runner69 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έχει περάσει κάποιος από τα μοντέλα FreedConn T-COM SC και FreedConn FX να μας πει διαφορές και αν αξίζει την σχεδόν διπλάσια τιμή ; Μιλάμε για περιστασιακη χρήση με συνεπιβάτη , άρα 2 συσκευές. FreedConn T-COM SC -> τώρα στα 47,3€ FreedConn FX -> τώρα στα 84,8€ To FX απο οτι καταλαβαινω ειναι πιο καινουριο μοντέλο Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2023 από runner69
greekfragma Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Είχα για μερικά χρόνια το T-COM SC. Την έκανε τη δουλειά του και με ικανοποίησε όσο το χρησιμοποίησα. Για τα λεφτά του πολύ τίμιο. Για το καινούριο δεν έχω άποψη. Αν με ρώταγες βέβαια αν θα αγόραζα ξανά φθηνή ενδοεπικοινωνία θα σου έλεγα οτι θα προτιμούσα τις πιο ακριβές μαρκάτες στα 2πλά 3πλά λεφτά. Είναι ξεκάθαρα θέμα budget. Τότε δε το είχα και βολεύτηκα με τηφθηνή της FreedConn 1
Black Demis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 την πρώτη την είχα (σαν δοκιμή την πήρα να δω πως και τι) η αλήθεια ειναι είχε τα θεματακια της και στο πόσο καλά κόβει φασαρία από τον αέρα το μικρόφωνο και ένταση και κατι αποσυδνεσεις απο κινιτο είχε κλπ για τα λεφτά της οκ κάνει την δουλειά της οσο μπορει αν θες κάτι να δουλεύει rock stable πληρώνεις όμως μάζεψα καποια στηγμη και πήρα cardo 4x 1
JLEE Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Έχω ένα ζεύγος από το πρώτο. Για ενδοεπικοινωνία είναι καλό και εύκολο. Για bluetooth με κινητό με δυσκολεύει λίγο και το έχω παρατήσει. Όταν έρθει η ώρα για νέο κράνος θα πάω σε αναβάθμιση. 1
apostolis159 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δεν τις έχω δοκιμάσει, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Αλλά θα μοιραστώ την εμπειρία μου με ένα επώνυμο. Πήρα ένα ζεύγος Cardo Spirit HD, πέρυσι πριν ανέβει η τιμή του στα 300. Είχε 230, και με κάποια προσφορά το πήρα 200. Χρήση κυρίως μουσική, λίγο gps, και ακόμα λιγότερο ενδοεπικοινωνία με συνεπιβάτη. Δουλεύει απροβλημάτιστα εδώ και ενάμιση χρόνο. Συνδέεται με το τηλέφωνο ακαριαία, και κυριολεκτικά δεν έχει αποσυνδεθεί ποτέ. Σαν ενδοεπικοινωνία δουλεύει τέλεια επίσης. Χρήση σε naked μηχανή, οπότε υπάρχει περισσότερος αέρας πάντα. Επίσης, χρήση πάντα με ωτοασπίδες, γιατί χωρίς αυτές η φασαρία απο τον αέρα το κάνει άχρηστο και στα 70χλμ/ω. Ο ήχος του είναι καθαρός, αλλά προσωπικά θα ήθελα 20-25% παραπάνω ένταση κυρίως όταν πάω με πάνω απο 100χλμ/ω. Ειδικά μετά τα 140χλμ/ω δεν ακούγεται σχεδόν τίποτα, αν και σίγουρα επιρεάζει το πόσο αέρα τρώω με το γυμνό. Στα σχεδόν 300€ που έχει τώρα δεν θα το έπαιρνα, και θα πήγαινα στο ακριβότερο μοντέλο. Και μία -λίγο off topic- ερώτηση αν κάποιος ξέρει. Υπάρχει καμία πρόταση για σοβαρή ενδοεπικοινωνία για έως 4 αναβάτες ταυτόχρονα? Ξέρω ότι υπάρχει η επιλογή του mesh (και στις 2 μεγάλες μάρκες) με θεωρητικά άπειρο αριθμό αναβατών, αλλά ξεφεύγει λίγο το κόστος.
razisv Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Καλησπέρα, Το ξέρω ότι είναι παλιό το θέμα, αλλά έχω τη συγκεκριμένη ενδοεπικοινωνία αλλά κόπηκε το καλώδιο φόρτισης και δεν μπορώ να βρω με τίποτα άλλο. Γνωρίζετε που θα μπορούσα να βρω;
giorgosmg Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Να πω κι εγώ την εμπειρία μου και αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος? σχεδον 4 χρόνια χρήση freedconn t com sc τα 3 απροβλημάτιστα με συσκευή android. απ όταν πήρα ios όταν μιλάω σε κλήση ακούω πεντακάθαρα αλλά δεν με ακούνε, μου λένε ότι κάνει διακοπες πηρα δεύτερη συσκευή freedconn καθὼς χρησιμοποιώ δύο κράνη. τα ίδια πάλι και στην δεύτερη συσκευή δοκίμασα με ios συσκευή συναδέλφου, τα ιδια εχει κάποιος λύση, ή να τα πετάξω και να πάω σε cardo spirit hd? Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου από giorgosmg
greekfragma Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου το πρόβλημα είναι οτι πήρες iOS συσκευή. Δε γίνεται να έχεις ελιτίστικο μήλο και να το συνδυάζεις με κινεζο-επικοινωνία. ή αγοράζεις επώνυμη ακριβή ενδοεπικοινωνία ή πουλάς το μήλο και παίρνεις ξανά android. εγώ θα έκανα το 2ο. 1
tzotzo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου On 17/10/2023 at 20:24, apostolis159 said: Ειδικά μετά τα 140χλμ/ω δεν ακούγεται σχεδόν τίποτα, σορρυ τι ακους στα 140?
Black Demis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 1 hour ago, tzotzo said: σορρυ τι ακους στα 140? με cardo packtalk pro με 140 ακουω και τον αλλο χρηστη και μουσικη ταυτοχρονα...... με freecon μεχρι 100 κατι γινόταν μετα το χάος
tzotzo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 8 hours ago, Black Demis said: με cardo packtalk pro με 140 ακουω και τον αλλο χρηστη και μουσικη ταυτοχρονα...... με freecon μεχρι 100 κατι γινόταν μετα το χάος Ναι το κατάλαβα, υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος να ακούς μουσική στην μηχανή ; Και ειδικά με 140?
Black Demis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 7 hours ago, tzotzo said: Ναι το κατάλαβα, υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος να ακούς μουσική στην μηχανή ; Και ειδικά με 140? 140 κοντερ ειναι 130 131 στο gps (Και συγεκριμενα 139 βαραω εκει το cruise controll) που σημαίνει ταχύτητά εθνικής και ναι όταν κάνεις 4 ώρες ταξίδι και μουσική θα ακούς και με κοσμο θα μηλας που ταξιδευεις κλπ και γενικος ακουω μουσικη με εξαιρεση οταν ειμαι μεσα στην πολη (που δεν μπαινω και ποτε με μηχανη εκει πατινι κανει δουλεια) Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου από Black Demis
tzotzo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Γράφει ο άνθρωπος μετά τα 140, και αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος να ακούς μουσική ή να μιλάς στο τηλέφωνο όταν καβαλάς ένα μηχανάκι. Δλδ την ελευθερία που σου προσφέρει η μηχανή να την χάσεις οικειοθελώς. Χωριά τυχόν ζητήματα ασφάλειας που προκύπτουν από ένα όχημα που απαιτεί το 110% της προσοχής του οδηγού.
Black Demis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 4 hours ago, tzotzo said: Γράφει ο άνθρωπος μετά τα 140, και αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος να ακούς μουσική ή να μιλάς στο τηλέφωνο όταν καβαλάς ένα μηχανάκι. Δλδ την ελευθερία που σου προσφέρει η μηχανή να την χάσεις οικειοθελώς. Χωριά τυχόν ζητήματα ασφάλειας που προκύπτουν από ένα όχημα που απαιτεί το 110% της προσοχής του οδηγού. ενα μέσο μετακίνησης ειναι..... παλια ειχα οτοασπιδες τωρα εχω μουσική για να μην βαριέμαι πολυωρα ταξίδια οπως ειπα στην πολη δεν εχω μουσικη (αν και δεν κανω χρηση μηχανης στην πολη πλεον) και στο ταξιδι με καλο intercom ενα απο αυτα τα ανεφερα που φιλτραρει της συχνοτιτες ακους κανονικα και εξω και την μουσικη σου και δεν ακους και την ηχορυπανση της μηχανης αν ειναι φασαριοζικη οπως αυτη που εχω
apostolis159 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Στις 15/2/2025 στις 11:24 ΜΜ, tzotzo είπε σορρυ τι ακους στα 140? Σαν παρατήρηση το έγραψα. Μετά από μία ταχύτητα είναι τόσος πολύς ο θόρυβος του αέρα που δεν έχει και κανένα νόημα η ενδοεπικοινωνία. Προφανώς και είναι διαφορετικό από μηχανή σε μηχανή ανάλογα τι ανεμοκάλυψη προσφέρει η κάθε μία. Το αν υπάρχει σοβαρός λόγος να ακούς μουσική όταν είσαι στη μηχανή, νομίζω είναι λίγο παρόμοιο με το αυτοκίνητο. Εγώ προσωπικά, κάποιες φορές θέλω λίγο χαλαρή μουσική όταν είμαι σε χαλαρή βόλτα. Ούτε τέρμα τη μουσική, ούτε τη μηχανή πάω τέρμα. Εντός πόλης ποτέ μουσική (που δεν κυκλοφορώ καν την μηχανή εντός πόλης). Στο τυχόν ταξίδι σε αυτοκινητόδρομο, που είναι και η πιο βαρετή και ασφαλής οδήγηση που μπορεί να κάνει κανείς, τότε ναι, θα έλεγα ότι χωρίς ενδοεπικοινωνία για μουσική ή να μιλάς με τυχόν παρέα δεν παλεύτεται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα