την προηγούμενη φορά.

Δημοσ.

Κι εμένα πάντως έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες από Αλβανία. Μου έχει κάνει εντύπωση αλλά δεν έχω ασχοληθεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...